Koga si pitao, i kako si im objasnio?
Evo sad sam ga pitao za hladnjak od klime samo moze da ti uspori trosak nekoliko dana..
Tako da ti nista ne preostaje nego da kupis novi.
Koga si pitao, i kako si im objasnio?
TAKUMI
Daj mi broj tog majstora.
TAKUMI
Mozda nije mjesto dje pisem ali je su sve automobilisti pa ce neko znati,ako neko ima broj tel nekog advokata koji se bavi stvarima oko naplate stete treba mi za burazera neki prigovor da napise??
Moze broj tel. na pm da ga ne reklamiramo![]()
sibni broj na pm da ti sastavim to
f6
Pitanje - ima li ko iskustva sa parkingom na aerodromu u Tirani?
Smije li se tamo auto ostavit na 10 dana, a da se zatekne po povratku u istome stanju?
Je li ko probao sta slicno?
probao ja dva puta. svaki put proteklo sve ok. kad podjes tamo uvjerices se, imas dva parkinga oba su obezbijedjena samo sto je razlika jedan je natkriven i blizi zgradi a drugi je otvoren i pored njega.(pa s toga ovaj natkriveni izgleda sigurniji i skuplji je)
mislim da sam na skupljem za 7dana placao tipa 15-20e tako nesto.
f6
Da li radi neko u crnoj gori sajle po uzorku ?
Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока
posto sam ubijedjen da si iz tirane nasao dosta povoljnu kartu, vjeruj mi da 50e(za gorivo i parking) i 3 sata voznje ne cine neku razliku da bi cimao nekog da ide pa da se vrace i opet da dolazi za tebe. poslusaj me.
ovo sto je kolega naveo gore ti je privatni parking, isto i on siguran, ja sam evo uzimao ove jer su mi malo blizi ovako se sa koferima nosas po ulici plus oba puta mi je bila kisa.
f6
Pa zato i ja gledam da idem kolima - crnjak mi cimat ljude da bi ustedio 20 eura parkinga (realno cu castit za gorivo + rucak pa mozda nista ne ustedim) - samo mi je issue je li bezbjedan parking...
Jedno sam auto tako ostavio u Dubrovnik, duplo sam platio da ga operu jer me blam bilo od jada sta su mu sve uradili (od tjelesnih izlucevina) - srecom lise metlice zadnjeg brisaca bez drugih ostecenja
A realno zanm da ima stigmaticnih na oba kraja (kao i kod nas)
E dlicno - zna li ko koji je to hotel, posto ih ima 3 pored aerodroma![]()
pozdrav, imam pezo 306 96 god, 2 vrata, vec je zalijepljena folija bila na njega i takvog sam ga kupio, neko je to prelose odradio i to je sve vec popucalo i bas prelose izgleda, moram zbog registracije to da sredim pa me interesuje dje cete me poslat da to zavrsim i da nije skupo po mogucnosti. znaci obicna folija bez ikakvih preludih nijansi, crvena je trenutno na njega, to je to. hvala
ko drugom jamu kopa sam u nju orleans.
To mu je chip za audija, povećava mu brzinu do 100kmh za 0,00011 cijelih!
Ajde ne bulazni po cio dan no pročitaj sto je napisao gore, nije zamolio za preispitivanje Rasovih moralnih vrijednosti nego dje će plastiku nač!
LolČina^2
TAKUMI
There are currently 18 users browsing this thread. (1 members and 17 guests)
Bookmarks