Jes na novu mislim.I jedno i drugo su nova kola pa eto to mi je uslu u uzi izbor
No Signature
Ovo je nova Astra,a od Toyote nije tesko bit ljepsi.ako ces gledat kvalitet onda ces uzet Toyotu.
Uzmi Aurisa.
TAKUMI
uzmi aurisa il razmotri i golf 7tdi.
Ljudi ima li dje u PG da se radi reparacija sofersajbni,kamencic mi napravi malu pukotinu,a ne uzima mi se u glass service nova kineska jer pretpostavljam da za 150e moze da bude sve sem dobra
Dje ima da se uzme MAF Cleaner i Throttle body cleaner? u Bar ili Ulcinj.
I'd rather be driving my car thinking about God than sitting in mosque thinking about my car
Ne znam kolika je 'pukotina' i koliko je svjeza ali mozes da stavis onaj 'flaster', ja sam to nedje u PG radio prosle godine i drzi i dalje.. Ne znam jesam li 15-20e platio tu uslugu...
Kontam da ako je bas napukla onda to ne mere niti znam ijednu drugu metodu osim potpune zamjene sajbne.
--------------------------
Do Not Disturb.
Pukotina je otprilike 1-1.5 cm precnika,tako da bi valjda mogla da se napravi,a da ne znas gdje bi mogao da se kupi taj kit za reparaciju ili ko se bavi time? Hvala na odgovoru
glass ti i to radi, izlivanje stakla da to popuni
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Hvala ljudi puno!
Ja sam jednom vodio auto u Glas Service zbog manjeg naprsnuca i nisam zadovoljan sa ucinjenim. Kostalo je 20 Eura, trajalo je dugo a rezultat nikakav, bacena para.
Ljudi, koje su mi opcije protiv majstora koji mi nije napravio kola?
A da ne računamo da ga izbijem, nemam ništa od toga.![]()
Servisiranje sam mu uredno platio naravno, poslije kraćeg vremenskog perioda se ispostavilo da je novi dio koji je ugradio sjeban zbog njegove greške, koju naravno ne priznaje. Da ga je ugradio kako treba, ne bi se sjebo poslije 1000km, zar ne.
Fiskalni račun naravno da nisam dobio, ali sumnjam da cu nesto postići prijavljivanjem zbog ne izdavanje računa? Zaštita potrošača u ovoj državi vjerovatno ne postoji (vidio sam da ima neka NVO sa tim imenom, CZAP, kako li), ne znam koliko ima smisla da se njima obratim?
Vezu u nekoj od inspekcija nemam, da li preostaje išta drugo osim fizickog nasilja?Što i neće biti neki uspjeh, s obzirom da u njega nema 50-60kg, šaka jada sto bi rekli....
A i neće mi vratit 250€ koje sam dao, nije milion ali i nije tako mala para ako uzmemo u obzir da je to pola prosječne (dobre) CG plate.
Sto se može uradit, a da je legalno, u zemlji bez ikakvog reda i zakona?
Neka ti napravi to o njegovom trošku. Ako neće, samo možeš da odeš..da pričaš ostalima kako te je zaebao i da ih savjetuješ da ne idu kod njega.. to e to, ebi ga..
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Pukotina na nasem Cliu je otprilike slicnih dimenzija kao tvoja (cca 5mm), nastala od kamencica (pretpostavljam, jer smo ga kupili takvog). Zakazao kod njih, dosao, bio cijelo vrijeme dok je radio, trudio se, busio, punio u nekoliko navrata, medjutim pukotina je i dalje prisutna (bode oci). Evo vec 2 godine nije mrdnula, mozda je to pomoglo da se ne siri, ko zna. Svakako, da sam znao da ce tako ispasti ne bih dolazio uopste. Bacene 20 Eura.
Ti podji, ali ti savjetujem da se dogovoris unaprijed jasno sa njim da li moze ili ne da je ukloni u potpunosti!
I jos nesto, kinesku nikako ne stavljaj, dok sam cekao to punjenje, gledao sam na jednu Octaviu kako stoji kineska ili bolje reci ne stoji. Ivica stakla uopste ne prati ivicu (okvir) lima. A sto je najgore ne smijem ni pomisliti sto bi se desilo prilikom njene lomljave.
Last edited by Novica; 26-03-16 at 17:58.
Bolje imat no' nemat....
Ne primjecuje se sad i mozda ces proc' registraciju ako ti je skorijih dana ali to se vrlo lako (i prilicno brzo) siri, ako se nista ne uradi po tom pitanju...
Do Not Disturb.
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks