Meni su sa stuba doveli pod krov kabal. Ja sam imao provucene koaksijalne kablove kroz burzire iz soba do pod krov i samo povezali. Zamijenili ovaj sto ide u dnevnu na ruter i tv, a ostale koristili moje postojece.
Poslato dimnim signalima
176 kanala sad sam vidio
Oooo masu jbt. Hvala
Poslato sa Huawei P8 lite
Ne znam sta da ti kazem, meni je signal 100% i na ovim sto su oni stavili i na mojim starim 10 godina.
Poslato dimnim signalima
Meni je po spratova kidan kabl. Jedan sprat pa preknut za taj sprat, pa natavljen za sledeci...Mada pretpostavljam da ne bi bio problem da se provuce novi kabl ako vec postoji unutra jedan, samo ga zavezem za postojeci i izvuce tj uvucem novi.
Ako se koaxijalni kabal uključi direktno u TV (kao kod Mkabla) može li se dobit slika, ili mora da ide preko nekakvog resivera?
tel-viber 068 314 800
Koaksijalni kabal mozes da ukljucis direktno u TV ako imas na TVu CI slot. U tom slucaju trazis da ti umjesto resivera daju modul u koji ide njihova kartica, a modul u CI slot.
Poslato dimnim signalima
Da se pohvalim da je odličan internet što se tiče brzine, samo ima manu kod ps4 jer prijavljuje da ima NAT type 3, što je neka vrsta jače zaštite, a to na ps4 znači da ima restrikcija, može da laguje u online igrama, u chat party se gube glasovi ili ne možete da čujete uopšte druge osobe, a ni one vas, ne možete da napravite matchmaking s nekim osobama i sl., što je vrlo loše.
Kablovska ima manu to što su im netačni podaci prikazivanja programa, ništa ne valja, prije neki dan piše za Vijesti Mucke od 5:30 ujutro do 11:30 uveče, dakle muka im da upisuju podatke ili kako to već ide, znači ne možete da zakažete snimanje neke emisije zbog toga, kao što znate, a i nemate pregled programa što sa gledate.
Ja imam ovaj internet 25/2 ali rijetko je 25mbit/s
pa koliko je najčešće? 24?
Poslato sa Huawei P8 lite
Sad je dobra brzina
Ovo im je risiver, ima HDMI i USB za snimanje...
A ovo su im routeri...
Wifi....
Da ubacis čoče flesku ili externi hard disk i da snimas.
I šta možeš da snimaš i kako?
Mozes da snimis sta god hoces, zakazes snimanje preko epg-a. Resiver prebaci u zakazano vrijeme na taj program i snima emisiju koju si oznacio.
Poslato dimnim signalima
Kod mene je uvijek od 24,80 do 25 Mbs
Poslato dimnim signalima
Zna nekada da prekida ali nije loše 24/2 je meni
Ja sam imao one njihove stare pakete i tada su mi donijeli cisco modem. Da li su ovi bolji i da im trazim zamjenu, ili da zadrzm cisco koji nije los?
Drzi se ti toga cisca sto ti ja zla ocu![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks