mozemo li kljuceve sa znakom okrenutim i novcanik da izostavimo sledeci put? :P
potaz od pecuraka savrsen, naravno i ostala jela
Forest restoran, ok je ukus i porcija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
mozemo li kljuceve sa znakom okrenutim i novcanik da izostavimo sledeci put? :P
potaz od pecuraka savrsen, naravno i ostala jela
f6
Kasika nije cista![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
feta sir sa karamelizovanim bademima
jos mi odzvanja feta sir![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
mogli su na manji pjat donjet
nije vala za jednu kuglu, al je foraiz ledare, hladan kao sladoled. sladoled prirodan bez dodataka.
Meni je u Forest fora sa pampurima baš super. Tako da mi i to diže ocjenu za hranu kod njih..
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ne znam je li ko preporucivao, ali danas sam bio u Snap Burger (preko puta pumpre u bloku) i jeo sam snap burger, tvrdim da boljeg burgere nema u Podgorici![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Opisao so vrhunski taj snap burger bas imam zelju da ga probam![]()
Novi italijanski restoran u centru nzm kako se zove ali nalazi se kod francuskog instituta preko puta Hemere. Odlichna hrana usluga muzika ambijent sve kako treba i zna se dje se od sad ide na italijansku hranu.
Ridin' on the black train
Inace opeletoh sad tortilju u minhen top, slicna onoj iz gardena kad je dobra bila
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
od koliko su gb ove fleske sto ih slikavate?
moja samo 2.
I pođoh u 'Pulenu' u ime starih dana, ali hrana loša...siromašno sve, cijene iste...bezukusno, ukašio se pizza sendvič, pašta s morskim plodovima skoro ledena...
'Dojč' im je najljepši...
Sell the Vatican, Feed the World!
Bio sam danas. To sto oni prave a prodaju sa fensi imenom "Snap burger" je zapravo dupla pljeskavica punjena sirom.
Al sto jes jes,ukusno je, pljeskavica je dva prsta debela i nema toga majcinog sina koji ce ostat gladan poslije jednog burgera.
Ja sam na sto jada uspio jedan pojest,al su me poslije njega na aparate prikljucili.
U Dalmatinskoj ulici,tacno do pumpe,ne mozes promasit.
Ljubim muda cojeku koji je snap burger predlozio.Nikad jacu pljeskavicu ne pojedoh cini mi se.
aj popij casu jaja
Prolazio sinoc pade mi na pamet ovih dana da podjem. Jel samo burger ili neki posebni?
f6
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Bookmarks