Tel pauka?
TAKUMI
Tel pauka?
istekla mi je registracija 28. a zakazali mi tehnicki u srijedu. mogu li da vozim, pa da recem ako me zaustave da imam zakazan ili sto? jer nisu imali nikakvu potvrdu da mi daju o zakazivanju.
ne brate, nista. i jos kad ih pitah pa dajte mi neku potvrdu o zakazivanju ili nesto. pogledase me ono kakva potvrda.
A na koju foru mu mogu prodati polisu ako nije prosao tehnicki
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
na foru sto na tu polisu ne moze da vozi neograniceno... a tehnicki mora da prodje da bi dobio saobracajnu...
znaci na putu se moze naci vozilo koje ne ispunjava uslove tehnicke ispravnosti. to je kao da neko predaje u skolu a samo ceka da dobije diplomu posle ljeta... na ler
i posle se cudite sto ne daju da se vozi na polisu, a kako nece kad se ne moze opstat od tigrova i njihovih polisa na koje voze po pola godine.
f6
zato postoji jedno jednostavno rjesenje... ne cekas da ti istekne polisa vec 15-20 dana ranije zapocnes tu proceduru... sve se zavrsi, vozis registrovano regularno auto sa saobracajnom, kad preuzems novu saobracajnu vratis staru i gotovo...
polisa se ne pise od dana kad si je napisao vec se nastavlja na staru....
Ovaj popust na polisu ne vazi ako se uplati nakon isteka polise.
Al zato onaj bonus 10% vazi.
Biznismene,bi li ova sinoc sa tobom u auto?il se varam.
Kod mene ti je od 90 do 99god.
Bilo je i silikona / a nocas samo prirodno.![]()
Ja se mogu kladit da ga ovaj decko iznad mene jos nije umakao i da je nevin.
Svi ovi sto se fale ja ovu ja onu ti ga i dalje blanjaju rucno.
Neces moc izdrzat.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Đe iskopirati u CG povoljno daljinac za Bubu (isti je kao u Golf 5)
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Clio 2 1.5 dci 60kw, ne pali odmah, vrti 3 4 sekunde i upali. u toku voznje radi super, dijagnostika ne pokazuje nikakav problem, akumulator dobar. Jeli neko imao ovaj problem? Sta moze biti?
I'd rather be driving my car thinking about God than sitting in mosque thinking about my car
Grijači?
isto se vrti i kad je hladan i kad postigne radnu temperaturu. da su grijaci upalila bi se neka lampica
I'd rather be driving my car thinking about God than sitting in mosque thinking about my car
Dizne.
TAKUMI
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks