Izasao OTA update za MM na LG G3. Oko 760mb
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Izasao OTA update za MM na LG G3. Oko 760mb
Zahvaljujem Amfi!
James Tiberius Kirk
Imao ga ja ima mjesec dana... Mnogo bolje radi..
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Au kako je fluidan. Koliko je brzi. Samo da.vidimo jos bateriju sta ce biti.
Oce li meni na Note 3 dolaziti skorije neki update? Stoji mi na Android 5.0 i evo vec dugo vremena ne prijavljuje nikakav update. A mijenja mi se nesto.![]()
Uh meni je dosadio bio onaj 5.0 i bio sam na pragu da zamijenim tel. Sad mi je kao potpuno novitako da cu cekati m10
je li to htc pustio update?
meni jos nema nista...
android verzija 5.0.2
htc sense 6.0
to mi je zadnji update,ne sjecam se od kad,poodavno...
Za m8/9 ja mislim da MM ima vec neko vrijeme.
Ovako.
Od sinoc od update. Telefon leti. Znaci sigurno je 30% brzi.
Multitasking ubija.
Za sad svr savrseno. Izgled ooodlican.
Bateriju cemo vidjeti jos
Rekoh ti ja, bićeš zadovoljan. Ja sam imao dual sim model i nevjerovatno je fluidno radio... Ko je jednom na MM tome je poslije spor i LP i KK.
Kao SSD na računaru
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
rekli su iz htc-a da ce svi modeli imati update najdalje u prvom kvartalu ove godine...
mozda i bude u ove 5-6 dana
Ja na M8 imam odavno MM i sense 7.
Samo jedno da te napomenem, posto kad moras odradit factory reset na MM, prije nego sto odradis update, uradi backup sa HTC Backup, jer na MM to ne mozes vec samo restore.
Last edited by An0n1mUs; 25-03-16 at 10:24.
Kako da vratim fabrička podešavanja na s4 mini? 4.4.2
Oce li note 4 gledat ovaj mm ikad pitam se?
Da li si slučajno radio factory reset nakon instalacije MM. Ne mislim na prvi reset nego na neki sljedeći. Pitam te ovo jer sam primijetio da mi ne resetuje baš sve sada (nakon reseta su mi ostala podešavanja za prikaz recent file). Par pa sam resetovao tel jer imam neka usporenja koja se posle reseta nisu uklonila.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Backup & restore i onda reset factory settings
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Nisi me shvatio.
Ja takođe posle svakog update radim factory reset i to sam uradio i posle update MM.
Problem je to što sam ja bio primoran da uradim reset opet (nakon mesec dana pod upotrebe MM) jer sam primijetio da mi telefon nešto koči(ima neki lag kada saljem poruke i poruke na Viber) i onda primetim da mi sssr nisu sve opcije resetovale. Npr recent apps ne mijenja prikaz, a uvijek je to mijenjao. Čak mi se čini i da tel opet ima lag. Tada sam uradio reset iz recovery mode.
Mislim da je stanje bolje ali opet ima određeni lag (ne kao ranije ali ima).
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Nije na svaki tel isto vracanje na fabricka podesavanja. Na Redmi je dje treba, pod backup & restore a na Htc mi je bilo pod Storage
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ja cu MM brzih dana na OPO stavit' ali nikako da se nakanim...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
kako moze da se nadogradi "neregularnim" putem,ako moze ko da mi objasni prosto i korak po korak,jer veze nemam sta vam znace neke skracenice ili sta vec...
A recite mi ovo... Je li do vibera.. Kad npr iz diskoteke šaljem voice klip preko androida krči, bukvalno se ne može čuti koja je pjesma dok preko iosa je ok...
Dok npr ako se snima klip, onda je ok...
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Last edited by stefke; 26-03-16 at 02:51.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks