jel sa srecom da se slavi za koji mjesec?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Majka trazila acidi borici, a oni iz apoteke joj dali HIDROSEPT, koji je 3% hidgrogen peroksida, pa me samo zanima je li ovo ista stvar ? Ja mislim da nije jer je ovo drugo hidrogen, a trebao joj je acidi boric, ali eto ne znam zasto bi joj dali ovo kad je trazila acidi boric..
Valjda moze da se primjenjuje za iste potrebe (kao antiseptik za rane recimo) ali svakako nije isto.
--------------------------
Do Not Disturb.
Doktor joj je rekao acidi borici da koristi za lice kao obloke i ona to trazila, a ovi iz apoteke joj dali hidrogen, i izgorelo joj malo lice, e pa da ih zakoljes.
Je li moguce da su to uradili? Dje oblog od hidrogen peroksida...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Moguce, to je bilo sinoc, a tek sad vidim da je hidrogen, naravno ona nije ni slutila da su joj dali hidrogen umjesto bornse kiseline pa je to stavila(nisu joj rekli da moze kao zamjena sto obicno govore za ljekove, vec samo joj to dali). Moze li se sto realno uraditi sem sto ce im se staviti do znanja sta su uradile ? Tipa da se prijave nekoj inspekciji ?
Ima li neko mozda racun za prolazak kroz sozinu da mi uslika i posalje![]()
aj popij casu jaja
Nije frka malo kasnije ali moram danas imat. Fala brate!
aj popij casu jaja
Imas PP.
Do Not Disturb.
Imam jedno pitanje u vezi portala Vijesti. Kada zastite neki clanak, koji je dostupan samo premium citaocima, da li taj isti clanak ostaje "zauvijek" zasticen, ili posle nekog vremena postane informacija dostupna svima?
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Ja sam se recimo registrovao na sajt i svaki clanak mi je otvoren iako nista ne placam.
Gdje ima u pg dobar bravar?
Ilici, kod male pijace,preko puta Vukcevicevih bureka i sa zadnje strane hotela Nikic.
bravu kupi pa vrata fino kod metalostrugara nekog da ti obradi po velicini brave nove
f6
Preporuka za servis telefona?
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Rille sa foruma
nothing comes from violence and nothing ever could
GSM House
068 531 153
Na kraj njegoseve ulice.
Porucicu ga danas (5/6€) mada mislim da dugme ka dugme nije problem jer cas radi a cas ne radi, da je ono pokvareno prestalo bi skroz. Zato mi i treba neko pouzdan ko ce mi posteno rec oce li ulozit da radi tako rijetku marku telefona. Jedan na Ct je maka' poklopac i reka mi "ja ovdje necu ulagat" sto cijenim jer momak nije htio da rizikuje s necim sto ne zna.
Kontaktira sam prodavca prekjuce ali mi nijesu odgovorili, pa ne znam vise ni po tom pitanju sto da radim.
Inace onaj touch mode rjedje izgubi funkciju dok full press na dugme rijetko kad daje rezultat..
------
Hvala svima na preporukama, kontaktiracu ih jednog po jednog..
Znas da mozss telefon normalno da koristis i bez tog dugmeta? Imas one aplikacije za on screen buttons.
Sent from my MX5 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks