Jedina stvar koja mi se svidja, makar sto smo mogli danas da vidimo, je ta da mercedes nije previse dominantan, kao sto je bio zadnje dvije godine.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Zlo govedo za dovijeka june
Da se nije izdesavalo sto je Rosberg bi moga da place za Vetelom
Treba Vettel da ih iznapusa posle na ovoj strategiji danasnjoj...
Vise ne mogu ni da se sjetim neke trke gdje su nesto dobili strategijom, a ovih u kojima su gubili gotovo da ima svaki trkacki vikend (makar kod jednog vozaca, a cesto kod oba).
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ono sto nikako ne mogu da shvatim je to da su ljudi toliko nesposobni.
Mi koji odje ovo gledamo na totalno amaterskom nivou (ajde, neko manje neko vise) smo odmah sumnjali u odabir one strategije i nedje apsolutno bili sigurni da je pogresna...a njima se ona cinjela kao ispravna.
Volio bih da mi to neko iz Ferrarija, kad bi bilo moguce, objasni...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Crvena zastavica je bila 15-ak minuta, u okviru nje su mogli da popiju kafu i ladno isplaniraju koje će gume staviti, a uvijek postoji sigurica da urade isto što i Mercedes jer su imali bolju poziciju na stazi. Promašen zicer, nisu bili sigurni u medijumke i zato su treći. Rozbergu poklon...
Kad Kimi završi trku bez problema, Finci treba taj dan da proglase Nacionalnim praznikom, Danom razbijanja malera ili tako nešto...
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Kimiju vrisnula turbina izgleda.Ali onaj udes Alonsov je izgledao jezivo
LPGTECH 067 854 548
Maldonado?
Nejasno mi je da je Mercedes toliko sporiji od kvalifikacija do trke (24h), da ne moze nikoga preteci, cak ni Toro Roso, RBR, a kamo li Ferari. Ovdje nesto smrdi
Uvijek je vrijeme u kvalifikacijama bolje od najbržeg kruga u trci (poseban režim rada motora, malo goriva u rezervoaru, nove gume...). Za preticanje je bitna aerodinamika i kako bolid podnosi "prljavi" vazduh. I ja sam bio iznenađen da Luis nije mogao da obiđe TR, mislim da mu je prednje krilo bilo oštećeno pa su ga promijenili u toku prekida (koliko sam sa skaja shvatio). Rozberg nije imao potrebe da pokušava obilazak (mada mislim da mu to ne bi uspjelo ali ne zbog bolida već zbog njega samoga), kad je vidio da je Fetel na SuperSoft gumama znao je da samo treba da odvozi do kraja bez forsiranja.
Proleće![]()
deuscroix
Je li rozberg posle prvog pita bio na soft ili medium gumama?
Ja nisam pratio sto se desavalo tokom pauze ali mi se cini da je nakon pita bio na softu...?
Sad listam GPtoday, 3-4 price su Verstapen se naljutio na ovoga na onoga.
Kakvo balavce, taman mi je krivo sto nije zavrsio nedje po onih zidova.
I Fetel baca Hamiltonu kapu za drugo mjesto, poznato?
Last edited by ToJeMojBrat; 20-03-16 at 19:03.
How long each driver’s pit stops took:
Stint 1 Stint 2 Stint 3 Stint 4 Nico Rosberg Super soft (12) Soft (6) Medium (39) Lewis Hamilton Super soft (16) Medium (41) Sebastian Vettel Super soft (13) Super soft (22) Soft (22) Daniel Ricciardo Super soft (12) Super soft (6) Soft (24) Super soft (15)
kakav start ferrarija...jutros sam tek nedje od pola gledao pa ne vidjeh al bruka dobar start za crvene
Novi motor je tu negdje sa Mercedesovim pa ti pricaj sto god hoces.
Jok, ali ono sto mu je Vettel napravio u startu je bilo jezivo.
Mamu im, da, 60 i kusur setova su potrosili na preseason testovima.
Ma saraf je zajebavao.
Red flagging mu je odmogao.
Da su namontirali medijumke bili bi sporiji od Mecave.
Izgleda da su profitirali od jednog klača.
TAKUMI
Kad pgoledate ovako nakon trke, i nije to tako lose. Ferrari sa jednim stopom vise na 10 sec od prvog Mercedesa.
Poslije dugo godina, imam neku nadu da imaju itekako konkurentan bolid od starta.
Uostalom vidjecemo u Maleziji. Trkacka staza, nije ulicna kao Albert park, vise mjesta za preticanje, stari format kvalifikacija.
Danas Mercedesi zasluzieno. Ferrari promasio strategiju i izbog guma. Vise srece iduci put. Zao mi Kimija. Moze li bit da je on vozac koji je najvise motora sagorio u karijeri? Kad se sjetim sto je u McLaren radio motorima![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Dobro, Mercedes je tada imao nepouzdan motor, i motori su crkli i Coulthardu i Montoyi.
Ovdje je samo nekakvo ulje kapnulo oko turbine i zapalilo se.
Last edited by Fabia_Elegance!; 20-03-16 at 20:47.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks