ovaj utorak... imacemo preciznije informacije sjutra ujutru.
Kad? Ovaj utorak ili sledeći?
Poslato sa Huawei P8 lite
ovaj utorak... imacemo preciznije informacije sjutra ujutru.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Hvala. Ako može javi.
Poslato sa Huawei P8 lite
Ja sam rekao da ce na ljeto dizel da bude 1.2 a benzin 1.3![]()
A ako ne bude?
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Nemogudavjerujem.
TAKUMI
***** im mater redom svima.
jbg evo je 40 a bila 25, našim matematičarima dosta...
Kad treba da pojeftini, to je onda stidljivo 2 centa prvo benzin pa za dvije sedmice opet 2 centa dizel.. a kad je poskupljenje u pitanju odma SVE gore!
Ada ka i vazda. 10 puta bude pojeftinjenje mizerno, ali se utice tako na psihu ovog napacenog naroda i onda ti samo JEDNOM eventualno dva puta udari poskupljenje i namiri sva pojeftinjenja do toga momenta. Na tom principu i sve funkcionise u ovoj drzavi.
A fali para za one nadoknade itd
Izbori se bliže, treba DPS u para..
Ne znam što vam je ..nije skočilo na 2e litar nego samo 5 centi
Mora se pomagati država..
E viva.
Jesi li u partiju?
Neka sam ja juce usuo 5l u bidon za trimer
Moram danas usut i 5l za kosacicu
5 za 5
A cumur sto neko rece - ihh
Jes, majke su krive, aj da im oduzmemo sto zene sa 4oro djece dobijaju mrcenicu od kriminalne nam drzave. Ma daj.
Nemoj takve stvari da izvaljujes, u redu je DPS botovi sto su placeni al ne vjerujem da si ti jedan od njih. Ovo je sramota sto rade.
U***** se u drzavu a Milo, tebi se pokenjam u sred usta sve ti ***** bez izuzetaka (Blazo na tebe mislim)
Kad je kroz PG lokal potrošnja 3l
Ne daj Bože na otvoreno dje da odeš. On bi ti onda regenerisao gorivo i samo bi primijetio da ti se pokazatelj goriva povećava.
Posle 500km vožnje na otvoren put, imao bi kroz grad dodatnog goriva za 101km, ne bi morao trošiti 2.7e ..ljepše uzeti Malboro - flejvor plus
Na otvoreno mu sam pravi gorivo i smješta u kanister u gepek.
Sipaj do cepa da vidim koliko mi je potrosio kroz grad posle 100km posle sekund kaze ne moze vise da stane.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti bukvalno vozis za dz. ispod fabricke deklaracije. A da za promjenu vidis koliko ti je potrosio na 1500km?
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks