http://www.rtcg.me/vijesti/politika/...ze-nato-u.html
Мислим да би Приступни протокол могао бити потписан наредног мјесеца.Након тога ЦГ може заузети своје позиције у свим тијелима НАТО-а, а под то се рачуна и учешће на НАТО самиту у Варшави.Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić uputio je Pismo namjera Generalnom sekretaru NATO-a Jensu Stoltenbergu, kojim Crna Gora izražava interes da pristupi Alijansi i spremnost da prihvati prava i obaveze koje proističnu iz članstva.
Naredni korak je, kako navodi, izrada Pristupnog protokola koji će biti urađen i potom distribuiran članicama Alijanse na ratifikaciju.
Šef diplomatije ističe da je ćemo nakon potpisivanja Pristupnog protokola od zemalja članica NATO-a biti u prilici da učestvujemo u radu svih tijela, bez prava glasa dok se ne okonča proces ratifikacije.
Након тога треба да се активира дипломатија, и да ургира код савезника да што прије одраде ратификацију.Поготово онамо гдје је потребно да ова ратификација прође кроз неколико нивоа, као у Белгији.
Рачунам ако све буде како треба и ако се убрзо потпише овај споразум, и ако ратификације прођу као што је то био случај са Хрватском, ЦГ парламент би могао одрадити завршну ратификацију у децембру или на неком ванредном засједању у јануару 2017.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ja pitah maloljetnu sestru - Liči li ti ovaj na pipun?
Veli - ne.
A jes' malo riđkast..
Inače, ne znam zašto ali meni se, kad ga god vidim i čujem da zbori, javi neko sažaljenje.
Nemam običaj nikog da sažaljevam, ni teške bolesnike a kamoli prava zdrava čo'eka.. ali.. Na svašta li politika naćera čo'eka.
Njemu je, čini mi se, žao samog sebe šta sve mora da izgovara, pa ima tu mučeničku facu..
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Ne treba pretjerivati, jokče.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Pozdravio bih ministarstvo unutrašnjih poslova kao i novinare, kilogrami droge se lagano pretvaraju u grame i obratno. Očekujemo dilere opet na starom poslu, poslije par mjeseci odmora u Spužu.
Kako mrzite coeka, bruka. Inace, prije neki dan prva vijest bombaski napad u Bruksel, druga vijest CG korak blize Natou. Od muke se nasmijah. A ovo sam cuo da je osiromaseni uranijum zdrav, samo ne znam sto su ga onda cistili i sto su pojedini italijanski vojnici na Kosova zakucili rakce. Raspali Nato dje je god rat vodio poslije njega su zavladali ekstremni islamisti. A najgore sto su u sred Evrope stvorili dvije drzave-baze islamske drzave. Ne pomaze ni osuda Karadzica, i dalje se nisu dovoljno uvukli u knopr muslimanima. Da je zapad onda kad je trebalo, stao na nasu stranu ne bi smjeli islamisti prismrdjet ovamo. Ko zna, mozda ce zapad jednog dana slavit Karadzica kao heroja, sigurno ne za vrijeme ove nase generacije ispranih mozgica.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Boze,pipun je riknuo kao banjo,kakav govor a ovo ne moze
Vrati smo se na referendum ponovo
Podgorica Podgoricanima!
Муџахедини у Босну долазе крајем 1992. и почетком 1993..Сам одред Ел Муџахедин је формиран у љето 1993.
Рат у БиХ је почео у марту 1992. и Срби су у периоду прољеће-љето 1992. починили велики број најтежих ратних злочина.
Караџа и њему подређену у систему, на Палама, дал надређени у Београду, дал припадници ЈНА или касније ВРС, највише су допријнјели да се најнапреднији и најразвијенији муслимански народ на свјету гурне ка радикализму.
Да се разумијемо нису они били једини фактор, али свакако да је њихово чињење у највећем дијелу допринјело томе.
И сва је срећа што је ипак западни утицај био довољно снажан да се огромна већина тог народа ипак није опредијелила за радикализам.Мене искрено чак и чуди што је ниво радикализације код муслимана у Босни оволики колики је, и што већина тог народа ипак жели да живи по либералним западним нормама живота, а не у некој затуцаној творевини типа Јемена или Саудијске Арабије.
Last edited by BAR; 25-03-16 at 20:49.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Hvala zapadu sto bi mi bez njih...
Znaci, Srbi su krivi i za pojavu Al kaide, Isila, 11. septembra, Avganistana, Iraka, Pariza, Brisela...Ali, iz danasnje perspektive ti ratni zlocini mogu se posmatrat i kao brana islamizaciji Evrope. To je kao nazvat Hirosimu i Nagasaki ratnim zlocinima. Bosna, Kosovo, Albanija i Belgija baze su evropske ratnika isila. U Bruksel ima muslimana izmedju 17 i 25 procenata. Covjeka koji je radovanje djaka u jednoj briselskoj skoli nakon napada snimio mobilnim, poshetila je policija. O tome se ne prica u liberalnim medijima. Javlja se pretenciozno i tipicno sumanuto za taj soj ljudi, kako Papa pere i ljubi noge imigrantima.
Ne bi me cudilo da jednog dana Evropa pocne da slavi i Brejvika...to je drustvo bivsih hriscana koji su nakon odbacivanja vjere izgubili moralni kompas i bauljaju s jedne strane na drugu, vodjeni samo materijalizmom. Korporacije nije briga za nacionalizme i razne ideologije. Imigranti nisu predvidjeni kao jeftina radna snaga, procesi proizvodnje su vecinom automatizovani. To je samo velika masa potrosaca, drzava ce ih izdrzavat a tu socijalu sto prime rado ce potrosit u trznim centrima i supermarketima.
Nego, mislim da nisam na pravoj temi za ovakvu pricu. Ako administracija smatra moje stavove suvise radikalnim neka me uskope. Ali mi zivimo u ekstremnim uslovima, ljudi su zamadjijani jalovim napretkom nauke, vr-ovima i ostalim igrackama za odrasle i to tako da ne vide sto se oko njih desava. Dok skapiraju bice kasno.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
nećemo te škopit, nida bog! Piši slobodno, papir i desk-top trpe i grdje stvari![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Kad sam moga objavit svoju sliku na Foto album, mogu, veliš, i grđe stvari![]()
kad ovo citam na taj nacin,mora bit da je koji srbin imo ucesca u Hirosimi i Nagasakiju....mada kad pogledas,svi ovi sto trenutno vrse ove cinove po evropi su rodjeni u evropi,nisu dosli....rodjeni i oni i njihov babo...evropa sa svojim slobodama je idealno tlo za radikalne idiote kojih ima premnogo,doduse izgleda da su svi muslimani na tu stranu....takav je utisak.znaci rodjen i odrastao u evropi po tom standardu i vrijednostima,odjednom uzme prsluk opasa ga i ajde u nebesa....
Last edited by jokac; 26-03-16 at 08:03.
nothing comes from violence and nothing ever could
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/ra...cetiri-japanca
Ima li itko saznanja o tome?
Jesu li pripadnici neke teroristicke sekte poput one japanske Aum Sinrikjo?Ti podaci su se, prema nezvaničnim saznanjima VN, odnosili na sumnje da u Crnoj Gori boravi grupa stranih državljana, koja pripada stranim organizacijama, a koje su se u prethodnom periodu dovodile u vezu sa nasilničkim djelovanjima u inostranstvu.
Zar nije prijavljivanje boravka stranih gostiju obveza hotela?Kroz takvu razmjenu podataka i preduzimanjem drugih aktivnosti iz nadležnosti policije, locirana je grupa od 55 ruskih državljana koja nije imala prijavljen boravak u Crnoj Gori. Ova grupa je bila smještena u hotelu Perjanik u Danilovgradu.
Prisustvo rusa je u svakom slucaju sumnjivo....
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Stanje će srediti, dovoljno je samo da počnemo da prijavljujemo nemar zdravstvenih radnika, ka u knorpf.
http://www.kolektiv.me/65927/tuba-pr...eminuo-mi-brat
Japanska sekta sa 55 ruskih državljana i 4 japanska. (EDIT: Evo nađoh da iako izvorno japanska, sekta ima svoju granu u Rusiji od početka 90-ih. Neke države poput SAD-a i Kanade ih smatraju terorističkom organizacijom)
Zakupili prazan hotel bez personala na 10 dana u jednom Danilovgradu.
Pri tome hotel je opkolila posebna jedinica u upala u njega u ful opremi sa dugim cijevima a akcijom je rukovodio ANB.
Čudni neki turisti.
Viđećemo oće li se saznat što konkretno od toga vještačenja telefona i laptopova što im zaplijenili.
Last edited by ASC; 26-03-16 at 18:08.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks