Tacno. Sta boli q hrvata ko mu ulazi u zemlju.
Bitno je da trenutni vozač ima važeću vozačku dozvolu i saobraćajnu dozvolu. A kad je vlasnik suvozač, onda nije bitna njegova vozačka, jer ne upravlja vozilom.
Hajde još jednom razmisli šta si rekao: da je nebitan vlasnik auta kao suvozač, jer ipak vozaču treba pored živog vlasnika u vozilu i punomoćje za upravljanje. Svašta.
P.S. naši policajci na granici ti više i ne traže punomoćje, a kamoli ako je vlasnik tu.
A strani policajci, na stranim graničnim prelazima nemaju šta više da traže od tebe, ako te na izlazu iz CG pusti CG policajac bez punomoćja.
Poslato sa Huawei P8 lite
Tacno. Sta boli q hrvata ko mu ulazi u zemlju.
f6
Bio ja prije 10ak dana. Bosna i Hrvatska. Nikakvo punomocje ne traze. Samo zeleni karton, pasos i saobracajna. Lagano.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Da imam para, drogirao bih se.
Je li ov ista baterija za matične ploče pc-ja i daljinski od Pasata b5.5? Konačno crče baterija, poslije 15 godina.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Na daljinski ti je CR20 - 16/20/25, to su uglavnom sandardne kod većine daljinaca
Pa je li barem motor na tvoje ime? Imas li stranu vozacku?
TAKUMI
Ima li neko od kolega forumaša da umije dekodirat obični CD pleyer?
Zar jos neko koristi cd player? Ajde kaseta je klasika ali cd, pobogu...
Zna li ko tacnu proceduru naknade stete, nakon saobracajne nezgode?
Tacno, 16/25/32, od brzine pogrisih, u svakom slucaju 2-3 € ti je baterija, i imas je svudje.
Bas tako.
Vozim 2.4 Accord, A/T prosjek 9-9.5L u normalnim uslovima. Reg 415 eur.
Drugo, slab je 2.0 za tu karoseriju (pricam o Hondi), ici ce dobro dok se ne zaputis negdje sa malo vise putnika/prtljaga. Onda ce da loce a bice ukopan. U odnosu na 2.4 pitanje mozes li 1.5L manje potrositi prosjecno. Da li vrijedi zivaca sam procijeni.
Imas odlicnu CRV nove generacije HN table na autodiler, ali nije bas 10 k nego dosta vise. 2.0 manuelni neka srednja oprema.
P.S. 2.2 d4d je odlican dizel nista losiji od Hondinog.
Sta mu fali?
DPF, dizne, karike, sistem hladjenja, dihtung glave, EGR...
TAKUMI
Na kojoj kilometrazi to pocinje da fali?
70-90...
TAKUMI
U garanciki su ih mijenjali od reda... Opšte poznato... Velika Toyota.
E bogami jedna gura od 08 kod nas kuci, 110 000 bez problemcica da kucnem.
Doduse ne servisira se u Efelu i ne kupujem djelove nidje blizu nego dovlacim sve od vani jednom godisnje i nema greske za sad.
Gdje se sada nalazi prodavnica tigar posto su u svetozara markovica zatvorili?
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks