Slicna tome. Iskljucio sam ga i idem preko 4G...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Slicna tome. Iskljucio sam ga i idem preko 4G...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
http://www.speedtest.net/result/5193010626.png
imajte u vidu da je prikaceno 4-5 na wifi![]()
Sta se desava sa signalom u Tv, Novom i Kotoru? Nema ga citav dan, kazu nepoznati cinilac presjekao kabl...Desavalo se to i ranije nedjeljom ali ne bas ovoliko dugo...
Ako nekoga interesuje:
https://forum.cdm.me/showthread.php?...et-i-kablovsku
Ima li šta od one priče da će ih Telemach kupiti?
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
ne nista
Kakvi su sada risiveri u opticaju u mkablu?
Na prvom je crkao HDMI out pa su mi zamijenili za isti tip i opet se isto desilo..
Više se nisam žalio i koristim SCART konektor jer tada nije bilo drugog tipa risivera u ponudi. (mislim da je GLOBO HDX2)
Ako su ubacili neke druge u ponudu da odem da zamijenim...
Ima li neko da zeli da uzme Kombo od 26eur?
Posto sam se preselio i u ovoj novoj zgradi nema Mkabla morao sam ugovor da stavim u stanje mirovanja na par mjeseci. Od potpisivanja ugovora je proslo 13 mjeseci, dakle ostalo je jos 11mjeseci.
Pa ako neko zeli da uzme ovaj Kombo od 26eur, a da se ne obavezuje 24 mjeseca, vec 11 mjeseci evo prilike
- 103 digitalna TV programa
- Download Speed: 8192 kbps*
- E-mail: do 2 x 50MB
- Wi-Fi Router besplatno
- 103 digitalna TV programa
- Download Speed: 8192 kbps*
- E-mail: do 2 x 50MB
- Wi-Fi Router besplatno
Neka mi se javi na broj telefona da samo odradimo prenos vlasnistva. 067 051 052 moze i na viber.
ps. moje iskustvo je skroz pozitivno sto se tice i interneta i televizije (Vasa Raickovica, Preko Morace)
meni radi OK,mada je bilo par puta da ga nije bilo po par sati
Imao sam u jednom momentu preko 35 prijava da mi ne radi net. Od septembra prosle godine do nedje decembra je radio odlicno onda je krenulo naopako i dan danas traje. Ne pamtim da sam povezao 2 nedelje uzastopno bez ijednlg prekida, poziva i slicno.
Da ne pominjem da je sasvim slucajno, potpuno slucajno taj prvi period bio promotivnog karaktera, besplatan potpuno.
Odje jedino ja nemam problema
nothing comes from violence and nothing ever could
Ni ja nemam problema nikakvih.
Da kucnem u drvo bas sam zadovoljan.
Sent from my SM-A700F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ja ga otkazujem cim mi istekne ugovor (jos par mjeseci), internet je katastrofa u zadnje vrijeme a na tv nerijetko ne rade kanali, ukockava se, koci itd...
ranije je stvarno bilo sa vrlo malo problema, sad...katastrofa, vecinom sam na 4G sa telefona.
Ja sam u principu zadovoljan, i teško bih mogao zamisliti da se vraćam na T-Com... E sad u teoriji Telemach ili Mtel nije isključen ali imam do kraja godine ugovor pa ćemo vidjeti... Kokice i čekam rasplet :mrgreen:
Ja sam koristila mkabl godinama i nikakvih problema nisam imala...pogotovo sto sam koristila istovremeno 3tv-a ...net extra brz...zbog promjene stana sam morala preci na t-com...nisam zadovoljna ni tv-om ni cijenom.jedino im net valja
Sent from my iPhone using Tapatalk
Using Tapatalk
Imam M-kabl u BP i prezadovoljan sam. Nikad nisam imao problema. Digitalni signal, mnogo bolja slika nego što je na bbm bila ili na extra tv. Treba dodati da za jednu preplatu možeš da priključiš više televizora. Kod mene sam priključio 5 komada![]()
Znam i jednog momka koji je 11 televizora priključio![]()
Love, peace and respect.
Dobro je ima zivaca da splituje
ocigledno je da instalacije nijesu kako treba u pojedinim djelovima grada - drzave. ne moze bit da je 10 ljudi prezadovoljno i da im radi bez greske a onda se jave 5-oro koji kazu da je uzasno los.
Kod mene je bio uzasno los u dva navrata. Jednom je bilo do cvorista na drugom ulazu, drugi put do splitera u stanu.
Nema vise preko sajta da prijavim i posaljem formom...tj ima ali nema nikakvo obavjestenje kao ranije da je poslata poruka...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks