Oće mi ko objasniti lika kojinpravi dupli nalog. I svaki mu je za trolovanje. Koji je tu gust? A sto je najgore poslije takvih likova svaki novi član je sumnjiv, treba mu dugo da se dokaze da nije trol.
Pa ne može se jutros registrovati a prva poruka te otkriva da nisi od jutros tu.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
https://foreignpolicy.com/2016/04/15...ia-montenegro/
A sto radi Kosovar... Valjda bi volio da se zatalasa od Makedonije do CG, pa da ulete njegovi sta li..da pospreme...The Budding Autocrats of the Balkans
From Montenegro to Macedonia, a new generation of leaders has learned to tell the West what it wants to hear while crushing democracy back home.
No, koliko je silnih stipendija podijeljeno nasim vajnim Crnogorcima, pa nigdje jednog clanka u FP od "sposobnih"....
Neka, samo nek salju decicu nasih ex 'piljara', a danasnjih bogatasa na racun drustvene imovine, i to samo da prosetaju malo po svijetu... Vajde bas..
Ovaj se g. Besnik Pula eto cuje... smeta mu politika i politicari u regionu, njegovi jok...odljicni su mu..objektivno. Sto li..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 16-04-16 at 15:20.
Jedete li vi u Krunu?
http://volimpodgoricu.me/2016/04/16/...vinobran-foto/
Last edited by mexiko; 16-04-16 at 23:39.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Brat se jednom otrovao u Kruni. Vise nikad niko od nas nije krocio tamo.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Hvala Bogu pa sam odavno prestao da jedem smece po gradu.
ja sam izio gomilu piletine kod njih i nikad problem, hamburgere sam stvarno rijetko uzima i takodje nikad problem
inace "Zapravo, zena je sve ove cinjenice iznijela zbog sukoba sa svojim poslodavcem. Kad je vec sve to istina, zasto je ona svo vrijeme cutala o tome? Zena je godinama prodavala taj otrov djeci, i bilo je briga, jer je primala platu za to. Toliko o njenom moralu. Razapet je na trg treba."
She is only here to annoy herself!
A svi znamo od cega se prave hamburgeri i opet jedemo. Isto tako salame, virsle i ostali produkti od zivotinjskog otpada. Nista ona nije novo iznijela. Ima jedan klip dje dzejmi oliver pokazuje kako se pere meso amonijakom pa pogledajte.
Ali ja opet jedem to smece jbga
One Ring to Rule them all...
Pa nista, zenu razapet na trg, kamenovat pa rascerecit konjima, a mi ajmo u "krunu" na po gnjilo meso.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Samo jednom sam kupila jednostavnu pecenu piletinu u PG radnji(CG lanac prodavnica), po preporuci prijateljice... ali po probanju je otislo u smece.. Zbog ukusa i izgleda piletine samo sam pomislila - koliko puta je ovo odmrzavano i ko zna koliko je staro..
Koliko je moguce ispitam porijeklo svezih namirnica i kuvanjac.. A tu vrstu gotove hrane - ni pod razno..
Jednom sam htjela da kupim domaci med ali prijatelj me sprijecio sa argumentima.. Od tada ni to mi ne pada na pamet.
Hvala Lepo
Ja sam prestao da jedem virsle kad sam na tv vidio kako se prave...
Koja gadost, a sunke i ostalo slabo isto...
Samo prsuta bre idemooooo
Ja ne znam stvarno od cega ste mislili da se pravi hamburger...
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
od mesa valjda.. bar ja izaberem parce govedine, parce svinjetine, trazim da samelju, i onda kuci spremim.. a cesto i od curetine ili piletine.. od povrca, ponekad i riblji ali rijetko..
Hvala Lepo
Pa mozes onu barenu slaninicu ona nije losa![]()
Uf moram jest sad nesto, sto ce nam ova prica
Pa kad bi tako gledali nista ne bi jeli kreni od povrca pa do mesa.
Sent from my SM-A700F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
ja sam prestala da jedem.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne vjerujem da bi objavili info da nisu dobili dokaze za napisano.. valjda.. Rekose da imaju i video ali nisu zeljeli da objave jer se vide lica radnika..
Sta znam.. ionako ne koristim usluge tih radnji brze hrane pa..
Hvala Lepo
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks