U svoj ovoj prici ne znam smrdi li vise ovaj informer, tri bmw-a od po "100 iljada" koji se uzimaju ka kinder jaja djetetu, ili činjenica da se lik godinama bakće sa Delta Motorsom a da za svo to vrijeme nije kontaktira BMW Germany.
Što se drugog dijela posta tiče, teško da te iko moga razumjet, moraćeš opet crtat...
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 23-03-16 at 23:04.
Što moze bit da nece da mi prepozna flesku? (Usb port u naslonjacu za ruke) Formatiram je kao fat32, opet nece. Port je ispravan jer mi iphone prepoznaje i muziku iz njega pusta bez problema.
Ne daj Boze da voziš nešto jače od te trojke, mora bi se odje otvarat veyron i pagani zonda club
Ja kad sam vozio zestoko ti si nastavi.A tek cu sad da uzmem da bi onda otvorio taj klub nego pusti sto cemo sa bmw problemima.
Zamislite da neko od vas uzme novi bmw 3 m paket i ispuca vam volan kao da je auto proslo 2miliona.
Ma ja izmisljam da se BMW kvari.
TAKUMI
Fino jedan gospodin ovdje na forumu prica i prica da je to krama ali niko ne slusa hahaahahah
Zato ide po dzepu![]()
Pazi, negdje ranije kupim 2 fleske za kompjuter - potpuno iste samo jedna od 8 gb a druga od 16 gb. Formatizujem ih obije na NTFS. Manja radi svuda, a veca radi na vecini kompjutera ali ne na svim (desilo mi se da 2 kompjutera je jednostavno ne registruju).
Potpuno ista proizvodjac, isti model, samo je razlika u kapacitetu.
je li to jedna original,druga nije.
Ada cus, da je srecan coek i sto je 100 iljada obrnuo sa njim bez generalke![]()
Ja bas gledah jedan klip kako se lik ponasa inace u samom autu, mislim da njemu das bilo koji brend isto bi prosao (ako ne i gore). Totalni je se..nja za kola
za te pare je mogo i auto da kupi......nije mi ga vala zao...
lik je debil ali su noviji BMWi pogotovo turbaci svakako trop
She is only here to annoy herself!
Eo vidjecemo...
2019 BMW X5![]()
Kako ne volim ove futurističke dizajne...
Ovaj mi čak malo liči i na Infiniti.
Last edited by BiTrAtE; 26-03-16 at 07:58.
Grdan ko Dzakovicka.
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks