Odradite treba factory reset... Lolipop ima power save mode koji je bolji od KK.
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Odradite treba factory reset... Lolipop ima power save mode koji je bolji od KK.
Nemam ota update, morao bi rucno, pa cisto do probam L
?
Tu es mon héro!
Eo probaj,i ja sam probao pa sam se vraćao na KK :http://www.naldotech.com/flash-andro...ge-lg-g2-d802/ imaš objašnjeno kako valjda se snađeš.
Dobio sam Huawei Y6
Viber 5.8.0
Ne stizu mi poruke, ne prikazuje mi niiiiista dok ne udjem u Vajber. Onda uredno pokupi poruke i radi. Opet izadjem, zakljucam tel i optet ne stize nista.
Sto i kako da radim?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
nema log off za playstore sve me salje online na google naloge
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Imas dva naloga. Ja recimo imam. Sa jednoga skidam besplatno, na drugome imam racuna uvjek, dopunjavam kad potrosim. Kad ocu app koja se placa, a vec sam je recimo kupio - na nekom uredjaju, ulogujem se, download, buc, app radi. To ne mogu da izvedem sa Lagdroidom, nego moram factory reset svaki put.
Lijepo je to sto je to toliko personalizovano, ali vidis da nije lijepo. Udobnost iOS-a lezi u tome sto je iOS asistent, bukvalno, dok je Lagdroid, ne znam, zamisljen je on kao asistent, ali stalno nesto treba da se podesava, cacka, mijenja, kao da je segrt recimo, i to priglupi. S Appleom nema tih problema, dodjes kuci, odma bekap svega svuda, ne razmisljas o nicemu
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Znam sve, trenutno sam silom prilika na Lagdroidu, jedva cekam da se prebacim na iOS. Znam sve, ali komlikovano je, NECU da stalno nesto mijenjam, radim, nemam zivaca za to, nemam vremena za to, ocu da svojim otiskom prsta sve kontrolisem. Eto vidis koliko je iOS personalizovan, a opet je asistent
I nisam zidar, ali eto
Sinoć u dva klika prebacih film i čak mi ni program ne treba, pustih, odgledah, izbrisah....
Na iosu bi mi trebalo 30min da ga prebacimdok nađem program koji će ga pustit...
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Dje si prebacio film, odakle?
I nisam zidar, ali eto
Sa kompa... A danas isto preko torrenta skinuo i pustio![]()
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Pa lijepo, samo sto ja to ne koristim, pa nisam ni obracao paznju.
I nisam zidar, ali eto
dokoni narod moj kvarni , vidis da imaju sot po 5 6 sati, samo bulje u telefone i klikcu
Imam problem sa LG G3. Nakon update na mm. Telefon je prebrz i to stoji. Ali kad upalim kameru i slikam ugasi se.
A nekad i na pozove se ugasi.
I to nije samo moj problem. Vec sam to vidio jos kod 2 korisnika G3. Istu muku imaju nakon update na mm
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ja mislim da je to do samog operativnog sistema, jer, jelte..ios je poluproizvod a android je gotov proizvod.
Tako da tvoj problem nije do androida, nego do fizičkog dijela telefona.
Ako ti je nekad pao, ima ogrebotinu..to je do toga.
Samsung npr, on je otporan na te stvari.
Sent from my Tiptetrapak using Tapatalk
Ajde vala. Pošalji mi samo na PM tačan model, kako vi vidio na xda koji da bucnemo u njega..
mene na g4 da cuknem u drvo sve ka sat na mm sabija iako je anfroid prdnjava
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks