A i ove zene su maler, prvo ona maja hvala lepo, sad i ova, i sve nesto oko ferarija, makse... :@
Sent from my HTC One using Tapatalk
Šta je sad Fetel ovo rekao za Kimija, drugi put kad se uključio?
Ova žena je gledala i navijala za Ferrari dok si se ti jedino igrao sa plastičnim formulama
Pi, ne gledam ovu sezonu, i dje baš danas. Možda sam stvarno baksuz a?
Kako se iznervirah što je ovo.
Je li ovo Fetel pretekao u boksu?
Vettel monstruozan.
Da ako ga vise batale maleri zakljucno sa ovom trkom danas.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Steta sto je rosberg imao trku bez bilo kakvog problema...citava konkurencija makar po jedan problem...kimi,seb,ham,rici,dani...
30 i nesto sekundi prednosti Rozberga uz zaustavljanje manje i promjenu krila na Vettelovom bolidu...plus je Rozberg vecinu vremena imao cistu stazu, za razliku od Vettela koji je 80% trke proveo u guzvi i preticanjima.
Mozda grijesim, al je Ferrari (da su dobro odradili kvalifikacije i da su ih zaobisli sad vec redovni maleri) mogao danas da ide na pobjedu lagano.
Tacno tako....ali evo nikako da sastave cist vikend...nesto mora da zezne..ako ne motor onda ovako nesto kao juce i danas
Nije pomoglo ni što Fabia nije gledao![]()
![]()
Mora da.je on gledao...ima.on iphone najnoviji nasao je.on neki live stream![]()
Ja ne mogu da ne mislim da.je.ferrari tu...ako ovo rijese brzo sa turbom mislim da ce mercedes imati sa kim da se trka ove godine....
Samo jos uspiju da.sastave dobar vikend...ovaj su eto zavrsili sa dva bolida...a ako nastavi ovako nico, eto hamiltona ljubomornog koji moze biti plus.za.ferrari...
Nikakva trka sto se tice pehova, ali mislim da su oba ferarija odradila odlican posao
Sent from Nokia 3310
Ako Ferrari napravi bolid do Španije, kao što su obećali preći će Mercedes.
Uh, kako se Vettel posvađa sa Kvyatom.
Malo Vettel pretjeruje.
I mene je neprijatno bilo da slusam ono a mogu zamislit Kjatu kako je bilo.
Kad odgleda snimak siguran sam da ce ukapirati da duguje izvinjenje momku...
pohvale za crvene i za redbul..jebacki su vozili..zao mi je samo sto rozberka ne zakaci koji maler...a milo mi je sto su se izredjali na hamiltona..sve u svemu odlicna trka
Skidam kapu Vettelu za:
1. Jebacku voznju i ono sto je rekao za Kimija, vidi se da mu je zao;
2. Preticanje vanjskom stranom u hairpin...ne sjecam se da je neko to uradio do sad u F1;
3. Ona prica sa Kvyatom...ocekivao sam da ce ga udarit, a ima pravo;
I Kvyat, i Kimi i Vettel imaju po malo krivice. Kimi se vratio prebrzo lijevo, Vettel je imao jednu korekciju zbog koje je morao siroko, Kvyat kao tornado...
Novi turbo u E.
Da li ovi iz McLarena vide da imaju 2 babe unutar tima?
Last edited by Fabia_Elegance!; 17-04-16 at 23:16.
TAKUMI
Ko je kriv je potpuno nebitno, radi se o trkačkom incidentu, da je bilo nečije namjere / krivice, sudije bi ga ohladile kaznom. Izvinio se Kimiju i to je ok ali to što se izvikao Kvijatu mi je jadno. Očigledno da ne podnosi najbolje pritisak da ove godine svi od njega očekuju da prekine dominaciju Mercedesa (prvo je kiksao u kvalifikacijama a sad izdušuje na Kvijatu...). Prošle godine nije bilo očekivanja, bio je rasterećen, zezao se na presicama... Što se trke tiče, odvozio je super, obzirom na start i okolnosti.
Kimi takođe izvukao maksimum, Rikardo je možda mogao biti drugi da nije bilo peha sa gumom.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Ne bih bas rekao da je trkacki incident:
Ovdje je Kimi platio ono sto je popio i bok.
Last edited by Fabia_Elegance!; 18-04-16 at 09:26.
TAKUMI
Ako niko nije kažnjen, onda ne vidim kako može biti bilo šta drugo. Osim ako stvari, kao i obično, posmatramo navijački.
To sto nije kaznjen ne mora da znaci sa nije kriv. Dosta puta smo vidjeli kaznjene a nevine vozace.
TAKUMI
Ok, sa tim ću se složiti, kazne znaju da budu nefer ponekad. Šta je po tebi bilo pravedno, Kvijata u zatvor zato što je pokvario Fetelu šansu da pobijedi ili nešto drugo :-)
A Kimi je znači platio šta je popio? Funny :-)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks