Ovaj monte carlo je dolazio kad sam ja dijete bio. Imaju nesto zivotinja cuh. 8E za odrasle 5e djeca
Sent from huawei
Sad je 8 eura ulaz i cuo sam da je dobar
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Ovaj monte carlo je dolazio kad sam ja dijete bio. Imaju nesto zivotinja cuh. 8E za odrasle 5e djeca
Sent from huawei
Nebitno je kolika je cijev.. Ona sto je uza bolji je cug pa bolje i vuce. Ali mora nesto da ga natjera da povuce. Obrati paznju na restoranima svaki dimnjak/ventilacija ima ovo
One Ring to Rule them all...
ulaz je 8e,imas tigrove 3 komada,noj 1 komad,dva vola,1 bizon ofucan,2 kamile ofucane opada im runo na sve strane,dva klovna nikakva,2 djevojke sto skacu na konope i bodu se onim macevima,uglavnom to je to.nula...zaboravih,ima i jedan nilski konj,nevoljan i sav u k...rcu.
Last edited by jokac; 30-03-16 at 13:35.
Znaci euro po zivotinji.
Nedaj boze da takvi zooloski otvore. Ne bi imao ko da plati ulaznicu.
--------------------------
Do Not Disturb.
Da nema neko broj ovih iz Jadran express-a?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Opet mi TV pravi problem oko prevoda kad gledam filmove sa fleske.
Ako znam sto mu je grom me ubio i mene i njega, a stavim identican naziv oba fajla.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
povremeno i ja imam isti problem, uopste ne prepoznaje subtitle
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ekstenzija subtitle fajla,treba da je .srt
Skini prevod koji ima tu extenziju( tipa Batman.srt)
Ubaci na flesku,preimenuj da se slaze sa imenom filma,i trebalo bi da radi
Sent from China
James Tiberius Kirk
U pravu si, trebalo bi, ali nece![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ima li nasih slova u tom prevodu?
Da se ne cimas sa ispravkom (iako je to 10 sek), probaj ENG titl da stavis sa istim nazivom i .srt ekstenzijom pa vidi oce li ti bit' titla...
Do Not Disturb.
Bila sam sinoć žali bože našto bačih 16 eura!!! Evo vi post koji sa sinoć napisala:
eto to je cirkus! PI!!! A po fb me ka budalu natjera Rain wind storm da idem pošto se baš raspilavio kako je STRAŠAN cirkus....ja reko' čovjek je nekad vidio cirkus pa priča iskreno ali jok!!! Neka to, to mu na profila navalili svi kako je strašan cirkus kako su svi išli kako je pravi dva sata prolete začas!!! Rain, duguješ mi 8 evarah, plaćen si da ih reklamiraš![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ljepse sam ja vidio zivotinje danas, i ljubaznije i umiljatije i zanimljivije i smjesnije: kokoske, morke, koze, ovce, male jarice i jagnjad, bernandinca okruzenog s deset macaka (moj favorit!), krave, konje...lijep dan, lijepa priroda, domaca hrana...tigrova eto na tv svaki danmada ne kazem, lijepo je poc i u cirkus.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Jes ali ocigledno ne u ovaj.![]()
Do Not Disturb.
Jedini cirkus koji mi se svidio i koji pamtim kao dobar bio je pocetkom osamdesetih u SC Moraca, ruski cirkus, sve ostalo posliej njega je bilo bezveze, taman ka ovaj o kojem pricate
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ljudi, kako se zvao onaj CG "sportski" magazin koji je izlazio prije 10+ godina?
Nesto kao "Korner" ili sl.
Znam da je kostao 2eur i navodno je bio magazin o futbalu ali su ubacivali i erotske-sex clanke pa (sjecam se) jedan citalac se zalio zbog toga.
Sofro, Skocko i ostali PG fosili su pisali za taj magazin.
hvala unaprijed.
Jel to onaj priručnik za kladjenje sto je bio kao?
Ne vjerujem. Nisam siguran da je bas bio 100% futbalski magazin jer je, recimo, Skocko pisao o nekom filmu. I onaj lik sa MBC, kako-se-zvao...
U koji topic da pitam za ove kineske GoPro kamere valjaju li sto? Ima li ko iskustva odjeN?
I am so post-rock I shit sad birds.
Pitanje za IT experte: na koji nacin da dodjem do personalizovane mail adrese / servera? Tipa da bude [email protected] ili .me Kakva je procedura, koliko kosta, dje....
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks