Balavci od 10-12 god. koji se bave politikom.
Pa imati djecu posle.
E tako sam i ja jednom.. Pa su mi Specijalci na vrata dolazili (no, to je druga priča).
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Balavci od 10-12 god. koji se bave politikom.
Pa imati djecu posle.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nerviraju me taksisti koji se polome da uskoce ispred mene, da bi poslije 20 metara stali
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
aoooooooooooo istina! To je nevjerovatno... ili kad stanu da izbače mušteriju redovno ispred mene, a sa druge strane obavezno pored reda parkiranih automobila neko se zaustavio samo da "istrči" a taksista BAŠ preko puta njega stane, iako je samo tri metra prije ili poslije mogao da stne da ne zakrči, sve to BAŠ ispred mene! Niti ga mogu zaobić niti mrdnut! E onda bi mu bombu bačila momentalno na auto puno putnika!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Sa Harijem ti trke nema, e će dušu ispuštit! Još do vrha Gorice?! Okle Raki, okle....no sačekajte onu Mugijevu žičaru pa polako klaj, klaj![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Aha! Prozrela si moje necasne namjere...zovem na sportsko, fer nadmetanje ali to je samo trik.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Što, zvonka? Fin čoek, sa Sinjajevine... nema tamo zezanja, no su svi u formi.. tako mi on reče.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Slucajeve iz saobracaja u ovoj temi je besmisleno pominjat. Komotno se moze nova zasebna tema otvorit i ja sam cu je redovno odrzavat na vrhu
To indijancenje koje ja dozivim od strane taksista (njih prvih),usporenih baba, djedova,nevjestih zena i pjesaka svakodnevno, normalni cojek bi 3 nervna dozivio.
Sluzbeno sam dosta kilometara presao, sto bi rekli "ka ipo jedan",al sporijih i iritantnijih vozaca kao po zalivu nijesam gledao,na celu sa novljanima.
40 on vozi,bilo ogranicenje 50 ili 80,a isprekidane ni za lijek il je neko iz suprotnog.
Moj krvni pritisak je tada visok.
i nervira me kad svaku noc od 3 do 3:15 zabudali forum. Jesi li cula zvoncice?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Al morali su u produzetke da dobiju.. Smradovi
postoji 1 mjesto dje je ogranicenje 70(izlazak iz drzave prema dubrovniku)i jedno mjesto dje je 60(od bijele prema kamenarima)i na svim ostalim dionicama je uglavnom 40.policija zna da stoji na 12 mjesta sa radarima,hiljadu mjesta dje se mozes ukljucit/iskljucit iz saobracaja.svuda usko.
navikli ste tu da idete po 120,svuda po dvije trake,pa su ti novljani babe
Last edited by Randy Orton; 26-03-16 at 08:12.
Sve, sve, ali kad mi postavi fotografiju đece i napiše: ' Bože, hvala ti' i ljubi ikonu.
A, poljubi ku*ac mužu, glupačo blesava!
Sell the Vatican, Feed the World!
Ahahahaha a malo su tri reputacije za ovo:-)
Sent from huawei
Vidi,to sto sam napisao nemoj shvatit kao da mrzim novljane. Boze sacuvaj, zapravo su skroz lagani ljudi,samo,iz mog ugla gledano,voznja im je bas kriticna.
Znam odlicno mjesta dje policije ima i kolko su cesto tamo, od Risna do Debelog Brijega sam jedno vrijeme bio redovan,svaku krivinu napamet znam.
Ne divljam po putu.Da divljam,radio bih samo za placanje kazni.
Postujem isprekidanu liniju,u suprotnom bih lako preticao puzeve ispred sebe i ne bih se nervirao.
Nikad necu zaboravit situaciju u Zelenici,ispred mene mali auto ,30 na sat gnjili, to traje vjecnost,kao u skrivenoj kameri,ja nemam priliku da je preteknem.
Kad mi bog podari konacno isprekidanu liniju ,preticem i vidim za volanom babu,kojoj u lijevoj ruci gori cigar i dlanom iste ruke drzi volan,a desnom kuca poruku na telefon.
Tu sam ozbiljno htio da se zauzstavim ispred nje,izvadim je iz auta i pesnicama u glavu ubijem boga u njoj. Srecom to nijesam uradio...
i babe imaju dusu
nothing comes from violence and nothing ever could
i ko zna sta sve ne. mici guvna.
nothing comes from violence and nothing ever could
Kad me probude djeca komšijska vriskom i loptom...kako djeci da kažem da prestanu da se igraju sa loptom...kaaaaaaako?
Evo, neću više da spavam uopšte, nek šutiraju od zore rane i neka umrem. Važnija je lopta.![]()
Po vremenu pisanja posta zora rana je bila neđe oko podne 😊
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks