A koliko provociras brale ni da si iz srbije a ne podgoricanin koji ne voli buducnost...
Bolesno zar ne?![]()
Bice bolje..Sledece godine evro liga.
A koliko provociras brale ni da si iz srbije a ne podgoricanin koji ne voli buducnost...
Bolesno zar ne?![]()
Tesko da ce buducnost da voli...Buducnost koja dijeli karte po drzavnih firmi za vazne utakmice jer se boje da nece imati podrsku navijaca..
Gledao sam utakmicu kada je Jeretin ošamario sudiju. Jedan lik iz Bijelog Polja, znao sam mu ime, ali sam zaboravio. Jeretin je tada imao 19 ili 20 godina, igrao je za Ibon u prvoj republičkoj ligi. To je tada bio treći rang takmičenja. Suspendovan je na pola godine. Prije 7-8 godina Jovčića je klasičnim nokautom razvalio onaj Rus usred evrolige. Mislim da je na dvije godine suspendovan, nisam siguran.
Ni najmanje mi nije mio Tadija Dragićević, ali lako se može desit da ne uzme još koju paru od košarke zbog Šundića. Ne opravdavam Dragićevića, ali se samo pitam zašto cijelog života nije nasrnuo na nekog drugog sudiju, nego baš na onoga kome se to već dešavalo. Da se čovjek zapita...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Tadija pet iljadarki u kasu i suspenzija do kraja sezone za sad.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Budućnost bez Marića i Dragićevića, sad još Josepha i Jaramaza, može komotno da izgubi finale od Mornara.
Ko ostade da igra tamo?
Vrhunski centri Rikić i Subotić će igrati skoro pa 40 min...![]()
da, da, a onaj budzet od 5.2 miliona sa pocetka god, sto je pricao mafijas, ide meni u dzep.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Ovih dana.Radovi su pri kraju.
Ja se nimalo ne bih iznenadio da Mornar na kraju osvoji ovo.Svasta sam cuo za njihov taj projekat i izgleda da planiraju da sledece sezone u ABA budu konkurenti za gornju polovinu tabele.
Još ako Rodni postane generalni sekretar UN![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Nek oni, za početak, ostanu u ABA a za ostalo kako im bude. A za gornji dio ABA bi trebalo da dovedu kompletnu ekipu, osim ako ne misle da će Radoje Vujošević, Balša od 36. god I slični činit' neka čuda.
Inače, ovogodišnje finale cg lige će bit' baš gusto, tu ne da neće bit' blowouta nego ni mene ne bi začudilo da Mornar osvoji...
Shit has hit the fan !
Ima li Budućnost pravo da prijavi nekog drugog stranca za domaću ligu sada kada je Tadija suspendovan?
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ode i Jaramaz u Španiju
http://portalanalitika.me/clanak/225...sti-u-acb-ligu
Cika Misko nema problema...
Kako je neko namjestio ovoga Dragicevica,sve je smijesno...
Zadnji momak u KK Buducnost koji je ovo zasluzio. Niti sam iz Pg,niti navijam i volim Buducnost,ali je to momak koji je vise nervoze i grize savjesti ispoljio posle ove katastrofalne sezone nego svi Podgoricani i Crnogorci zajedno.
Ja mislim da ce im prvi prioritet na ljeto, biti da dovedu dobrog centra.Imaju tu par zanimljivih igraca koji mogu odigrati neke minute, solidnu rotaciju na 4 i 5 od iskusnih i mladih igraca.Onaj Hadzibegovic nije uopste los atleta za ove nase prilike, 19-20 godina, malo konstantniji sut i eto nekog Luke BabicaJones ostaje, vjerovatno ce ostati i ova druga 2 amera Sampson i Waller(ako se dokaze u plejofu balkanske i cg lige).2-3 pojacanja su njima dovoljna da budu makar bolji od Sutjeske koja realno nije imala ni vremena ni sredstava da napravi ekipu za ABA dok ce ovi imati citavo ljeto za to.
Rok za registrovanje igraca za plejof je bio do 3 aprila, tako ne mogu nikog dovesti, ali da mogu doveli bi oni nekog Savovica ili slicnog.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks