Racunaj da je 7 sejkera nedje oko 5l i to podijeli na trojicu.
7 коктела по особи сте попили, или сте 7 за тројицу узели?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Racunaj da je 7 sejkera nedje oko 5l i to podijeli na trojicu.
Dje se mogu dobri ekseri rucat?
aj popij casu jaja
Ili Okov na Stari ili Kips u Zetu.
Jeo. Cijene su totalno ok. Nas 6 2 mijesana, pastrmka. 4-5 tira pica. Salata na oval svega po malo. 55e
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
A recite mi gdje je najbolje da se organizuje svadbeni rucak za jedno 40 osoba, da je dobra hrana a da nije preskupo? Ne mislim svadba nego bas rucak od 2-3 sata?
Na Marezu...
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Pogledacu, a bandici recimo?
Bandici su top naravno, samo sto da bi ti tamo gazda dao grupno moras imati doooobru vezu jer sam 2 puta prisustvovao kad je gazda ispred mene rekao ``dok ja radim ovdje se svadbe praviti nece jer ja imam stalne goste koji predju 20 km da bi dosli odje i ja ako napravim svadbu i zatvorim lokal oni ce poljubit vrata i nikad vise doci nece``.... tako da jedino kome je izasao u susret bili su neki prijatelji sa manjim svadbama koje nije mogao da odbije a i u tim situacijama restoran je radio regularno za sve goste tojest jedan dio je ostavio za ostale goste dok je svadbu koja je manja bila odvojio posebno....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Aooo zaboravih da prenesem utiske za Gurman u zetu....
Po vasoj preporuci podjoh tamo sa jos jednom osobom i kako je post u toku narucimo po preporuci konobara sarana sa rostilja bez glave.... 11 eura je porcija ``za dvoje`` ali nas dvoje smo se iskasapili od hrane i nismo ga mogli pojesti trika nije bilo nego smo i doma ponijeli... a ukus, pa to je savrsenstvo... mogu misliti kakvo im je tek ostalo meso kad ovako doktorski sarana na rostilj spremaju.....
sve preporuke.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Koliko ja vidjeh, Knjaz ne radi mjesecima.. Nema vise ni onog zelenila,, drveca... ispeglano...bageri itd...
Hvala Lepo
Prije 10ak dana otvorili ponovo...![]()
#fakenews
Pa sta su promijenili?
Hvala Lepo
Ja što god da sam tamo naručio, bilo mi je full, i uvijek je isto evo 10 godina, nikad nema razlike u kvalitetu jela kad god da ga poručiš, nego evo vele neki forumaši da nisu zadovoljni sa hranom tamo, a moje je mišljenje da je br.1 za hranu u CG! Kad vidim da se hvali Stefan (hrana nula) na sva zvona, a pečenjaru neko da kudi, nije mi dobro...
Meni samo nije valjala jegulja jednom, ali generalno takva je bila, premasna, spremljena je bila ok. Ostalo sve top!
Sent from my MX5 using Tapatalk
aria u zetu
f6
Ako ima jos kakvih prijedloga i utisaka nek napise![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks