Zao mi Te Hunu,kakav je to ratnik nekad bio...
Odgledah samo co-main i main event. Kakvu ruku Hunt ima, nevjerovatno. I respect za cistocu sa kojom se bori.
Zao mi Te Hunu,kakav je to ratnik nekad bio...
Korektno se pomakao i izbjegao da nanese Miru dodatno ostecenje mozga![]()
Postoji prica oko toga Hantovog sklanjanja kad vidi da je protivnik gotov. Vezano je za njegovo djetinstvo u kojem je zestoko bio zlostavljan od strane oca, pa je postao nasilnik. Cesto je govorio da se sigurnije osjecao na ulici nego kuci.
Kasnije je uz meditaciju, jogu uspio da svoj temperament smiri i pronasao je duhovni mir. Kaze za sebe da ga je nemoguce iznervirati. A tto sto se sklanja od protivnika kad vidi da su gotovi je objasnio "kada vidim mog protivnika da vise ne moze da se brani, sjetim se uplasenog djecaka koji bespomocno cvili dok ga otac bije. Zato nikada ne udaram ljude koji ne mogu da se brane."
MMA od danas legalizovan u NY, moći će UFC konačno da održava dogadjaje u MSG ili pak Barclays Center![]()
Kakva faca...Chriss Eubank je sugerisao sinu Chriss Eubank juniouru da ne udara više protivnika u glavu, da ga ne nagrdi...
Opet kreten od Jones-a u probleme sa policijom. To se izbaca' odma', pa nek se tuce po ulici.
Gledao sam snimak kad ga je zaustavio policajac, vidi se da ga je pikirao zbog auta.. Napisao mu kaznu za drag racing a ne prekoračenje brzine, kakvo smeće.. Mora da je Cormier-ov fan..
koliko god ga ne volio ovaj put ga je policija maltretirala. Pita ga policajac debil ''zasto ti je auto tako glasan'' hahaha bruka!
I napisana mu kazna zbog turiranja motora, a svako sportsko auto je glasnije kad mu se malo stisne gas..Toliko je ocigledno da ga je pikirao, da mu problem napravi od nicega..
McGregor-Diaz II na 170lbs
Aldo-Edgar II za interim title u fw
UFC 200
kad neće da je brani onda će mu je skinut..
Ovamo je veci kes, boli njega jajnici za titulu. Isto kao i Diaza koji je mogao da ide na pojas.
Cormier se povukao zbog povrede (jos se ne zna koja je)..Realno je da spoje Jonesa sa Rumble za interim..Da li je ovo DC osjetio strah u kostima, kao RDA![]()
evo ih uparise...
jones vs rumble
Pominjao se OSP prije toga.. To bi bio smijesan protivnik.. Jones rekao da ne prihvata borbe na short notice ali ovo je izuzetak za fanove.. Posaljite mi lightweight or heavyweight veli![]()
popizdio sam zbog ovoga otkazivanja,pih!
iskopah nesto novo,ovi iz ufc kao da se sprdaju,vise ne znam sta je istina...
BREAKING! Ovince St Preux steps up to face former champ Jon "Bones" Jones at UFC 197 for the interim UFC LHW strap!
Ipak je OSP, ovo je lagano za Bonesa.. Ja sam mislio da ce Rumble jer je njegov manager objavio ali eo izgleda definitivno ovaj..Mora da Johnson nije spreman jer OSP nije ni u top5 contendera za titulu u LHW..
Rumble je imao neku operaciju u ustima pa ne moze da nosi zastitnu gumu,zato je ispao iz meca...
Tate vs Nunes ufc 200
Trasju ujutro krecem za ZG pa da vidimo jel ostalo sto u onoga Juniora![]()
zavidim ti
srecan put
Uzivaj!
Ja cekam taj event i zbog Velog. Moguce najbolji MMA borac u Srbiji. Prvi je njegov mec. Sjecam ga se jos iz "put ka vatrenom ringu".
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks