Pa, tačno je to što Miško priča.
Ne možeš imat' i omladince na terenu i rezultate.
to je to sto i ja mislim, džoni ovdje ni 40 min da igra ne bi mogao da se opusti i odigra ni blizu ovako!
Pa, tačno je to što Miško priča.
Ne možeš imat' i omladince na terenu i rezultate.
Shit has hit the fan !
Bogami, lijepo se istovario po Deju i Jovoviću u vezi Radovića i Nikolića. Sad, jel' stvarno tako bilo ili pere sebe...
Inače, meni ne djeluje da će on napuštat' klub, ovo su više izjave tipa ''Ako neko može bolje, nek' dođe..''
A za narednu sezonu:
"Ako ostanem na čelu kluba opet ćemo imati zapaženu ulogu u ABA ligi. Zamislite kad smo došli u situaciju da žalimo što nijesmo u finalu, to govori da smo se navikli na uspjehe." - zaključio je Bokan.
Shit has hit the fan !
Svi krivi bez vesko, milo, danilo i on?
nismo mi navikli da smo u vrhu nego je liga nikad gora a sl god ako se srede partizan, olimpija i cibona eto opet petog mjesta.
Krs od kluba
Sent from huawei
rekao je ako na sjednicu u cetvrtak dodje neko i rece mu mogu bolje od ovoga, i imacemo veci budzet rado ce ga prepustit. e sad sto ce bit vidjecemo..
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Ne radi se o tome da trebamo igrati samo sa juniorima i da onda jurimo evroligu. Cibona, zadar i još neke ekioe su pokazale da to nije recept. Ali da baćović ni ilić koji jesu mladi, ali ne toliko premladi da nijesu dobili minuta kod luke, a ni kod igora jovovića kad se zahuktala sezona nije mi jasno. Čarapić stvarno nije bio spreman, dosta se gubio a ni fizički nije sazreo za ove izazove. Podsjećao me na scene kad ona đeca na poluvrijeme igraju, pa uđe onaj što je manji od svih za glavu, i svi se raduju njegovom košu kao da smo uzeli evroligu. Ako je mogao gudurić da igra u evroligu, mogli su ilić i baćović protiv emzetea, ihokee i cibone. Baćović sigurno ne bi gore odigrao od kanačevića.
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
To je vec odluka trenera koji je smatrao da samo tako moze do rezultata koji mu je trazen, do prvog mjesta. On nije imao povjerenja u njih, a strah ga je bilo za posao...
Sent from my MX5 using Tapatalk
Ako ovo drvo od trenera zadrze jednako ce proci pa sve da im za pojacanja dodju Kari i Lebron.Prvo da dovedu normalnog trenera da mu dadnu odrijesene ruke u izboru igraca i taktike i da se okanu politike kupovine igraca na kraju karijere.Davno sam rekao da Kuk moze da bude samo rezervni plej a ne i neko ko ce igrati citavu utakmicu isto vazi za Tadiju.?Ako cemo da saradjujemo sa Miskom onda neka mu se uslovi da salje mlade igrace a ne isluzene penzionere.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Reče Miško dvije, dade Bokan intervju i opet se promijeni stav kod simpatizera da dobri rezultati ne idu sa forsiranjem i mlađih igrača.
Eto vam pogledajte Zvezdu gadnu da se ne ide dalje, da li su ih mladi ukopali ili nisu.
Onda Ante Žižić iz Cibone, 97. godište a pokazao je da može igrati u bilo kojoj ABA ekipi.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Zvezda je napravila sistem, tj Covic..jos sa FMPom..
To isto bih i ja ovdje uradio kod nas. Kao na koledzu fora...i kupiti sve mlado sto valja u Cg. Samo postoji problem sto kad napune 18 mogu da te odjebu kao da centa ulozio u njih nisi.
Makar smo prvi obezbijedili učešće u EC :mrgreen:
Samo da se ne zeznemo i da ova FIBA LŠ ne bude jača od EC, juče su predstavili sistem takmičenja:
![]()
![]()
http://www.basketballcl.com
Last edited by chucknorris; 22-03-16 at 13:18.
Oce vala biti jaca, garantovano mjesto u grupnoj fazi imaju 2 prvoplasirana tima iz Ceske,Letonije,Belgije i Izraela gdje 2 normalne ekipe ne mozes da skupis od njih.Da ne pricam za ove kvalifikacije dje ce se takmiciti portugalski,finski,britanski,danski,rumunski i bugarski predstavnici, nemojmo da se zajebavamo.Ovi iz jacih liga svi timovi koji icemu valjaju i planiraju da igraju ozbiljnu kosarku ce se odluciti za EC i to oni koji budu pozvani jer nece vise EC biti takmicenje od 50 klubova, ovo ostalo lagano moze otici ovamo kao neka vrsta utjesne nagrade.Cus 500k dobija ekipa koja osvoji ovu ligu, kojem se ozbiljnom klubu to isplati?
Vidim da i CG ima jednog predstavnika u ovim kvalifikacijama, moze lagano Mornar ili Sutjeska tu otici ako budu htjeli da se cimaju i trose pare na ekskurzije po Finskoj,Danskoj,Letoniji i Bugarskoj.
Biće EC prilično ozbiljno takmičenje naredne sezone, sad kad ispod crte za EL ostaje gomila odličnih ekipa.
Ok, neće bit' nivo EL ,al će za ovu FIBA sprdnju bit' NBA lično.
Shit has hit the fan !
Ova FIBA takmicenja ispadose na kraju obicna prevara na pocetku su obecavali kule i gradove, velike premije za ucesnike a ispadose finansijski slabiji nego Uleb takmicenja
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Za klub tipa Mornar lijepo.
Dobiju 100k kao učesnici. Za svaku utakmicu 20k. I za svaki pređeni krug se dobija nešto
A najgore je kad nemas ni omladince ni rezultat
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Ih,đe si bio svih prethodnih sezona kad su zauzimali "odlično 8.9.10... mjesto".
Al' ,evo da ispravim - možeš jednom u 10 god...i to ako si klub bez ikakvih ambicija u kome je jedan čovjek menadžer svim igračima. I kad se klubovi kao Partizan i Cibona raspadnu do neprepoznatljivosti...
Shit has hit the fan !
Planinic igra u laboral kucu a odje im nije valja?![]()
Ne puca trojke koji ce nam
Sent from huawei
Upravni odbor KK Budućnost:
-Dragan Bokan(VOLI)
-Anton Ribnikar(NLB banka)
-Vojin Žugić("Stadion")
-Osman Nurković(Monteput)
-Vanja Mugoša(Advokatska kancelarija "Jovović, Mugoša & Vuković)
-Aleksa Lučić(Erste banka)
-Branislav Martinović(Glosarij d.o.o.)
-Milija Zeković(Telekom)
Sastanak upravnog odbora danas u 3
Putuj Igumane!
Pavicevic smijenjen
http://www.cdm.me/sport/kosarka/pavi...upi-buducnosti
Lujo Holandski out.
Shit has hit the fan !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks