Novo zanimanje, brojac treptaja:dejection:...
Novo zanimanje, brojac treptaja:dejection:...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Avensis, 6, Accord.
TAKUMI
Sta 20jaguarovih dzipova radi u cg? Reklama, grupni test ili sta? Na s.stefan su, vozikaju se gore dolje. Danas su na viluse dva bili
f6
sekta jaguar.....
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
To sto gledaju za zmigavce se sprdaju sa vama.
Zmigavac radi ili ne radi / ako crkne neka sijalica zmigavci vam rade 50x u 6sekundi..
Ja sam na golfa izgasio donje zmigavce u branik i stavio ih u farove... Te sijalice u farove su 5x manje od ovih u branik i poceli su zmigavci da rade previse brzo jer nemaju dovoljnu "snagu" / amperazu"" morao sam da stavljam rele da bi ih usporio / i rekao ovome na tehnicki o cemu se radi i on je polako amblender stiskao gore i pustao ga kao da rade + nisam imao prednju tablicu ljepse mi je auto nesto bilo bez nje.
A vama vracu kola izgleda zbog mrve na patosnicama.
Neka si im reka'
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Ti si cg biznismen jbg... Ne mozemo svi tako... Dje bi nam kraj bio da smo svi takvi...
Sent from my D6503 using Tapatalk
Dje se moze nac ili ima li neko kakvu info/broj za fordove djelove? Crko mi je senzor kilometraze na Ford Focus 1.8 tddi '01 godiste i evo muku mucim 20dana da nadjem taj senzor ali bez uzpjeha...
Na njega ide senzor bez sajle pa je zbog toga izgleda i muka ga nac
History comes to life when you get involved and do it yourself.
jesi zvao bolex i jesi pogledao kod onog momka sto radi fordove u zagoric. tamo je nedje kod onoga marketa kod doma zdravlja.
f6
Bi ja nego sam iz kotora pa mi trebaju brojevi ili lokacije jer cu pu gore svakako ic..
History comes to life when you get involved and do it yourself.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Brate dje da zakrpim jebeni hladnjak od klime????
TAKUMI
podji kod nekog limara koji radi sa auluminijumom da ti to napljaska. mislim da ces naci zajednicki jezik sa mickom orovicem sa zlatice-kod skole osnovne, raspitaj se.
i prestani kasno da jedes slatko kasno uvece u caroliju...
f6
Mozda nece coek da ide kod tog tvoga majstora jer mu nisi zavrsio popust.
Ima li ko kakvih iskustava sa Citroenom C4 1,6 hdi automatik starim 4, 5 godina? Valja li taj auto?
Ne znam za auto, ali znam da su momci iz MondoAuto korektni, auta koja dovode su sa lizinga sa full servisnom istorijom. Jedan prijatelj je kupio kod njih auto ima vec 2 god i extra je zadovoljan i sa autom i sa njima Ja sam bio u pregovorima sa njima i bio sam zadovoljan sa komunikacijom, nisam kupio kola kod njih jer sam ja bio u sopstvenoj reziji nasao kola prije njih. Da su kojim slucajem nasli ono sto sam trazio prije mene, sigurno bih trgovao.
There are currently 38 users browsing this thread. (0 members and 38 guests)
Bookmarks