Nevjerovatno. Strasno emotivan dokumentarac, scene koje od grozote prosto ostave bez rijeci. Svako na svijetu treba da odvoji vremena da pogleda ovaj film.
![]()
Pohvatao sam sve te reference i jasan mi je njegov lik nego mi humor stvarno nije bio nista posebno. Previse su se trudili da naprave film u kojem ce u svakoj sceni biti neka provala koja ce se prepricavati. Ali je film generalno bio gledljiv i drzao paznju, samo mi je previse hvaljen.
Nevjerovatno. Strasno emotivan dokumentarac, scene koje od grozote prosto ostave bez rijeci. Svako na svijetu treba da odvoji vremena da pogleda ovaj film.
![]()
Ja ga sinoc ugasih tacno poslije sat vremena. Ok za odgledati ono mozak na otavu i sl, ali me zesce smorio. Efekti kao indijski filmovi (sa jacim budzetom narvno) kad nozem cijepa metak u letu na dva dijela i pravi duplo ubistvo, fore za srednjoskolce... Bolja mi je akcija Sicario makar 3 puta.
Evo ono sto malo prije pomenuh upravo na ovaj topik, a to je da ipak treba da postoji neko "predznanje" prije nego se pogleda Deadpool. Ovaj post je klasicni primjer osobe koja je upalila nesto da gleda a da ne zna ni sto je...ne kazem da treba da se procitaju tomovi enciklopedija o necemu sto gledas, ali eto uvijek znam bar nesto o filmu prije nego sto upalim da ga gledam ili podjem u bioskop, ili sam ja mozda lud sto imam takav pristup....a te "fore za srednjoskolce" isto tako postoje u Deadpool stripu, po kojem je radjen film....poenta je da se radi o liku/stripu koji sebe ne shvata ozbiljno, otuda i masu sprdacine na racun pop kulture, superheroja itd. sto ga upravo izdvaja od drugih stripovskih filmova. i to poredjenje sa Sicariom? pffff
E i da, efekti su mnogo bolji nego od mnogih blokbastera koji imaju 3-4 puta jaci budzet
E ne znam, meni je Kum bolji od Sicaria.
kum je kum.i bilo jednom u americi.dva klasika....
Zezam se jokac na Danilov racun.
Justice League vs Teen Titans, nije loš. Doduše baš od svih DC likova, Teen Titans sam baš najmanje čitao. Animacija odlična.
Nadam se da će Killing Joke biti malo ''klasičniji'' što se animacije tiče, čisto iz respekta prema stripu.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Pogledah (Ne)profesionalca. Ništa luđe u životu nisam gledao
http://m.imdb.com/title/tt3381008/
Last edited by salmajster; 02-04-16 at 17:18. Reason: gff
Bolje imat no' nemat....
Onda ochigledno nisi gledao puno toga.
Vjerovatno najslabiji film gospodina do sad, nije smece ima pristojnih detalja, no ne previse, moze se pogledat (doma iskljuchivo, kad kosta 0€).
Btw, da nema Marka Stronga, ne bi bio vrijedan spomena.
Nego, ako neko oce stvarno dobru, elitnu komediju, a da nije za 2gi srednje, Analyze This (1999), ne moze bit bolja. I nastavak je pristojan, no kao i uvijek, tesko je bit na nivou startera.
><
Panama (Pavle Vučković, 2015)
Nije perfektan film (neki dijalozi su kao iz trecerazrednih americkih teen komedija) ali svejedno gledjiv.
Ako ti sto znaci ja ga nisam ni upalio.
Njega, star wars, batman vs supermen...
Iz aviona se vidi da su smece od filmova.
MadMax je dobar, Revenant takodje.
Sicario je odlican film.
Realno pored toliko dobrih serija, covjek nema neku potrebu za filmovima, a i kad ocu pogledat neki dobar barem se ne smaram sa raznim deadpulovima.
Gleda mi se Blistavi Um, nešto. Opet.
Dajte mi nekih takvih zanimacija, de te.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
prvi i peti bih srdacno preporucio..
1. AGORA
2. Pi
3. Imitation game
4. Theory of everything
5. Proof iz 2005.
Blagodarim.. taman ovaj peti ne pogledah
Edit> Ipak, pogledah i njega.
Nema veze, Rasela i Dženifer odgledah ponovo.
Ako se sjetite još kojeg, elate![]()
Last edited by Raquel; 05-04-16 at 06:17.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Izašao je Star Wars Episode 7 na BlueRay, tj. na torrente... pa ko bi opet da pogleda ili ga nekim slučajem nije gledao sad može.
Last edited by ASC; 06-04-16 at 21:51.
Carancho
Argentinski film iz 2010. godine.
Bogami, Pablo Trapero se pokazuje kao vrhunski režiser. Ovo je treći njegov film koji sam gledao i jedva čekam da vidim i ostale. O Ricardu Darínu više ne treba trošiti riječi.
Dick Laurent is dead!
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks