Po tvom opisu to ispade gore auto nego moja e klasa iz 2003 :-P
Послато са SM-N9100 уз помоћ Тапатока
pogle kako jeftino izgleda ta plastika ispod instrument table,a cijena je posebna prica
Po tvom opisu to ispade gore auto nego moja e klasa iz 2003 :-P
Meni je 222 prelijepa
Prika ne pricamo o ljepoti, pricamo da auto kosta 150000 eura i pola sistema ne radi kako traba.
TAKUMI
60.000e ljudi. I gurate sjediste naprijed nazad na rucku
f6
Noćas drugu neko opalio retrovizor sa mercedesa. Ako neko vidi desni retrovizor teget plave boje w203 na neki drugi mercedes w203 nek javi u inbox.
Hvala.
Ja sam prije ispred delte, vido teget plavi w 203 , sa teget retrovizorom, ali tek sad vidjeh post.
Bravo ti ga 5 bambija za tebe.
Biznismene, nidje te nije bilo, cak ni iza ograde.
TAKUMI
Cujes li da je sa nekim ribama?
Sve one "njegove" ribe su bile tu, ali njega niko ne zna...
TAKUMI
Evo me sad udjoh u kucu nisam pratio nikakva desavanje nego se posvetih nekoj maloj / sjutra jednoj sa primorja da je vodim na rukomet pa veli u bioskop.skromna ova mala a fabija ne zna da me kola ne zanimaju u zadnje vrijeme / jer je stigao moj period proljece/ljeto.
Mozda upalim sjutra AMG pa zagrmim do bara.![]()
Ali kako je moguce da te niko tamo ne zna?
TAKUMI
E klasa?
f6
Sto se tice nove E klase, ovaj model sa ovom opremom kosta 72000 eura, nema el. sjedista, nema memoriju, nema hladjenje...o radaru i tim govnima necemo da pricamo:
Mjesta pozadi? LOL
![]()
TAKUMI
Pa koliko kosta onda u fulu. Tj tipa radar, farovi ovi oni, hladjenje grijanje ozvucenje bolje tj sve ono sto ubace na reklamu
f6
93000.
TAKUMI
Pitao sam ih 3-4, cak i onu sa kovrdzavom kosom, niko ne zna ni ko si ni sto si, pa sam onda pitao da li znate onoga cikotica sto seta iza ograde i slika, i opet nista.
TAKUMI
Fabija ovo za prostor pozadi nijesam bas siguran. Sa slike vidim da je sjediste skroooz pozadi pomjereno. Plus si 6m visoku ovog merca sto kuci imamo kad je sve normalno podeseno ja sa 182cm sjedim pozadi lagano i ima baas dosta mjesta.
A jos nesto. Ova E class je goli ses kako je lijepa.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks