Istina ziva
@varvar: ne kaze se dzabe "ne moze i jare i pare"...
Istina ziva
A ebay je malo skuplji, ali mnogo više kvalitetniji...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
11e me je koštala pošiljka telefona natrag u Kini, tako da je forumaš Djuzla bio u pravu što se ove informacije tiče. Sad jedno pitanje, pošto mi u dijelu otvorene dispute opcije stoji da stavim tracking broj paketa, kojeg sam dobio u pošt,i i da stavim ''Logistic Company/tracking Website'', broj sam upisao, ali ovaj website koji da navedem?
A OVO JE NE MOGUCE, poslali mi paket iz Kine za USA, umjesto za CG, a na check out sam izabrao adresu iz CG. Moze li se sto uraditi ? Kontaktirao sam seller-a da vidim sto ce reci, cisto sumnjam da ce mi pomoci, jedino da ganjam ebay ili da im kazem da ovi u USA ne prihvate posiljku pa da trazim refund...
J***** TI EBAY POSRANI DJE NEMAJU J***** EMAIL DA IH COVJEK MOZE KONTAKTIRATI, nego ih moram zvati, ka da je jeftino odavde da ih zovem.
Last edited by siraj; 04-04-16 at 13:11.
Sa skype zovi, 2c ti je minut.
ko se razumije neka iscacka da li se smijem usuditi da narucim .jer na mejlove ne odgovaraju.ne razumijem se ,jel ovo lazno ili pravo.hvala ko god pomogne 😘
http://www.winefutures.com.au/adidas...ine-p-162.html
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Kako mogu provjeriti na ciji account tj ko mi je skinuo 16e sa kartice ,placajuci tokene za igru na fb ? (Ranije sam par puta bratu kupovao te tokene)
VISA kartica je u pitanju. Izvadio sam listing i vidi se da je placeno 2x 8e , i pored toga pise neka fb oznaka.
Da li bi mozda od facebook-a mogao da dobijem informaciju na koji acc je uplaceno ?
Ne znam kako da rijesim ovo, sad je 16e moglo bi da bude 116e...
Odjavi karticu sto prije i uzmi novu, tj racun
Sent from huawei
kontaktiras fejsbuk
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Da. Samo preko banke koje je izdala karticu. Prijavi tu transakciju.
evo me nagrdi ovaj sad sa 12 eura 😜.pa da ponovim pitanje
ko se razumije neka iscacka da li se smijem usuditi da narucim .jer na mejlove ne odgovaraju.ne razumijem se ,jel ovo lazno ili pravo.hvala ko god pomogne 😘
http://www.winefutures.com.au/adidas...ine-p-162.html
poslato iz kine a jos ne stize
nema ti ebay nista sa tim,sto bi njih kontaktirao... ako ti na konkretnom orderu u history stoji adresa u CG, prijavi prodavca,ako ti stoji USA adresa, vise srece sledeci put,nista ne mozes uraditi ako ti prodavac ne izadje u susret i posalje robu ako se vrati iz USA...
Mada,odakle prodavcu USA adresa ako je nisi ti izabrao,nije bas da moze da ti udje i vidi profil
ovo ti je 100% prevara... ima nedje na forumu vec pisano, a uglavnom sve sajtove ako ne odgovaraju na mailove treba izbjegavati...
http://www.scamadviser.com/check-web...futures.com.au
A i dobro je što je prevara. Pregrdne su patike.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
@smfilip ,hvala brate.spasio si me bacenih para.
preko ovog sajta znaci mogu da provjerim manje vise jel neki sajt pouzdan ili nije?
Sto se ovakvih sajtova tice, ako ima paypal ne brini, jer ti paypal vrace pare. Tako vidis smijes li narucit.
opet ima neki zastoj u ovoj smrdljivoj cg posti,5 paketa mi stoji vec 10 dana,maloprije ih zvao,kazu ne mogu da stignu da posalju iz pg?!
da narucim nesto iz amerike preko e bey-a.prodavac je voljan da mi posalje.zna li neko cijenu postarine, preko toga sto platim njemu??
zavisi cime salje...
Na Aliju mi je dodijeljen A2 status.
Imam li ikakve koristi od toga/povoljnost pri trgovini?
There are currently 6 users browsing this thread. (2 members and 4 guests)
Bookmarks