Tuski put su pokrili. Meni su juce instalirali opremu i brzine su dobre.
Prica da rade blok 5, 6 i 9 city kvart i tuški put ne pije vodu. Tu priču prodaju od novembra. Ništa nisu uradili na tome. Što se mene tiče dosta sam ih čekao...
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
Tuski put su pokrili. Meni su juce instalirali opremu i brzine su dobre.
problem je sto je ova njihova super usluga dostupna za 5000 ljudi. lise bloka ,tuske i city kvarta nema ih nidje.
Problem je sto su mi u novembar rekli da ce u moj dio grada biti dostupni od nove godine(zgrada carina prekomorace). Onda su to obecanje ponovili nakon nove godine. Najnovije obecanje je vezano za njihovo spajanje s m kablom 1 marta. U moju zgradu ima dosta ljudi na stari bbm ali i na m kabl kao i na extra tv. Optika u mojoj zgradi nije dostupna iako se nalazi na 100 metara od glavne t-comove zgrade.nije dostupna jer u sahtovima vise nema mjesta da se kablovi razvuku. Prije nekoliko dana dolazili su neki radnici, otvarali su sahtive i pokusavali su da ubace kablove ali izgleda nije moglo. Pretpostavljam da je u pitanju bio mtel. A sto se tice t-coma oni u svom planu imaju zacrtano obavljanje gradjevinskih zahvata u toku ove godine kako bi i u ovom dijelu grada obezbijedili optiku. Tako da na kraju ko prvi đevojci, njegova je. Telemah ima najbolju ponudu ali previse su spori i neažurni u ovoj trci za svoje pretplatnike. Mislim da je u pitanju nesposobni menadžment koji nije dorastao trenutnim promjenama.
Skup hobi optika od 30 do 60 eura kosta metar![]()
Sent from my 6043D using Tapatalk
Da. Razimijem te potpuno. Ima nesposobnosti sigurno ali nije lako. Oni su imali dobre namjere ali su naisli na problem. Eto da je telekom mogao razvukao bi prvi optiku. Ja nisam cuo tu najavu za tvoju zgradu nego prvo za blokove.
Pa rekli su da ce vektru i ovaj dio prekomorace zajedno sa centrom da napadnu kad zavrse sa navedenim djelovima grada. Dakle to cekam od nove godine a znam da nisam jedini. Jesi ti uzeo i tv?net? Koji paket i kako si zadovoljan sa uslugom?
Sve sam uzeo i zadovoljan sam. Neki trio paket 25 eura. Internet 10 Mb/s. Jedino sto nisu ispostovali je D3Go usluga gledanja tv na mobilni ili comp. Obecavaju isto kao tebi evo 3 mjeseca. Neki dan ih zovem opet kazu njima je radio![]()
Last edited by Apolo; 21-02-16 at 23:42.
I fiksni si uzeo? Nema pretplate? Jel internet ok, ne "štuca"?
Optika do stuba, koaksijalac do uredjaja.
Optika i vani i unutra do uredjaja. Brzine odlicne , ping oko 10, stabilan. Za sad bez greske.
Cekajte jesu li ove brzine 100 mbit/s ili 100 mb/s .Ne mogu da zamislim da daju 100mb/s u CG?
Podgorica Podgoricanima!
Ne znam koje su kod njih brzine, ali 100mb/s je isto što i 100mbit/s, jer malo slovo b znači bit, a veliko slovo B znači bajt.
Pravilno bi trebalo i slovo M da se piše uvijek velikim slovom i uvijek znači Mega.
Dakle, MB je megabajt, a Mb je megabit.
Poslato sa Huawei P8 lite
Mislio sam na MB,moja je greska.
Podgorica Podgoricanima!
D3Go Tv radi odlicno.
Apolo kako ti se cini internet? Da li radi stabilno? Koji je ping u prosjeku? Ima li jos ko da je ubacio njihov internet da napise svoja iskustva?
Odlican ti je net, ping do 20...
Hm, ping do 20 je lose, na adsl je tolikiNa optiku ne bi trebalo preko 4-5ms u vr' glave.
Pa kazem ide do 20, u 90 posto slucajeva je mali za counter-strike idealan vjeruj starim gejmerima
http://www.srpskacafe.com/2016/04/ta...ana-telemacha/
Jedan interesantan clanak o kretanjima u modernom biznisu
Ping je los, oko 50ms, a optika je sve do samog rutera... evo koristim telemachove usluge nekoliko mjeseci, i ping im je stvarno ocajan za optiku. Kod telekoma je ping 2-5ms konstantno.. tako da je za sada telekom ipak neprikosloven sto se interneta tice.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Daj speed test prema Beograd/SBB
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks