Dovijeka ce ostat bure baruta.
Šetao malo po BIH i RS, svaka suvenirnica ima raznu municiju korištenu i neiskorištenu tokom rata devedesetih. A glavna turistička atrakcija su tuneli, grobnice, granatirani objekti sa detaljnim opisima ko je koga klao i u kolikom broju. Nikad sreće na brdovitom balkanu.
Dovijeka ce ostat bure baruta.
U ponudi ekstremnih sportova #1 su minska polja.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ova Vlahovic kleptomanka. Ako ikad zaglavim u osnovni sud zbog sitnijeg nekog prekrsaja (da kucnem nikad no eto) i ona mi bude tuzioc i pocne nedje da mi pametuje, da joj recem cuti tu kleptomankom raspala, pomadice si krala po Podgorici...![]()
Bili smo ja i jos jedan forumas do Mostara i Sarajeva u novembru![]()
I drugar jedan moj iz Mostara, Bosnjak, legenda najveca moguca nema preko. Pricao nam je jedno 3h dje su i koliko hrvata pobiliSta su im tacno radili itd itd...
![]()
Da ti ne pricam sta ima da kaze o krstu na brdu iznad Mostara sto su hrvati postavili... Ne kontra hriscanstva nego kontra hrvata![]()
One Ring to Rule them all...
Je li realno da knjiga iz Gradske knjižare u Igalu do ove u Podgorici putuje 13 dana?
Napisa' bi je za toliko...
Naručila je 24.3. Noćas ulazim čisto da vidim jesu li me zaboravili, jer mi ne javljaju neđelju dana, pa me obraduju da će tokom sljedeće neđelje poslije srijede biti u PG.
Sell the Vatican, Feed the World!
Bolje da si auto tabanovicima po nju posla😂😂😂
Sent from my SM-A700F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Preko AliExpressa bi mi prije stigla...
Sell the Vatican, Feed the World!
Ka nasa posla.
Meni drugarica koja zivi u pg uzela u top sop neku spravu i trazila da joj dostave na kucnu adresu.
I ladno joj dostavu naplatili 25 evra.
Sent from my SM-A700F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Tripleta poznavalac ex yu naroda i narodnosti u dushu.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ludim od 'stopica' na javnim povrsinama i parkinzima oko zgrade. U Budvi jos malo neces moci da se parkiras nidje jer su svuda postavljene 'stopice', da ih tako nazovem. Ja ne znam sta radi komunalna..
Sent from my GT-I9152 using Tapatalk
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Daj link profila pa ce ti ovi majstori sredit' to![]()
![]()
![]()
Do Not Disturb.
Retardirani sef za kojega je organizacija posla atomska fizika. A onaj njemac sto sakriva stvari po kuci mu je izgleda blizi rodjak!!!! :evil::evil:
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kakva guska...
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Pet puta pokušavam da postavim oglas na smrdljivi autodiler i neće da ga prihvate a sve uredno ispunim stavim 3 slike i ništa. Možda ne daju sa telefona...
Neka ga ne mari....
Sajt se raspada , posebno za ios app .... Rade nesto na tome cuo sam
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Nerviraju me ljudi koji zapocnu neku pricu i tu stanu a ti kao treba da se pitas sta je i da izvlacis informacije iz nje/ga. A kad izrazis kuroboljku prema tome opet ti ispricaju tu 'interesantnu pricu' na koju bi eventualno obavio veliku nuzdu.
Ima ih i na forumu, prepoznace se.
Do Not Disturb.
Prehlada kad je vruce.
Katastrofa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
reklama za fantu i recenica: prosetaces ZUCU a pas crno bijele boje.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks