Danas srecniji no pametniji![]()
Ima je Rosi srece ka niko.
Sent from my GSXR1000 @ 299
γνῶθι σαὐτόν
Danas srecniji no pametniji![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Imao jeste srece, al je drugi mjesto bilo njegovo kako god okrenes da nije bilo hebene promjene motora...
Zao mi je momke iz Dukatija, pogotovo ludu glavu Ianoneovu (za onog drugog me zabolje) al realno nikad ne bi dosli u poziciju da budu ispred Rossija da je trka bila lisena ovog sranja sa zamjenom motora...a da nije bilo iste pitanje je ko bi bio na najvisocijem postolju na podijumu.
Sve u svemu sam zadovoljan, posebno zbog cinjenice da se Lorenco napasao trave fino...samo nek nastavi ovako.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Mladost
γνῶθι σαὐτόν
Како је мали срећан био (Маркез) , таман кад је Роси требао да га опува дође до ове посране замјене мотора и здраво. Штета, требао је да га обрије ал добро.
Врло чудна трка и на крају је Роси условно имао среће што је узео ове бодове иако су срећу остали имали јер је дошло до промјене мотора.
Невјероватно што дукатијевци одрадише тј Јаноне
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Moze li ko da mi objasni kako su drugi srecni zbog promjene, a Rosi nije? Mislim uslovi su za sve isti. Kad pada kisa u fudbalu, pada na obje ekipe vele. I jos jedna stvar, moze li ko da mi kaze kako znate sta bi bilo da promjene nije bilo? Ja tu moc da vidim alternativne buducnosti nemam, a da se ne lazemo volio bik da je imam. Mislim kako znate da Rosi ne bi pao ili Marquez pa Rosi bio prvi. Hvala unaprijed
γνῶθι σαὐτόν
Pa kad su izasli iz pit stop-a rosi je ispred sebe imao vozaca. Tu je izgubio trku jer mu je Markez utekao...
Kao prvo, nema potrebe za cinizmom.
Odje se svi fino slazemo i okuoljeni smo oko iste stvari i svako je dobrodosao, cak i navijaci manje popularnih vozaca.
Ukratko da ti odgovorim:
Ako si gledao trku, mogao si da vidis da je Rossi imao potpuno isti tempo ili cak i bolji od Markesa na motorima kojima su startovali i bili su na tocku jedan drugom, nakon promjene motora Rossi je gubio po sekundu i vise po krugu.
Ono sto pokusavamo da kazemo (a i sam je to ustvrdio) je to da mu to nikako nije odgovaralo i to samo njemu sto je najgore.ovo su cinjenice, osim ako ti ne mislis da je naprasno zaboravio da vozi nakon one promjene motora.
A sta bi bilo kad bi bilo ne znamo ni mi, al ono sto smo vidjeli do toliko pominjane zamjene motora daje nam za pravo da vjerujemo da bi Rossi mogao da dodje do pobjede a drugo mjesto je bilo arhivirano.
To da li bi pao ovaj ili onaj...o takvim stvarima nikad ne razmislja ni jedan navijac nekog od vozaca jer je totalno neprikladno.
Poceo sam da gledam trku 2 minuta pred pocetak i ne ukapirah zasto su mijenjali motore? :/
I am so post-rock I shit sad birds.
Zbog guma
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Па ја сам рекао да је УСЛОВНО имао среће, јер да није било промјене мотора не би, гледајући како се све одвијало, дошло уопште до ситуације да се бори за друго мјесто и до овога пада дукатијеваца.
Оно што ти говориш значи да је Маркез разбио трку с обзиром да је завршио 7 секунди испред Росија а сви који смо гледали да је то потпуно нетачно и заваравајући резултат.
Да , имао је среће Роси, не поричем али имао је и Маркез.
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Fin si. Ali ovo sto si napisao ne cini te drugacijim od autora ovih redaka. Vidis to zar ne?
Osim da mu nije odgovaralo sve receno posle promjene je na nivou spekulacija. Ne bih ulazio dalje.
Fin si opet. Nemoj.
γνῶθι σαὐτόν
Odgovorio sam ti na tvoj nacin, samo da vidis kako to izgleda.
Rossi je sam posle trke rekao da mu novi motor iz nekog razloga nije odgovarao.
Ne shvatam sta tu ima spekulativno. Opet te pitam, ne tvrsis valjda da je zaboravio da vozi naprasno.
Nesto nije bilo kako treba sa tim motorom, mozda je bio podesen za neke druge uslove na stazi...vjerovatno cemo saznati.
Pricam sad sa bratom, i Lorencov tempo je bio uzasavajuc na pocetku.
Ocigledno Jamaha nije bas dobro spremila ovu situaciju sa promjenom motora, ne makar na nacin na koji su to drugi uradili.
Ne velim. Bio je Rosi odlican. Mudar i smiren. Zato nije pao iako su se oko njega polomili. Marquez je citavog vikenda dominirao i ovo je skroz zasluzeno. I Rosi je rekao da je ovaj vikend Marquez brzi od njega. Ne volim termin "sreca" i mislim da poredak, sto se njih dojice tiche, odslikava ono sto smo gledali citav vikend.
γνῶθι σαὐτόν
Ni u jednom trenutku nijesam tvrdio da je sreca imala bilo kakav uticaj na pobjedu Markesa.
Potpuno zasluzena pobjeda. Bio je najbolji cijeli vikend i to ni u jednom trenutku nijesam sporio.
Prica oko srece se otvorila na racun Rossijevog drugog mjesta i ispadanja momaka iz Dukatija, gdje smo se slozili da je do te pozicije dosao uz veliku dozu srece al da je istu zasluzio danas zbog hebene situacije oko promjene motora.
Kasnije se sve pretvorilo u pricu sto bi bilo kad bi bilo i to nas je na kraju odvelo totalno u nezeljenom pravcu...
Ја се не слажем с тим хахахахахахах гаси
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
U koliko je sati trka u nedelju?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Forza vale
Sent from my iPhone using Tapatalk
Auuu, sto se napravi...ovo obecava![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
moralo je i ovo jednom da se desi...
Морало...
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks