u Kotor je neko doveo crnu top.
Vjerujes li da se ne mogu śetit, iskulira sam ga maximalno samo sam zvuk čuo... Mada jes neka svjetlija boja bila, biće da je taman ta.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
u Kotor je neko doveo crnu top.
Folksvagen opoziva 800 hiljada automobila širom svijeta
Njemačka automobilska kompanija Volkswagen (VW) opozvaće 800 hiljada automobila širom svijeta zbog potencijalnog kvara na mehanizmu pedala.
Ilustracija
Opoziv se odnosi na 391 hiljada vozila marke Touareg i na preko 400 hiljada modela Porsche Cayenne proizvedenih u periodu od 2011. godine, prenosi Tanjug.
Američke vlasti su produžile rok VW-u za dostavljanje plana popravke oko 600 hiljada vozila u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), kod kojih je ustanovljena viši nivo emisije zagađujućih gasova od dozvoljenog zakonom, zbog instaliranog prevarantskog softvera.
Produženje je uslijedilo pošto je istekao ranije utvrđen rok za dostavu takvog plana.
VW je, takođe, suočen sa tužbom američkog Ministarstva pravde, koje je u januaru optužilo njemačku kompaniju za kršenje zakona o zaštiti životne sredine.
Njemačka kompanija je još u septembru prošle godine priznala postojanje "prevarantskog" softvera u svojim automobilima, koji umanjuje emisiju toksičnog azotnog oksida tokom laboratorijskih testova.
Međutim, prilikom vožnje na otvorenom putu, softver dozvoljava emisiju štetnih gasova koja je do 40 odsto veća od dozvoljene.
Oldruck motor aus ... Divno
Neće da se upali odmah nego vergla?
U medjuvremenu izbacio STOP!
Kako sam ga kaznio..nk-pg 27min
Uzeo je drug GTD isao za nju u Njemacku. Izasla ga 29000e.
A fake sound ili ti active sound moze na biko koje auto da se stavi. Ovo je ta neka spravica
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
To je ustvari nesto slicno ka na BMW-ov active sound? Sto se tice dizela, ima mi logike, ali mi nije jasno zasto to BMW trpa u svoje M-ove.
A mozda da ppjacaju vec onaj ludi zvuk. Ali gtd prelijepo radim ima i u PG onaj Audi SQ5 (diesel) istu stvar ima.
zar ne ide bmw preko zvucnika? ovo je valjda na auspuh neka klapna nesto
f6
U pravu si, sad pogledah, zvuk motora ide preko zvucnika u kolaAli ima i bmw svoj neki sistem sto ugradjuju na nove M-ove, vidim po netu da svi gase to, ali na dizele stvarno daje efekat pa se 520d cuje kao M5 i to stari
![]()
Mislio sam da mi je drug posto on ima sivu 7 gtd ali ti kazes da je bila crvena sto bronx pominje a kod nas takva ne postoji.
Golf7 gtd ima klapne / sound generationaparat u koji ulaze izduvni gasovi i izlaze sa zvukom..
To je trebalo na Golf6 gtd da ide ali su odustali od toga u poslednjem trenutku.
Golf7 gtd kod nas nema (crveni) ili je bio golf6 gti crvena (kljucarska radnjaa sef) ili je opet ovaj moj drug sa Golf 6 edisn 35 a
-----------------
evo mi kaze da se proba sa 640d 350ks da ga je osmudio.
Golf 6 gti je bio sa americkim tablama. Sa alfter market izduvim. Drugo koji zivi u USA je to vozio gore. I onda je dovezao ovamo da bi imao kad dodje ljeti i prodao je kasnije.
jes i sad su je ovi sa cipom nagurali sa 210ks na 350ks i to izmjerili na dvije klocne drvene na neku livadu. i krecu lovacke price.
ali onaj aftermarket izduv je tako fino legao, savrseno, prava velicina
f6
Još kako je za američko tržište nema led.. Pi.
Sent from my s7 edge using Tapatalk
2,0tdi ili??
Il nema ulja, ili je riknuo senzor pritiska, ili lezajevi...
TAKUMI
1,9 tdi pd
Ulja ima, je l baš taj senzor?
Auto vuče i radi normalno, to je bilo jutarnje paljenje, posle toga normalno
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
E ako ti je drug onaj sa sivom gtd onda je retardiran. Koji retard moraš bit da ulijećeš preko 90-100 km/h u kružni i da ne gledaš ima li ko u isti i oćeš li od koga invalida napravit zbog hira da se proba auto u grad...
Po***** ti se u druga i auto. Crvena sedmica PG tablice ne znam koje su.
Cuo sam da je i Maldonado lak na gas![]()
Sve je oprošteno, čoek ima tešku nogu pa nema osjećaj.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
teska noga je idealna za bukagije kad nekog nevinog bude sprstio....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks