zemo iz sapca vozi bmw-ca.... lol
Ma e, svi su vaki.
Inace onaj A3 sedan je brutala.
TAKUMI
zemo iz sapca vozi bmw-ca.... lol
Koje ulje za servo ide u a3 2002? Govore bilo koje ATF ali vjerujem da nije sve tako crno i bijelo... Citam nesto po netu i sugerisu kao neko zeleno ili nesto tako...
Gdje da kupim i sta da kupim?
EDIT: Izgleda da treba CHF11S ali ima li se to ovdje nabavit uopste? (Cudilo bi me da ima haha)
EDIT 2: Uzeo sam uzorak i izgleda da je zuto a ne zeleno, i nadjoh na netu da je audi koristio zuto ulje davno, a ovo nikad nije mijenjano tako da je to to pretpostavljam.
Last edited by Sharpz; 13-04-16 at 16:00.
Ja bih ti savjetovao da kupis 2 litre original ulja za servo i promjenis ga komplet. Ja sam nedavno to ucinio, kupio sam ga u Skodin servis kod Kipsa : Servo Ulje G 004 000 M2 11,53€ Inace meni je pisalo na cepu servo rezervoara G 002000, ali ovo G 004000 je kompatibilno . Ja svakih 5 god zamjenim ulje u servo sistemu.
Sipaj ATF Dexron II.
TAKUMI
u monte parts ima i jedno i drugo ulje oko 10,5 -11,5e
injekcija, nikako da nadjem jebeni radijator od grijanja. Probacu da iskemijam nesto sa nekim drugim...
TAKUMI
Daj podatke i brojeve da trazimo...
2001 Jeep Grand Cherokee 4.7 V8.
Vidi ako neko ima sto polovno.
TAKUMI
Valjevo. Mogu ti naci br telefona.
Da nije problematicna desna strana zimi mozda?
Pa uz to sto su slomljena vrata grijanje/hladjenje (koja sam juce reparirao) moram zamijenit i radijator ali ne ide mi se u Valjevo za ovu kantu, ali tebi hvala u svakom slucaju.
TAKUMI
Ok, stric vozi takvog i znam da je mecku rodio dok nije ubo tog tipa u Valjevu koji mu je isto ovako demolirao tablu da bi napravio grijanje.
One klapne rikavaju na svakog, pa je ne mogu da vjerujem sa su toliko losi.
Inace sve ovo potpisuje Denso, ista firma koja radi sve za Toyotu ali vjerovatno im zahtjevi nisu isti.
TAKUMI
prelijep. pricajte sta ocete
farovi savrseni
Pozadi liči na superb
Sent from my s7 edge using Tapatalk
isto kao i bilderi sto su lijepi i napucani proteinima,i naduvani hibridnom smecem tako i ovaj model audi-a...
oboje bocnih vrata su sa modela 2002 tipa 8E- kao i pola bocnih blatobrana a rucica menjaca kao u tuarega 2005g zvana lopata.....
kud ide ova autoindustrija....
Ocekivalo se da jednoooom naprave novi model, a ne da rade 'redizajne' evo 15 godina.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Tako, i da, for God's sake, taj motor bude iza prednje osovine.
TAKUMI
ima li, npr. opel dobro postavljen motor?
astra, vektra, pa cak i insignija se losije ponasaju nego vag.
kod stare astre i vektre mi sjecka prednji kraj kad udjem 20kmh u skver..
noviji opeli na 30kmh isto rade.
dok se npr audi/vw pri toj istoj brzini mnogo bolje ponasaju, nije mi ni sjeckao prednji kraj a ne da me izbaca kao sa opelom..
svidja mi se sto se bmw-ovi i mercedesovi modeli bas razlikuju,ajde ne prdite da vas zamolim,pogledajte bmw-a ne znas je li dvojka trojka ili cetvorka,x1 x3 x5,mercedes isto(svaki novi model je isti)
kako je dobra prica ovima sto voze mercedesa i bmw-a,sutra bi pricali isto da voze audija.
dobro je to sve,samo da jos oce rijesit taj problem sa pod-upravljanjem
Last edited by Randy Orton; 15-04-16 at 14:07.
Tako je Fabija, reci im !
OPEL WTF3319CMASDF
But if you never try, you'll never know..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks