najveca legenda tv sead covjek ima ono pecko palinjanje podgoricko i tako vodi citavu emisiju sa primjesama onog sjevernjackog jakanja ali najboljeg. predobar novinar- naravno kod mrcnih ljudi sa sjevera kod kojih ovakav vid ironije moze proc.
jeli da te nekunem.
Poslao sam im bio mejl da mi jave kad izbace video na YT bgm. su brzi..
Kad budes imao vremena odgledaj citavu emisiju jer je ovo plač....
Kako su ovdje oprali grdne pare za godinu dana od AutoPuta napravljena su samo 2 plastenika...
Ali voditelj najveci lik.
10:50 pocinje o AutoPutu.
najveca legenda tv sead covjek ima ono pecko palinjanje podgoricko i tako vodi citavu emisiju sa primjesama onog sjevernjackog jakanja ali najboljeg. predobar novinar- naravno kod mrcnih ljudi sa sjevera kod kojih ovakav vid ironije moze proc.
f6
Hahaha a ovo je sprdnja. Dobar mi drug radi uzemljenja za miniranja gore pa mi prica koliko je toga odradjeno. Izbucana brda gore put Mataseva, tuneli se buse, minira se po citavi dan, a ovi pricaju kako se kinezi voze bez veze i ne rade nistaSto ti je seljacka politika
![]()
A ne znaju oni to..Radi se punom parom ovo je sve namjesteno.
--------------------------
Kombi prima putnike a bus stao u drugu traku mjesto ispred ili iza kombija i napravio guzvu do mosta zlaticana.
I ulijece policajac iz trece trake sa rotacijom u sred bijela dana i prica na telefon kao da nista nije bilo i pola sata skrece desno da se parkira kod slatke kuce da sam ga pretekao trecom trakom.
![]()
Bogomi, za shevernjake se moze, a i ne mora, rec ovo i ono, ali da su mrceni ne pije vodu.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Cisto da vidite da Imperijalna garaza ne sluzi samo za ekperimente i drzanje krame:
![]()
TAKUMI
Raskopao si auto da bi izvadio hladnjak? Bas praktično rešenje su napravili, ako je to slučaj.
ako ovo ne (pro)radi , najeбo si klinac :dejection:
Je li moguce da ovako izgleda hladnjak koji stoji unutar kabine, pa da je i ispred motora vani ovako nebi izgledao. Jos udisati zrak koji je prolazio kroz njega, bljak!
Prilikom sklapanja će se javiti višak djelova, a Fabija se javlja za desetak dana![]()
Skoro svaki dan po jednu ovakvu manifestaciju imam kuci
Stvarno mijenjanje motora grijanja. Na golfove plafon 2 i po sata. Skoda superb 2008 sa navi itd itd. 3h i 15min
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Na svako auto se mora raskopat sve da bi dosao do hiter kore, inace ovo je dim od *****, sat i po vremena.
Nego problem je sto ne mogu nac takav hiter pa sad moram sa iskemijam nesto, mozda napravim drugi, Corsa C ima slican.
Najveca jeba je sto mi Katedrala spava napolje
Inace MCS, vidimo se cim ti se rdja dohvati Mazde, za 3-4 godine.
TAKUMI
Na momenat sam se prepao da si presao na tamnu stranu
I reko jos se coek fali da je poceo da krcmi auta od onih finih ljudi sto ostave upaljeno auto i istrece do u trafiku, kladionicu itd![]()
pa kaze promjena rashladne tecnosti svake 4god, promjena atf svake 2 itd...
f6
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Pravda za Kineze!!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks