Mislim da mu smajli označava život u civilizaciji iz koje je odstranjeno najveće zlo koje ju je zadesilo od njenog nastanka
Zbog cega ostavljas smajlo e na kraju, dajes nam do znanja da si neozbiljan ili sta...?!
Mislim da mu smajli označava život u civilizaciji iz koje je odstranjeno najveće zlo koje ju je zadesilo od njenog nastanka
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Da, Druid, ne znam da li da zvanicno prisvojim Druid of the Claw, kao omaz mome gejmerskom zivotu, ali jesam druid
Smajli je samo - instiktivna reakcija; zadovoljstvo pri pomisli da se religija nekad stvarno ukine kao pokret, i ovaj narod upregne da radi nesto korisno
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Ega vi nemate, đeco moja.. Ega!!
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Dovoljan je id.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Upregne... a ne da žive život dostojan čoveka?
Ego ego ego bas ti lepo stoji bas ti lepo stoji Ego u toj lila boji.
aj popij casu jaja
O vjernici, za prisne prijatelje uzimajte samo svoje, ostali vam samo propast žele: jedva čekaju da muka dopadnete, mržnja izbija iz njihovih usta, a još je gore ono što kriju njihova prsa. Mi vam iznosimo dokaze, ako pameti imate.
Vi njih volite, a oni vas ne vole, a vi vjerujete u sve Knjige. Kad vas sretnu, govore: "Vjerujemo!" – a čim se nađu nasamo, od srdžbe prema vama grizu vrhove prstiju svojih. Reci: "Umrite od muke!" – Allahu su, zaista, dobro poznate misli svačije.
Ako kakvo dobro dočekate, to ih ozlojedi, a zadesi li vas kakva nevolja, obraduju joj se. I ako budete trpjeli i ono što vam se zabranjuje – izbjegavali, njihovo lukavstvo vam neće nimalo nauditi. Allah, zaista, dobro zna ono što oni rade.
Nemože nezadovoljan čovjek da radi ljudski nista, ti bi da ti radi a njemu 300 problema na pameti i ni jedan nemože da riješi sa tom mrčenom crkavicom te ih plaćaš.
Odje niko nebi prstom mrdnuo za te pare.
No nek svako radi kako misli, samo iznosim svoje viđenje.
Niko se još o brdo nije sapleo, moj Ego.
Samo u paru gleda covjek. Odustajem ovdje ali prastam.
aj popij casu jaja
E viđi ti ovo sad ispade ja sam počeo o tome.
Aj smrtko nebi niko ni primjetio ni bez odjave.
Ego oprostio sam ti. Oprao bih ti noge sad kao Papa i rekao imas moj oprost.
aj popij casu jaja
Lako je davati oproste za ništa.
Od toga crkva polijepo zarađuje. Vjekovima.
Nije toga nema da se može platiti parama za grijeh već da čovjek dobrim djelima se iskupljuje, hranu siromasima i pomoć je obaveza vjernika a ne sveštenicima. E sad ako sveštenici to zloupotrebljavaju pa te pare nenamjenski troše to nije problem vjernika.
Ono, jeste ako troše njihove pare i u njihovo ime.
Kako se moze postati svestenik onda, da dajete meni pare, ako vas vec nije briga sto ce svestenik s njima![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Vjera je uvjek individualna stvar. Mnogi su primjeri naizgled ne vjerujućih ljudi koji su u suštini vrlo bliski vjerujućim iako ne praktikuju vjerska pravila ili vjerske šablone. Nepraktičan je termin "samoodrživa". Vjera je ili prava i pogrešna, održiva je ekonomija ili neka politika, danas je to prihvatljivije tumačenje.
Vjerniku nije potrebna afirmacija drugih, tipa "gledaj kako ja to radim" pa da bi i ti znao, nije to to. Smisao vjere i njen krajnji efekat nije prorokovanje. Veliki vjernici, svojevremeno ako su i dobili dar prorokovanja nisu bili srećni zbog njega, nisu mu se radovali i nisu ga priželjkivali kao sam smisao ili cilj njihove vjere. Ideja o agresivnom širenju vjere, nije originalno vjernička ideja, to joj je prišiveno, to joj je danas nametnuto od strane malo-vjernih ljudi. Svaka vjera, osim nekih vrlo ekstramnih sekti, koje nisu religija niti vjera, propovjeda mir i blagostanje među ljudima. A današnja situacija i položaj čovjeka u društvu su posledica upravo odsustva vjere.
Tvoje "vjerovanje" da religiju kao pokret treba ukinuti je svojevrsni apsurd, jer može se interpretirati kao "pišem, da knjige ili slova, treba ukinuti".
Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs
Obraza nemaš!
Pusti Harija na miR!
Ukoliko se misli na Islamsku Državu, ona je islamska samo u nazivu, to je valjda čak i nevjernicima jasno. Mnogo je informacija u ovom pravcu, kako online, tako i u okviru npr. predavanja i pisanja mnogih ljudi, vjernika i drugih.
Niti će ga brdo sakriti, kad bude vikao: "brda padnite na nas i sakrite nas". Recimo.
Na pare, novčanice i sl. ne piše ime vlasnika, ako izuzmemo instituciju koja štampa novčanice.
Kakve veze ima vjera sa novcem, kakve vjere ima Bog s novcem, jel čovjek ili Bog stvorio novac? Zašto se sve vrti oko novaca, "money makes the world go round" ili "God made the world", pušenje ili zdravlje?
Last edited by SpongeBob; 04-04-16 at 23:02.
Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs
Vidjeti post prije prethodnog.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks