Iz PG do Brisela za 25 e pa onda iz Brisela bus do Njemacke (Keln, Dizeldorf, Duizburg, Esen, Dortmund) za nekih 15-20 evrica.
Ako moze pomoc.
Ocu da idem 2 aprila u Njemacku i treba mi najpovoljnije karte za bilo koji grad u pitanju?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Iz PG do Brisela za 25 e pa onda iz Brisela bus do Njemacke (Keln, Dizeldorf, Duizburg, Esen, Dortmund) za nekih 15-20 evrica.
Gandalf, onako pitam jer vidim da znas ponesto...
Zasto je flydubai smece kompanija?
Isao sam iz bg za dubai s njima, cini mi se za klasu bolja od npr. ryanaira...
Nisam letio etihadom, lufthansom pa me zanima sto je to sto cini razliku smece/super...
pa procitaj recenicu do kraja -
BOGATI ARAPI nece letjeti sa fludubai. Isto kao sto nece letjeti sa easyjet, ryanair ili wizzair jer su to leteci autobusi.
Smece je ako je uporedis sa ostalim kompanijama koje lete iz arapskih zemalja - Emirates, Saudi, Qatar airways itd itd itd
One Ring to Rule them all...
Eee da je nama u CG sto vise easyjet-ova i ryanair-a....
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Ima 27 mart 45 jura i 3 april 92 jura..
Hebiga treba planirati ranije![]()
Ne odgovara mi utakmica mi je 6 aprila
Mada sam nasao 150 povratnu sa presjedanjem u francusku
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ima li kakva aplikacija za android sa kojom bi se lakse nalazile avio karte ?
skyscanner
Evo eksplozija na Briselskom aerodromu...doduse nije Sarlroa, ali je i tamo sada rizik...mislim da ovo zlo od terorizma pocinje najvise turiste da pogadja, jer su mete aerodromi, autobuske stanice, turisticke atrakcije...
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Ovo sto se desava je teror slobode i civilizacije. Sada ispada da je najsigurnije putovati na destinacije tipa Meksiko, Argentina, Bali, Singapur ili tipa Hrvatska, Crna Gora, Albanija, Portugal, Grčka.
Mislisnda je Sutomore sigurno??? 😂😂😂
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
makar te niko bombom ne moze ranijet. pogines od metka ili noza u kafanskoj tuci ka junak
f6
Ili od pokvarenog hamburgera![]()
bitno je da je jeftino, imaju akcije za 2 pokvarena amburgera dobijes 1 dz
(nečitko)
Uz taj pokvareni dodje li gratis pokvareni majonez?
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
kakva je ovo neozbiljnost?
dajte te ponude da se ide nedje breeeee![]()
Pricam sa drugom i ubjedjujemo se danas da li da ide za prvomajske do bg. Ja nisam za to jer su i njima praznici i uskrsnji i prvomajski kao i nama, pa je samo sansa da nesto ne rsdi tih dana i da bude zatvoreno.. On zapeo ne ne radice svd.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
pa sve sto vam treba radice... Nije da cete poslom gore...
Muzeji, lokali, nocni klubovi, splavovi... Sve radi
Potrebna mi je jedna informacija u vezu kupovine avio karte preko MNE Airlines. Rezervisala sam kartu preko call centra u subotu i rezervacija mi vazi do sjutra popodne, do kada moram da je kupim. Posto zelim kartu da platim kesom, da li znate da li je moguce kupit jei na salteru na aerodromu, ili moram ici u njihovu poslovnicu u Podgorici? Pokusah sada da zovem njihov call centar da pitam, ali niko se ne javlja jer ocigledno ne rade 24h dnevno. Call centar koji ne radi 24h, blah...
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Moras poci u kancelariju. Ako se nije sta promijenila nalazi se u ulici slobode.
Rezervacija ti vazi do sjutra popodnePosle toga ce da je oslobode za prodaju.
Kakva te muka natjerala sa Mne airlinesom da ides ?
Pise na sajtu da je poslovnica na Bulevaru Ivana Crnojevica, ali naravno ne pise radno vrijeme :dejection:https://montenegroairlines.com/home/...podgorica.html
Ja mogu biti u PG samo do 9, sto znaci da ako oni otvaraju u 9, ne mogu da stignem da uzmem kartu na taj nacin. Zbog ovakvih stvari nije u redu kada na sajtu drze nepotpune informacije!
Koja me je muka natjerala da idem sa MNE AIR? Uh, dobro pitanje....
P.S. Za placanje karticom popust 3 eura, velikodusno!![]()
![]()
.
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Nije mi jasno zasto je nisi uzela preko neta
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks