molim te da ti ne ocekujes nista...
Imamo novi softver koji ispravlja glič i Ferkan se vozi better than ever. Ocekujem pobjedu.
Toliko od mene.
TAKUMI
Kako se zavrsila prosla i pocinje ova sezona sve vise imam osjecaj da mercedes oce njemackog vozaca da osvoji titulu u njemackom timu. Hamilton im je 2 godine obezbijedio titulu, sad nije ni neka muka da ga malo zapostave i ovaj postane sampion.
Prognoza sa nedelju 1-2 za ferrari (samo da ne zajebu kvalifikacije)
Sent from Nokia 3310
tzv. "Fabijina kletva"...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Sad pogledah Rajkov krug, vrlo vrlo dobro.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Covjek je maler, od kad je priznao nama (mada smo mi to znali odavno) da navija za ferari, i poceo da prognozira pobjede, mi jos ne uzesmo nijednu, dok je predhodnih godina pricao za alonsa sve najgore, covjek je pobjedjivao i ako je imao losiji motor u odnosu na konkurenciju, nego fetel i raikonen danas, a jos ne zavrsise trku kao 1-2...
Treba poslat ferariju neki crven konac, da citav tim stavi oko ruke - protiv fabije.![]()
Sredit cemo mi njemu jedan crveni karton preko zvoncice, nastavi li da malerise...
Sorry. Necu vise![]()
TAKUMI
Za kvalifikacije prognoziraju kišu
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
http://www.gptoday.com/full_story/vi...econd_per_lap/ 2016 F1Turbo trouble costing Ferrari’s up to half a second per lap
LPGTECH 067 854 548
ajmo momci ustajte da se gleda ovaj trening
Fabia ja rekoh bratu da uplati 5 eura na Fetela da osvaja Bahrein, bila je kvota 5, medjutim on ne uplati to, nesto nije stigao sto znam, pocinje krug za zagrijavanje, Fetelu se zapali motor, ja rekoh, eto Fabia i njegove prognoze malerske.![]()
Kad ti pocnes da pricas za mercedes kako su prebrzi i nedostizni, skinuce se ta vlaska magija sa ferarija...![]()
Ako se nekome gleda Baku F1 kad bude, javljajte, imam dobre karte![]()
Ne, za formulu
znate li kad bih im ovako susio stazu...namjerno bi im trebalo jos vode dodat
Lewis reporting "down on power"
Merc investigating the issue, as of now no solution found
Last edited by E_K_V; 16-04-16 at 08:42.
Kakav fijasko Merca se sprema.
Bit ce trka za njih aka -Made in China- u "najboljem" svijetlu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks