Pa nije...
zvala drugarica ocesala auto kaze nisam vidjela sa parkinga sam se ukljucivala reko dobro. itd zakacila zenu sa a6 bijelim na zadnji tocak. i ja sad ocekujem ajde izlazila je na rikverc nije vidjela ok. kad ona salje slike zakacila prednjim krajem. znaci ukljucila se pored nje je proslao slon od a6 bijeli i ona je ipak nastavila da se ukljucuje i naravno zakacila zenu koja je skoro bila prosla. i kaze nisam vidjela.
f6
Pa nije...
TAKUMI
Jednom sam rozajca u golf 6 na kruzni kod dalija gledao kako ulazi u spoljnu traku pa se prestrojava u unutrasnju da bi na izlazu iz kruznog izmislio neku srednju traku... Ali boli ga k vozi novog golfa...
Biznismen, kako je neko mogao ulećeti gore?
Takodje i ja, ne vidim što je strašno u tome..
Čak se desi u sitne sate da prekratim kružni tako što odem lijevo prije njega, da ne bi kružio.
[QUOTE=LuTheDuck;4360441]A stooo? Koja te muka goni da i ti krsis pravila
Borim se sa svakodnevnom guzvom u spicu, potrosen sam sa zivcima da cekam. Inace, mimo ovoga sam dobar momak
Sent from my iPhone using Tapatalk
Istina ziva!
ko umije njemu dvije/tri.A kod nas kad se zaglave u kolonu neku smijesnu jos najjace je da cekas ako mozes da prodjes na drugaciji nacin a da ne ugrozavas druge.
Steta, bio je mnogo dobar auto, full M paket i spolja i unutra...
I opet ne mos bit siguran da ti ga neko nije zapalio, u pokretu.
TAKUMI
Rover astra g i audi b2 kod city hotela lanac
zapalili se?
Ne nego se pocukali. 3kola
A ja od sporCkog 160 nailaziojedva sam ukocio bile jokac neke ribe pa ga stisnuo malo.
![]()
one stiskale tebe,a ti tricu![]()
Koliko je udesa bilo danas...masu bas.
TAKUMI
klizavo je u PM, a i ulice u PG su 100 metara drzi dobro pa 100 metara ka na klizalište i sve tako
She is only here to annoy herself!
Sve je to kriva ova Sahara pusta...
Ako gore nije bio znak i upozorenje svaki cent bi od izvodjaca uzeo
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks