Moze kljucar, a mozes i ti ako si malo verziran za te stvari
Kad se mijenja brava na sigurnosna vrata, rade li to oni što se bave ugradnjom takvih vrata, ili može obični ključar?
Moze kljucar, a mozes i ti ako si malo verziran za te stvari
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Znam da je neđe pisano o tome no ne mogu da nađem...:
Koliko uzimaju notari za kupo-prodajni za plac?
Neka ga ne mari....
Zavisi od cijene, mislim da uzimaju 5%, s tim sto se zna maksimalna cijena ako je bas velika suma novca u pitanju
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A ne prevod, prevod je 3% tako čuh, nego baš notar što će napravit ugovor.
Neka ga ne mari....
http://notarskakomora.me/images/docs...enu-tarife.pdf
POgledaj ovjde to sto ti treba. Ako nema pogledaj malo detaljnije http://notarskakomora.me/notarska-sl...otarska-tarife
P.S. Sad vidjeh da je ovdje 17% PDV, a trenutno je 19%. Pretpostavljam da se cijene nisu mijenjale osim ovog PDV
Last edited by mexiko; 06-04-16 at 01:14.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
^^^ tenkju veri mač!!!
Neka ga ne mari....
Ima li đe ovakva ili slična ljuljaška kod nas da se uzme? Mislim ovaj princip, između dva drva da se veže.
![]()
Naruci na ebay.co.uk imas od 20-100eur da biras sa shipment free.
Na engleskom hammock mi prevodimo - viseca mreza za lezanje. Svi svjati...
One Ring to Rule them all...
Vidim ima i na svezakucu.rs da ih biras, za par dana cu u bg pa cu taman tamo uzet![]()
kako je strucni engleski naziv za onu, kako da kazem, za lezanje u prirodi, onaj tepih, kojise savija u krug, nesto kao sundjerast je, to nose planinari, pa sjede na to kad prave pauzu![]()
Mislim da je to sleeping pad![]()
to je to, fala!![]()
Ili sleeping mat.
I am so post-rock I shit sad birds.
Dje bih moga da menjam 3 pari patika broj 43-4
Treba mi 42 broj
Imam neke fine Nike, i ovo ostalo bih dao za jedan par broj 42
Ako ima ko raspolozen mozemo razmjenit slike na pm.
Kako razlikovati ljekarke od medicinskih sestara... osim po slobodnoj procjeni i stwtoskopu..
Vidim neke u zelenim, plavim, bijelim mantilima i odorama, ova je ljekarka, ova doktorica, ima li neko pravilo sto se tih odora tice...
Stvarno me zanima...
Ja mislim da se ovdje kod nas ne moze bas po uniformi razlikovati. Bijele nose svi. Mislim da zelene nose kad rade u hiruskoj sali. Trebali bi da nose ID kartice ali...
Bijele? Ja znam kad sam (nedavno) bio na KBC (tamo na fizikalnu) i to je bilo vise boja nego na kotorskom karnevalu... Ni ja se ne zezam. Crvena, plava i zelena su dominirale.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Po manikiru se mogu razlikovati. Sestrama su duži nokti i lak je efektniji. Doktorke imaju kraće nokte i lak je neutralan.
Tehničari i doktori se već teže razlikuju, ali čula sam da ovi drugi čupaju obrve i nadograđuju kosu.
Drago mi je ako sam pomogla.
Kako da provjerim racun visa card?!
Poruke mi ne stizu.
Promjenio sam mrezu a imam isti broj...
treba li sanitarni pregled za rad u diskont pica?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
12 eura je bila. Koristili smo je nekoliko puta odlicna
Sent from my MX5 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks