Vjerovatno je odradio root
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta znaci kada je imei 0? Kupih tel prije neki dan, sve radi super osim toga sto je imei 0 lg g2
paralelopipak digital machine
Nikola 068 588 147
Marko 068 400 525
Vjerovatno je odradio root
paralelopipak digital machine
Nikola 068 588 147
Marko 068 400 525
ja sam odradio root, pa imam imei... Neko je prckao malo vise nego sto treba sa tim tel...
(nečitko)
Možda je prešao na KitKat sa neke druge verzije. Dešava se...
Inače kada je IMEI 0 ne bi mogao da ostvariš poziv?
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Mnogo lijep telefon, plus Leica optika. Samo ne znam kakvi su ovi HiSilicon procesori.
ocu ja taj telefon kojem je imei 0 ...
@An0n1mUs Leica može u prkno kad je P9 u pitanju jer... sample slike koje se pojavljuju su lošije nego na S7. P9 nema OIS. Preveliki je bio hype za ništa specijalno.
Love, peace and respect.
Ali kaze 'unique ability' za mjenjanje fokusa kasnije.... Zar nije jos M8 to imao a poslije njega jos par telefona...
--------------------------
Do Not Disturb.
Zapravo taj dio na P9 je radio Altek iz Tajvana, isti taj sto je radio i na M8.![]()
Unique unique!![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Love, peace and respect.
Ne sprdajte se.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
apropo cega?
(nečitko)
Nisam dobro pročitao, mislio sam "Lytro" umjesto "Leica". Brkanje smećarskih softverskih fazona za "biranje fokusa" sa Lytro optikom koja hvata čitav raspon odjednom pa može da mijenja fokus me ljuti. Carry on.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Kako da instaliram stariju verziju facebook aplikacije na redmi note 2, da ne moram messenger instalirati? Na ranijim telefonima sam to normalno radio, ali na note 2 koju god verziju da instaliram on mi na kraju da poslednju, pa moram messenger da ubacujem, ne znam o cemu se radi. Iskljucen mi je automatic update.
Zar be ne možeš da instaliraš verziju aplikacije facebook.apk sa netu koja te zanima?
institucijo, cudi me da mu nisi preporucio ono sto ja preporucih tebi: Metal for Facebook![]()
(nečitko)
Skines Facebook Light i cao.
Instalacija je nekih 300-350 puta manja, ne uzima ni 10-20% RAM-a klasicne Facebook aplikacije, sve radi brze a imas i poruke bez dodatnog Messenger-a.
Do Not Disturb.
Ja dok sam ga koristio nisam imao nikakvih problema sa ucitavanjem slika. Mozda su ga sad jos laganijim napravili pa je drugacije.
Ja ga ne koristim jer mi nije problem ni RAM ni ROM niti dodatna aplikacija.
Do Not Disturb.
Ima opcija da se skinu ranije verzije. Na prethodnim telefonima sam instalirao starije verzije i sve je bilo ok, onu koju instaliras nju i dobijes. Na Redmi Note 2 koju god da instaliram - dobijem poslednju verziju, bas cudnoProbacu taj lite, hvala na preporuci.
Last edited by Djed_Djuro; 11-04-16 at 14:34.
kad vec pricate o facebook-u da pitam zna li neko resenje za moj problem koji je jako cudan...
kad sam konektovan na 4G mobilni prenos podataka onda ne mogu da odgledam ni jedan video ili gif na fb,cim se prebacim na wifi onda ucita bez problema...
ima li iko predstavu o cemu se radi?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks