Ako je prvoaprilska njihova sala, nisu trebali onda Samsung pominjat, tako da su onda oni kompleksasi![]()
A 1.april?
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Ako je prvoaprilska njihova sala, nisu trebali onda Samsung pominjat, tako da su onda oni kompleksasi![]()
U telenor mi traze da covjek koji je kupio tel da dodje da kao preda uredjaj na servis, ja imam i garanciju i sve ali oni traze taj na koga se vodi broj, imaju li oni pravo to da rade? Sad narod treba da trci za tim sto je kupio tel, to je preglupo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
Nidje veze.
Kakve dzukele ljudi moji!! Odmah bih zvao inspekciju bez upozorenja pa neka plaćaju kazne itd..
Prijavi ih insprekciji, pa da vidis kako ce potrcati da ti zamjene preko reda (kazne su im i do 10.000€)
Sa Telekomom sam imao dobro iskustvo - juce sam predao i6S+ (problem sa touchscreenom), danas vec dobih noviStvarno je tel bio star 15 dana samo, i poludio mu touch skroz...
Krcka home dugme, 10 dana telefon bio u Telekom na servis...nakon 10 dana zovu, kaze telefon radi odlicno po apple sertifikatuto tako treba
vazi tigrovi... ostavio sam ga u iCentar, rekao mi je momak tamo da cu najvjerovatnije dobiti novi, javlja mi za 2 dana sta ce biti![]()
Bgm mrka kapa ja mislim, reče momak iz beograda iz istyle da se ne mijenja telefon.. A oni su najprofesionalniji bar na balkanu... I poštuju Apple procedure
Stize 9.3.2
Kruze glasine da je jb spreman za 9.3.1 pa cisto da znate kome treba jb.
Ja to ne bih ubacivao ni da mi plate.
Ovaj IOS je savrsen.
Isto se meni desilo... Donio sam nalog iz servisa na moje imeda mi izdaju novi telefon a oni traze vlasnika koji ga je kupio... Rekao sam da cu poci u inspekciju i prijaviti(bio sam bezobrazan) i naravno dali mi novi... Garanciju ostvaruje po zakonu onaj ko je donese...fukare su... Dobijes telefon od nekoga.. Taj umre i dovidjenja.. A vazi kreteni
Testira se 9.3.2. Ima bug sa Twitterom/fotkama/imenikom.
TAKUMI
bilo je nekih malih, laganih komplikacija sa iCentrom, nista strasno, sve je OK
fora je sto je serviser bio bolestan i ta neka guzva oko prebacanja radnje u deltu.
pa mi je tek nakon 7 dana javljeno sta ce da se radi, nema veze, dobro je to
ipak neki respect za servis i za te momke tamo.
uglavnom, porucio je novi telefon. za 10-12 dana (cini mi se) dolazi novi.
odlucio sam da za to vrijeme, dok ne stigne novi, telefon ostane kod njih.
jer ne koristim nikakve maske, folije..pa da ne slomijem telefon za to 10ak dana![]()
Veze li se nova garancija od godinu dana na novi iPhone ukoliko se dobije kao zamjenski u ICentar, neko reče da to vazi za telekom(operatere).
Drugovi nesto ne jebe ovaj appstore.
Imao sam nalog na US Store
Posto sam aktivirao visa card presao sam na hr zbog online kupovine.
Nego mi sad skida i sa free aplikacijama...
Koja je muka, poludjeh sad kad mi stize poruka posto updatovah fb app.
![]()
Ko ima namjeru da kupuje iphone danas je u delti povodom otvaranja snizenje.
6s 640e
SE 460e
Itd
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
5s 300€
@stefke
@AmFi
je li ipad pro 9.7 na snizenju ?
inace cijene u iCentar su pakao.
ovaj iPad Pro 9.7" najjeftiniji model, u USA je 600$ sto je 530eura po trenutnom kursu.
a kod njih je 700e sa 10% popusta za gotovinsko placanje, znaci nekih 780e puna cijena.
780-530=250e ... 250 eura skuplje.. to je skoro 50 % skuplje odje kod nas.. a inace su PREMIUM reseller
ista stvar za iPhone i skoro sve uredjaje
Jedino vidim "razumnu" cijenu za iPad mini 4 ... kod njih je 420e za gotovinsko placanje..sto dodje nesto oko 470e puna cijena.. to je OK jer je on 400$ u USA.
Jbg, nije to icentar nego evropa cijela...
Ne mozes da uporedjujes cijene kod nas i u USA. Na te cijene u USA treba dodati i TAX koji je 8-10%. I Apple regulise cijene po regionima.
Uporedi cijene sa apple.de
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Pretplatio si se na nesto. Vidi u App Store > Featured > Apple ID > Subscriptions > Manage
https://support.apple.com/en-us/HT202039
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks