Ovo sledeci put slikaj sa panorama opcijom. Mada ja licno mislim da ponasanje u saobracaju predstavlja najbolji odraz karaktera vozaca pojedinacno. Da ne kazem vaspitanje i inteligencija..
Ulica od kruznog kod palade prema zgradi mozgova...odje je ssd zabranjeno parkiranje sabove strane dje je zgrada zetagradnje ali tu je prodsvnica aroma...pa valja stanut da se potrguje nesto..
Jeste, kod Palade.
Tu staju svi zivi, neko do trafike da uzme novine ili dopuni racun, neko do kladionice da uplati tiket a vecina do Arome da potrguje nesto 'na brzinu'...
--------------------------
Do Not Disturb.
produžni je killer detalj
TAKUMI
Ko zna gdje su te cijevi zavrsile u kruzni, nego se sigurno kruzni ispraznio kad je on usao![]()
Oduzeo bi mu dozvolu dozivotno.
Do Not Disturb.
Noćas ja iz Bara put Podgorice i na 200m prije tunela po sred trake parkiran neki stari Mercedes ulcinjnskih tablica ugašena svijetla (dobro nisam čuknuo) i vidi se silueta neke osobe na mjestu vozača. Na rampi obavjestio onog koji naplaćuje jer će se neko ko vozi brže od 60 i ima malo sporije reflekse sigurno zabiti.Čovjek rekao da će nekog poslati, za 5 minuta rotaciona put bara. Da li je degen ili mu je pozlilo zavisi od rezultata koji me baš i nisu interesovali
Ne znam da li je čovjek degen ili mu je pozlilo ali je onaj koji je bio ispred mene koji nikoga nije obavjestio(samo je platio i prošao), a zaobišao ga je kao i ja definitivno degen
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Meni se jednom desilo isto to isto tu, samo je bio golf 2 sa prikolicom i lik koji seta oko kola bez HV prsluka...
I am so post-rock I shit sad birds.
Gledao sam to cesto, i dje likovi u mrkli mrak setaju ulicom traze nesto telefonom (2-3 puta bar). Prije par godina lik pjesaka pici putem PG CT nedje i nije bio totalno u stranu i stariji cojek (na starijeg) nalece i ovaj na mjestu mrtav a vozac ga nosi na savjest, ko je kriv tu sad? Vozio je lik 40-50, ali refleksi, kasno vidje i bez obzira na brzinu stariji je cojek da je mladji mozda bi prezivio...
rm -rf /
To je na primorju zlo kol'ko je opasno ljeti (nocu)... Najkriticnije mjesto bi naveo Brcu gdje ljudi u sred mraka samo pretracavaju ulicu a krivina je i nerijetko se desi da neko nekog pokupi...
Do Not Disturb.
http://www.vijesti.me/vijesti/obrusa...omobila-883967
Koji šabanluk. Vidi auta koja vise iznad gradilista (citaj: provalije).
Meni se vise puta desilo da idem ulicom i ljudi setaju pored mene.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
I meni isto! A ljeti setaju ljudi i lizu sladoled! Pored mene!
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
To je zena nekog "moćnog" muža, ali ja bih je isklepao tu i dao bih joj broj da proslijedi mužu, ako ga što zanima.
TAKUMI
Inace ne umiju citat one strelice u Deltinu garazu, dzaba imaju i dolje iscrtane i gore znakovi, dzaba sve kad oni ZNAJU.
Kakva je ova u audi? A kakva u golfa?
Godiste i sve me zanima.> da mi ne kaze greskom godiste kola.
Bice prije da je vozac golfa iz pg a vozac audija pljevlja.![]()
Mozda bi je isklepa na erotski nacin, buca buca...kekeke...ka Biznismen
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks