OK fim za odgledati, akcenat na sustinsku pozadinu... Boli kad znas da je sve ovo istina a nikog nije briga. Jadna ta djeca.
![]()
Moguce da je bio... nas je ostavio u mozganju i dilemi i sat vremena nakon kraja...
TIME LAPSE [2014]
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
OK fim za odgledati, akcenat na sustinsku pozadinu... Boli kad znas da je sve ovo istina a nikog nije briga. Jadna ta djeca.
![]()
Last edited by Rakun; 14-04-16 at 14:51.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Glumio ipak u jednu od najboljih akcija HEAT.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Evo jos jedan ne-dobar film.
Moram Deadpool da pohvalim, vrlo zabavno stivo....
Odgledah The bif short i Margin call u kratkom razmaku i pored solidnog tempa oba filma ne vidim razlog da se bilo koji od ovih filmova preporucuje, mada sam ja vjerovatno glup za ovu tematiku jer, i pored iscrpnih objasnjenja za mesare, striptizete i dimnjacare isto mi nista nije jasno, odoh da se stidim malo...
067-572270
Oba predloga su odlichna, Blue Jasmin fantazija, vjerovatno Wudijev najbolji film, zapravo toliko je dobar, da nikad ne bi rekli da je njegov.
-Midnight je bas laganica za gledanje, rofl, kroz film marshiraju (samo):
Woody sram te bilo, profesoru istorije umjetnosti ne bi bilo svejedno.Cole Porter ; Zelda Fitzgerald ; F. Scott Fitzgerald ; Joséphine Baker ; Ernest Hemingway ; Juan Belmonte ; Alice B. Toklas ; Gertrude Stein ; Pablo Picasso ; Djuna Barnes ; Salvador Dalí ; Man Ray ; Luis Buńuel ; T.S. Eliot ; Henri Matisse ; Leo Stein ; Henri de Toulouse-Lautrec ; Paul Gauguin ; Edgar Degas.
A Blue Jasmin, uh, odlichan za bilo kog nema sumnje, no da bi se gledao "full HD", kako i zasluzuje, mora se imat under the belt, koliko samo toga, a i godina lijepo. Kako god, zvek.
><
Da oprostiš, izlupao si se dobro. Val Kilmer kao Betmen nije bio loš iako je taj film raspad. Val Kilmer kao glumac je odličan i imao je dosta dobrih filmova. BvS u bioskopima prolazi fenomenalno, druga je stvar što kritičari ne vole Snajdera jer su to sve stare drtine, a Betmen u BvS je najbolji do sada to je definitivno. Ali eto ukusi su različiti.
Fenomenalan film! Izlazi sad ubrzo na ovu foru novi film sa Rasel krouom i Goslingom, zaboravih mu ime.
^The Nice Guys, isto od Shane Black-a.
To ja govorim odavno. Koga će da uplaši Betmen od metar ipo (Kiton), ljubičasti i metalik betmeni...bejlov realni Betmen. Aflek, pravi izbor za Betmena, visok, krupan, plus što mu je i kostim nabudžen, pa izgleda još veći. Volim ja trilogiju sa Bejlom, ali je ovaj novi prava stvar.
Meni je Midnight in Paris sjajan film. Morao sam ga ponoviti i oba puta mi je baš prijao. Vjerovatno i zbog tematike.
A Blue Jasmin moram pogledati kad si ga toliko ishvalio
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za odmaranje mozga...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Ali novi batman dje puca ljude jos samo fali bazuka?!
Podgorica Podgoricanima!
Batman je oduvjek imao oružje na Batmobilu
Imao mjesecima skinutog, odgledao tek danas i baš mi se dopao Bone Tomahawk
Last edited by Rakun; 16-04-16 at 23:32.
nothing comes from violence and nothing ever could
Sad odgledah, dosta realna prica uspona i pada... (svidjela mi se i muzika)
http://www.imdb.com/title/tt1798684/
![]()
Do Not Disturb.
Hardcore HenryFirst First-person action movie:
Nije da sam neki njegov ogroman fan jer sam gledao zanemarljiv broj njegovih filmova u odnosu na to koliko je snimio (nekih desetak sam gledao), ali izuzetno ga cijenim i volim njegove filmove. Od ovoga što sam gledao, Crimes and Misdemeanors mi se najviše svidio.
Ako ništa drugo, prisustvovaćeš jednoj od najboljih ženskih uloga na filmu ikad, po mom skromnom mišljenju. Nijesam ni pretpostavljao da Cate Blanchett ima to u sebi, a njena izvedba mi je rame uz rame sa Imeldom Stauntnon u ulozi Vere Drake iz istoimenog filma.
Last edited by amnesiac; 18-04-16 at 19:48.
Dick Laurent is dead!
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks