Zavisi koji je grad. Ako je neki nepoznati, onda nista.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
eto tako
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne smijem vam rec sto sam sanjao,po ko zna koji put.
Ponavlja mi se san iz noci u noc vec neko vrijeme.
Krkna je upoznata...
Ti grešni i bludni stvore!
Sell the Vatican, Feed the World!
Сањам да се за живота будим само у свом кревету, ал' неће ићи.
Sanjala sam da me pas vuče za rukav...i ne puuuuuuuušta....ja se potežem sa njim sve vrijeme..
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Sanjao sam nocas da te nemam, da lezim budan na postelji od snijega.
veća si goozica od mene
E pa kakav san.
Kao ja sam u neki veliki kao trzni centar to je nesto zilion spratova, podzemnih nivoa trta vrta i treba da nadjem izlaz kao iz lavirinta.
I ja tragam nesto idem tamo ovamo, i taman kad sam se primaka izlazu pojavljuju se nekakvi kaktusi pa moram da ih prelazim ka na igricu. I evo ti je ni manje ni vise no Lisa En (A okle bas ona jer nju bas ne gotivim od svih, ali znam danas sam vidio onaj spot dje glumi kod Eminema) i ona me juri s nekakvom inekcijom da mi ubrizga neki otrov. Tu mi se pojavljuje jedna tetka i uvuce me u jedan tajni prolaz. Dje si tetka okle ti, veli cuti cuti i tu ti izadjosmo.
A sinoc sanjam kao nedje u kafanu sjedim i nastaje picvajz i nekako izadjoh pozadi u neke livade kad eo ti je ni manje ni vise no Margaret Ujehara i daje mi one bocice za urin. Ajde veli moras, potpisa si da pristajes. Oli pare ili neces. A ona vozi onaj bijeli dodge kamionet. Kao prista sam na neko istrazivanje da vrse na meni.
A ne znam jesam bio bolesan prije nekolko dana i bio kod doktora ali ovo je previse.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Sanjala sam kumu koju sam vjenčala da je umrla, pa bila sahrana, ali ne viđeh trenutak 'pokopavanja'.
Stanje nekakvog šoka. Ne plačem, al čudno mi.
Zagrljena s njenom sestrom.
Pa prilazi neka 'vidovita' da me upozori na neku Garu...
O, jada...
Onda odmah poslije toga 'vodim ljubav s dragim', oposlimo to, a ispod mene krvav čaršav ( ka' ciganska svadba i prva bračna noć)
Baš teški snovi.
Sreće moje kad sam se probudila...
Sell the Vatican, Feed the World!
sanjala sam da je segrt dobio na tomboli 141€
SAnjaao sam da jedem duvan.. Prelose
sanjala sam kako dvojica kupuju kola od trećeg i sad idu ka kolima da pokaže čoek i zamaknu iza zgrade i ovaj vikne: mooj bmw i padne u nesvijest. i ovi mu ukradu kola.
precrkla sam od straha.
To ispricaj na Automobilizam. Tamo ionako svi zive u nekim snovima.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
nisam ja bronx.
Ne pominji san, napiši kao istinu, taman dođe na isto...
Ako oćeš da začiniš taguj Fabia, i napiši da je umjesto BMW bio Lexus, a on će ti sve reći o lopovima, vlasniku, šta ko drži, ko je šta jeo i ima li u Teheran svinjetine...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Sanjam sinoc Kristijan Golubovic mi dolazi kuci i kaze, Gando cuo sam da si najbolji arheolog u CG. Nasli smo mapu zakopanog blaga, okupljam ekipu trebao si nam ti.
Koliko je moje?
10%
Zakuni se?
Zaklinjem se!
Onda smo pokupili ostale tipove i zaputili se ka Plavu gdje je na Plavskom jezeru bio prvi trag.
Radilo se o Dacanskom izgubljenom zlatu kralja Decebala, i sledeci nas je trag vodio u prokletije.
Tamo smo zatekli kamp vehabija koji smo etnicki ocistili iako smo bili nadjacani 4 na 1.
U Prokletijama smo se spustali u jame bezdanice i morali smo izbjeci razne zamke i smicalice ali poznavajuci Dacansku kulturu sve sam rijesio.
Na kraju smo ostali Kristijan, Legija i ja. A posto sam ja mozak a ne misici oni su iznosili zlato i slagali ga dok sam ja koordinisao...
Na kraju sam ih se morao rijesiti na svirep i podmukao nacin kako bi zlato bilo samo moje...
One Ring to Rule them all...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks