E ovako ajmo strucnjaci>
Za ovu moju dimenziju imaju
Barum 3HM
General tire- ALTIMAX SPORT
Sumitomo tire - HTR AS P/01
Kumho -KU 25
koje su najbolje po vama?
E ovako ajmo strucnjaci>
Za ovu moju dimenziju imaju
Barum 3HM
General tire- ALTIMAX SPORT
Sumitomo tire - HTR AS P/01
Kumho -KU 25
koje su najbolje po vama?
Meni je Kumho made in Korea, zadovoljan...
po internet koliko gledah ona ima najgore ocjene...
Barum kao najbolja
Meni je ovaj model
http://www.kumhousa.com/tire/categor...F-A6DAED9DD99F
Đe uzeti onaj plastični dio na pojasu, kao dugme što je, što služi da ne pada metalni dio... I silikonska podloga/držač za tel mi treba provjerena, prošlu dobih na poklon iz inostranstva...
#fakenews
da nema ko da pozajmi ovo da probam nesto....porucio bih ovo ali nemam kad da cekam da stigne...
![]()
podjes u okov/centrometal/kips (Ili koji ti je god najblizi) kupis 10tak sarafa od 8-10cm, isto toliko matica i po 10 podloski razlicite sirine...
hot glue gun isto vazda imas neki jeftin da uzmes i ovu "drsku" napravi od malo letve u koju ces izbusiti rupu... samo neces ima fancy onaj saraf no iskoristi kljuc...
ili ako ti je sve to cimanje vidi kod nekog limara - ni jeftino to izvlace ako je sitnica neka
a dje....traze mi 100€ limar i lakirer da mi naprave to..farba zdrava samo ulupljeno malo...a zbog toga mi traze da farbaju pola jedne strane auta... pa bih probao sam da izvucem to...
Limar Veljo na Cetinje
068 107 044
067 407 444
Meni je na mog bez ostecenja farbe izvukao maksimalno koliko je mogao (imao je prelom lima na 2 mjesta). 20€ je uzeo
Cus 100e... Jes, oni bi vazda sa neku sitnicu da mjenjaju/sredjuju/farbaju cijeli dio... Bilo to vrata, cijela strana ili sta vec. Takve lopuze krizam odma.
Podsjeti me na ovaj klip... Na spanskom je a i vezan za osiguranje ali eto..
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Prvi put cujem za to iskreno, ali moguce.
100%, meni je radio jedan ozbiljan majstor, i nešto mi je objašnjavao kako to izvodi, ali nijesam baš bio pažljiv.
Nešto je kako i napisah, razrijedi boju, i predje dio vrata, recimo, ako blatobran radi.
ne farba se od ivice do ivice...ako farbas npr suvozaceva vrata...onda ti farbaju i dio zadnjih vrata i prednjeg blatobrana....
Bolje da je stavila svoju sliku i br telefona
But if you never try, you'll never know..
Pregledah razuman broj strana unazad, nazalost bez uspjeha.
Presvlake pristojne, razumne cijene, gdje trazit (pg)?
Much obliged![]()
><
Mene su upucivali u NK da imaju neki ljudi sto siju od kvalitetnih materijala otiginalne dimenzije koje samo navuces preko sjedista. 40e ja mislim kostaju ali su ono top. Tad mi se ne da oko toga vratih nego sredih sjediste kod ovih sto tapaciraju :-)
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
te u nk su od 40 do 80 narucuju se fabricki po mjeri i autu a ako treba da se preprave na licu mjesta se sklapaju, ultraaa su dobre i pasuju savrsenstvo
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ima li ko broj ovih za presvlake?
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
There are currently 26 users browsing this thread. (0 members and 26 guests)
Bookmarks