i Superman ima guzicu u bradi
Kad smo već kod Betmena...
Tek sam sad ukapira da su mijenjali Spajdermena. Koji se q tu zbio? Sta ce bit s onim malim Garfildom?
A nema, bitnija je neka kritika ljudi, od kojih odgovorno tvrdim, makar jedno 80% nikad nije pročitalo strip a kamoli nešto drugo.
Koliko hejta na ovaj film, a zapravo je i odličan.
Naravno, treba imati na umu da je ovo uvod, po meni je priča i više nego dobro uklopljena, gotovo kao da sam čitao strip.
@Masija evo prazno.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Marvel napravio neki deal sa Sony-em oko prava na Spidermana (iako je Marvelov lik, prodali su prava na Spidermana odavno Sony-u) i sad konačno i Marvel može da ga koristi u svojim filmovima, prvi put se pojavljuje u Civil Waru, pa onda dobija svoj film 2017. Namjera je da Spiderman bude mladji, tinejdzer, srednjoskolac kao u stripu. Stoga i casting lika od 19 godina. Garfild otputovao zauvijek(a šteta je, realno je bio bolji za Spidermana od plačipič*e Megvajera)
a Batman V Superman?
Zack "Ubijmo sve boje!" Snyder filteri, spašavanje Lois Lane po 496 puta i 2 i po satni trejler za Justice League. Meh...realno 6,5/10 i to preko protekcije, zbog Batmana.
E jbg kakav je hajp imao. Sad mi se i ne zuri da ga gledam. Samo bez spojlera momci.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
\\OFL•GIC
E je*eš ga... Gledacu Kung Fu Pandu.
Što je najgore meni Henri Kavil super leži u ulozi Supermena ali brate nema ni scenariste ni režisera da ga maksimalno iskoristi.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
I ja preskacem BvS, Zack Snayder treba da rezira muzicke spotove. Steta sto nikad necemo vidjeti kako bi JL izgledao u rukama George Miller-a.
A od svih stripovskih fimova ove godine najinteresantniji su Suicide Squad i Doctor Strange, jer bi bar na papiru trebali da budu nesto sto do sad nismo vidjeli.
eh sto bi G. Miller odradio sa ovih 250 miliona budzeta.
koliko god Gal bila dobra, prije sam za Millerovu Wonder Woman!
![]()
Meni svi kazu film je kanal ali je Ben najjaci do sad.Tako da radi njega cu gledat kad se pomirim s kumarom i pusti me dzabe u cineplexx![]()
aj popij casu jaja
review sa kojim se manje-više slažem, naravno spoiler alert
http://geektyrant.com/news/batman-v-...things-i-hated
Kako bi voleo da BvS sto vise pukne na blagajnama koliko su do*****li sa tim superherojskim filmovima.
Znači da ne bacam pare, opet su se us*ali u priču a? A čekao film od kad je prvi trailer izašao, a evo sad ću čekati da izbace dvd/bluray snimak na net...u međuvremenu čeka se Captain America i Warcraft...
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Bas se dosta kriticara zali da je film cudno editovan i da je trebalo da traje duze.
Kako si ga sjekao Snajderu?
Wow, kako je ovaj lik popizdio na film kao da mu zivot od njega zavisi:
Toliko su mi zabavne neke od ovih negativnih kritika sad mi se film gleda vise nego prije njih![]()
Last edited by VanjaTheMan; 25-03-16 at 17:37.
duze? a dje duze, i ovako me iscrpiocudan je u smislu da ima masu nepovezanih scena, samo se ide iz price u pricu, neki potpuno cudan build up i razvoj radnje koji te bas nekako slomi
btw u r-rated director's cut se pojavljuje Jena Malone, koje nema u bioskopskoj verziji, a inace glumi Barbaru Gordon (Oracle / Batgirl)
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Ao stari, ti kao da nikad nisi pročitao neki njihov strip, pa ne znaš kako u njemu skaču sa lika na lik i njihove radnje? Meni taj način pričanja filmske priče uopšte nije smetao, ne samo u ovom filmu nego i u Watchmenu.
Druga stvar je što neko ne voli rad i djelo Snajdera.
Izgleda da je narod generalno očekivao tip filma koji plasira Marvel, zabavan/smiješan i da se cakle dobro izbijeljeni zubi u dugim kadrovima glavnih glumaca. Je*beš ga, ako je to kriterijum za današnji comic film, propalo se onda.
Od par Amera, kojima jedino priznajem da su pročitali više stripova od mene, ovo što napisah gore su glavne zamjerke za film.
Realno, plot je mogao biti i bolji, međutim kako se u stripovima sve vrti na relaciji Brusovi mrtvi roditelji i Kentova novinarka, Snajder je to ispoštovao. Doduše i nije morao ali u krajnjoj liniji ostao je dosledan stripu.
Ben Aflek dobro odglumio, prvi sam ja bio skeptičan kad se pominjao za tu ulogu. Kavil dosadan, tu se slažem. Novi Lex, može proći, nema previše dotičnih tačaka sa stripskim ali opet. Čudesna žena - ne bi pasovala ta uloga Megan Fox, previše je ona sisata za tako nešto lololo.
Scene borbe su i više nego dobre, odmah da kažem da bi istog trena potpisao za solo film sa ovim Betmenom. U toku filma ima par scena koje impliciraju u kom pravcu će da se kreću sledeći JL filmovi, manje više očekivano.
I dalje tvrdim da je ovo jedan od 3 filma koji su najvjernije prenijeli stripski doživljaj.
Od mene 8/10 za film.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nekako ti promakao Ghost Rider. Prvi je bio smeće za koje sam i imao stomak da odgledam, a drugi sam ugasio poslije dvadesetak minuta
Dardevil sa Aflekom je takođe smeće
Fantascic Four, onaj stari sa krštenim Dr. Doom-om je još i gledljiv ali zato drugi dio i reboot vidimo se.
Starog Hulka sam takođe podnio dvadesetak minuta.
Meni je i Spiderman rebot očaj.
Ovaj novi Piter Parker će biti najbolji do sad, da li će biti i dobar Spiderman će tek da se vidi. Ako bude priča da je onaj kostim "made by Stark" i da animirana sočiva imaju neku funkciju onda će biti i najbolji Spiderman, ali ako bude muženje Deadpoola onda će biti gotovo pa najgori
Dakle Marvel 8 filmova koji su toliko loši da se divim ljudima koji su ih mogli odgledati.
DC.
Stari Superman nisam mogao odgledati. To je to.
Da i ne pominjemo spisak fantastičnih filmova DC ima Dark Knight i V, a Marvel se može pohvaliti samo dobrim filmovima.
Edit:
Nisam još gledao Deadpool tako da postoji mogućnost da lažem
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
Last edited by Rakun; 25-03-16 at 20:57.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Justice League Mortal is both an abandoned 2009 superhero film, based on the DC Comics characters Justice League, to be directed by George Miller with a script by Kieran and Michele Mulroney, and an upcoming 2015 documentary on the film...
The documentary will detail the troubled production of Miller's film.
dafuq?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks