Đe su guske kojima ne odgovara i smeta muškarac koji živi s majkom, a ne smeta onaj koji živi sa ženom?
A ne no goatse. Beale tamo.
--------------------------
Do Not Disturb.
Đe su guske kojima ne odgovara i smeta muškarac koji živi s majkom, a ne smeta onaj koji živi sa ženom?
Sell the Vatican, Feed the World!
Kojom metodologijom je utvrdjeno da ce svake godine snijeg padati u vrijeme pomjerenog zimskog raspusta? Sto ako pane u januaru, oce li se odmah raspust vratiti na staro?
http://www.vijesti.me/tv/pomjeranje-...-sezone-880330
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
a dje tu najskuplju ?
One Ring to Rule them all...
Što velis da to ima i kod nas.
Mora li pjevač u crninu doc?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
čudim se od kad izađoh iz prodavnice u kojoj su, prvo čovjek iz obezbeđenja, a onda kasirka ćuškali prljavog čovjeka koji je kupio sendvič.
ovaj ga je pratio između rafova i, ajd da je pratio oće li nešto da ukrade, nego mu je govorio da ide da plati i izađe napolje. a onda ga je i kasirka požurivala da izađe kao da je gubav. jeste bio prljav i čudan, ali s obzirom da je i pričao sam sa sobom, nije bio zdrav.
svi ćemo mi ostarat. neko prije, neko kasnije.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ako je bio lik sa bradom, zalizanom kosom, vjerovatno naocarima za sunce, to je Šećo. Jedan potpuno benigni tip, ide, prica sam sa sobom, nosi kakvu motku vazda, jer su nevaspitani dripci znali da ga udare, gadjaju svim i svacim. Koliko znam ne krade po prodavnicama. mada bi ja rado pitao tog sekuritija po kom osnovu ga cera iz prodavnice, pa bih mu malo izmasirao zivece.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
eto jes... nisu ga maltretirali ne znam ni ja kako, ali je baš ružno bilo, ništa čoek radio nije...
nothing comes from violence and nothing ever could
Kako mi je žao toga čovjeka, baš ono nije sam... jednom sam ga sreo kod česme na početku Hercegovačke skroz ovamo kid vrtića ( đe su bila dva krapa) našao neki stari hljeb i kvasi ga na onu česmu da smekša, duša me zaboljela i dadoh mu tad 3 eura.
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
Ako je to taj tips. Prije par godina stavi drugaru mom od 22 godine noz pod grlo u njegosev.Veliki je prevarant.
aj popij casu jaja
Ne vjerujem da je to ovaj, on je stvarno bezazlen uvijek bio.
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
Ali da je cisti sa snijezno bijelom maramicom.
...koja mu se slaže sa bijelijama čarapama i ljeptir mašnjom.
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
Ja znam jednoga iz gradske muzike (KO) koji samo zadnju stranu novina cita da vidi oce li bit' kakve svirke i para...
Do Not Disturb.
Zar nije: RUZMARIIIIIN VEĆ NOSIM NA REVEEEEERU... a ne to je za svadbu...
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
Zamisli dodjem na grob da im zapjevam i oni vele ajde nesto prikladno ti po tvome izboru, a ja krenem: Sto da umrem kad mi vreme nije
Ili: umirem umirem maaaajko aaaaaj ne budi me...
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
Je l i dalje cijeđena pomorandža oko 3€ i pored narandži 0,29/kg?
Sell the Vatican, Feed the World!
Jeste, samo sad daju jaču.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks