Page 136 of 655 FirstFirst ... 3686126132133134135136137138139140146186236636 ... LastLast
Results 3,376 to 3,400 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Talentovanija ekipa je prošla dalje. Zasluženo.

Ne mogu reći da mi je pretjerano krivo. Od početka nisam bio za ovaj projekat pravljenja tima za Evroligu oko igrača koji su prošli najbolje godine. Samo se nadam da će se neke lekcije konačno naučiti.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

2-3 sezone se siluje roster.

Najmilije bi mi bilo da u iduću sezonu uđemo sa Ilićem, Slavkovićem, Čarapićem, Baćovićem i tom ekipom(a bez Bokana, Mitrovića, Barovića...). Pa sve i da se borimo za opstanak
    Tu se može dovest još po neko iz CG, tipa Vrbica iz Teoda
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Quote Originally Posted by stefke View Post
    Al ovakve izjave su mi hit... kompleksi pucaju, razvaljuju....

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
    Razvaljuju me kompleksi..
    Milo mi je zbog Luke Pavicevica, grobara crnogorske kosarke, najgoreg trenera i najbeskorisnijeg stvorenja na svijetu. Treba da navijam za Omara Kuka od 50 godina sto prima 30k mjesecno da ladi muda po Podgorici, za veliko pojacanje KANALcevica, za Subotica, malo manje beskorisnijeg od Luke, da navijam za jebeni drzavni projekat u koji se svake godine milioni sipaju, a krajnji domet top 16 eurocupa.
    Milo mi je sto su vam ga vasa djeca stavila. Djeca sto ih zamalo govnjivom motkom ocerase da bi igrali Kukovi, staropodgoricani porijeklom iz Risna.
    Koliko god mi smetalo ponasanje Ivanovica 2-3 puta kad je igrao u Nk, od nocas najvece postovanje za tog momka. Onako se bori, za male pare, za klub iz pizde materine, pa nek se zapitaju kako bi igrao za tim dje je postao igrac, u grad u koji se rodio...
    Jebao ih Omar Kuk. I Luka Pavicevic. I Milo. I Bokan. I Luksic.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,033
    Thanked in
    752 Posts

ahahahahahahahaha previse citas novine..Vucic je izjavio da je vise para dato Partizanu nego CZV.
    Sto se plata tice moram te razocarati najveca plata je Kinsiju / Cirbesu i Mileru oko 200 ili 250 hiljada ovi ostalima su manje nego dragicevicu/kuku i ostalim penzionerima.
    Da te jos nesto razocaram czv ima preko 30 sponzora.Pocev od idea/telekom/najke/honda/pionir/lasta itd..

t.kinsi ima 30hiljada mjesecno i niko vise od toga ovi svi ostali zestoko manje.Cirbes/Miler po 25.
    Pozdrav.

Nema veze sto igraci buducnosti primaju kao u lejkers da igraju.

Last edited by Biznismen Podgorica; 20-03-16 at 01:02.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Ne avetaj. Samo cu ti to reci. I to ti kaze covjek koji zna koliko Majk prima.(a prima najvise u Zvezdi) Uz to ne znas ni imena igraca svog tima. Samo provociras ljude bzv..

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,033
    Thanked in
    752 Posts

Quote Originally Posted by samson View Post
    Ne avetaj. Samo cu ti to reci. I to ti kaze covjek koji zna koliko Majk prima.(a prima najvise u Zvezdi) Uz to ne znas ni imena igraca svog tima. Samo provociras ljude bzv..
    imena? zamijenio mjesta T.Kinsiju i Q.Mileru....
    Cirber dosao prije 2god prima najvise...E sprdnja....

kuk vise prima nego svaki igrac czv.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Cirbesu je plata 75 000.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Cirbes je imao 200k bez bonusa prosle godine, ove godine je trebao da ima 250 bez bonusa..ali je dogovorio sa klubom ostanak i 300k dolara. Jer je imao izlaz iz ugovora ako ga bude trazio Njemacki Evroligaski klub. Premije ne znam kakve su mu.
    Centri su najskuplja roba. A Cirbes je centar koji moze da uzme milion dok trepne, ali je on atipican stranac. Znam neke price vezano za njega, ali ovo nije tema Zvezde u sta je ti pretvaras konstantno.
    U Zvezdi se duguju plate. Ali na odlozeno se to uvijek isplati, kao i u mnogim ozbiljnim evroligaskim klubovima. Prosto to mora tako kod mnogih. Dejan je Zvezdi oprostio 6 plata za proslu sezonu Eto i to da znas. Ali ta Zvezda ce ove sezone samo od pobjeda u EL uzeti ne manje od 300k + premija za top 16 i top 8.. Pa puna Arena + pun Pionir + sezonsek + podrska vlasti + sponzori. Delije i Zvezda je velika statisticka brojka glasovi kad su u pitanju.

Zvezdini stranci primaju prilicno za nase uslove. A najskuplji igrac Aba je Voker iz Cedevite.
    Za Buducnost zaista ne znam koliko ko prima i ne mogu da lupam. Ali ako u timu ima iko placen preko 150k dolara oni normalni nisu. Pa i taj Maric ne zasluzuje taj novac.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Po meni samo treba da igraju igraci iz CG.
    Ima te mladezi koliko hoces + iskusni koji nijesu preskupi i trazeni.
    Za par godina garantujem da bi bili bolji od ove Mege
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Kako Radonjić dobro izgleda poslije svih ovih trenera poslije njega, a pljuvali ga mnogi.
    On je za poluigracima uvijek dobar bio
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Lijepo bi bilo i Zvijezdu da otresu jer bi to vjerovatno doprinijelo da se svi klubovi vise okrenu domacim igracima i radu sa mladjim kategorijama.
    Dako se neko okrene nasoj djeci!

Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    68 Posts

Da mozes da kloniras igrace i da imas Buducnost koju vodi Jovovic i Buducnost koju vodi Pavicevic, nikad nisam vjerova da ce doc taj trenutak ali tvrdim da bi dobila Jovoviceva. On je zna teoriju ali nije ima osjecaj za igru, ovaj nema ni znanje ni osjecaj. Paviceviceva Buducnost bi jedino sa Buducnoscu Mija Kadije igrala 10 produzetaka. To su treneri koji kad zagusti nemaju trik, akciju ili sto vec s kojom ce rijesit protivnika..
    "Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    254 Posts

I ja sam to za Luku govorio. On postavi igru, kad ide dobro onda se pobjeđuje, kad ga pročitaju nije sposoban da odreaguje sa "adjustments", kako bi Amerikanci rekli. Ovo govorim na nivou više utakmica. Posebna je priča što nije sposoban da odreaguje na samoj utakmici kad to konkretna situacija zahtijeva. Pročitah da je rekao da je Mega pobijedila jer je imala više želje i da joj je čestitao. Za razliku od izjave poslije prve utakmice, to ne zvuči kao alibi. Poslije prve je rekao da nisu pobijedili jer nisu imali dobru realizaciju onoga što su dogovorili. Drugim riječima, on je dobro pripremio utakmicu, ali igrači nisu dobro sproveli zamisli u djelo. Trećim riječima, operacija uspješna, pacijent umro.

Na stranu bagra iz Budućnosti i kscg, ali niko ne može da me ubijedi da nije trenerova krivica ovakva igra i poraz od ekipe koja je objektivno slabija i u punom sastavu, a ne bez tri igrača iz petorke. Ne gradi se kuća od krova. Ako su već sipali milone u ekipu, prvo što je trebalo da urade jeste da dovedu krštenog trenera.

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,072
    Thanked in
    5,350 Posts

Default KK Budućnost

Vratiti Ivanovica i Nikolica, pozdravit sve ove "superstarove" nase do jednoga, vratiti i Radonju i upregnut Slavkovica, Carapica i ostali pogon. Jedini scenario koji bi moga oprat ove *****re iz saveza. Cak bi i uštedjeli debelo ali ka da boli njih ***** za to kad je i vecina od tih para iz drzavne kase. Luki Pavicevicu zabraniti bavljenjem kosarkom u Crnoj Gori.

Sent from my iPhone 6S using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,446
    Thanks Thanks Received 
    1,115
    Thanked in
    704 Posts

Odlične 2 utakmice.
    Budućnost je bila blizu i realno nije imala sreće nit mozga da ovo izgura do kraja i prelomi kad je trebalo.
    Previše su se nadali u šut za 3 u odlučujućim momentima.
    Napomenuo bih da po meni u zadnjem napadu Mege nije postojao faul za 2 slobodna nad Nikolićem.
    Ali domaći teren, domaćinsko suđenje, ok.
    Mega je odlična ekipa koja ima potencijala.
    Sve čestitke njihovim igračima.
    Zasluženo su prošli.
    Iskreno volio bih da Cedevitu pobjede u finalu.

Thanks Thanks Given 
    9,436
    Thanks Thanks Received 
    6,883
    Thanked in
    2,707 Posts

Haha a dje ljudi jedva cekam onog sto je napisao chokeri d vidim sto ce im sad pridat. Nema divlje ekipe od buducnosti u zadnjih pet godina,to je jedina realnost. Prosti jadi kad se odlucilo da se forsiraju sve sami poluigraci penzioneri i preplacuju da se neko sjetio mozda da napravi nesto kao armani milano pa da gledamo koledz i nbdl igrace kako kucaju a ne sto vidjeli alej ap nismo sigurno 10 godina, od dasica za cg ja ne pamtim ko ga je napravio. Ovako imamo sutere za tri poena a daje se 4 od 40 po utakmici

Utisak polufinala, imas marica mega nema nikog i marica ne forsiras. Kuku kuku trebao je po 30 da im uvali

Sent from huawei

Thanks Thanks Given 
    1,844
    Thanks Thanks Received 
    2,434
    Thanked in
    1,345 Posts

Quote Originally Posted by El_NiNhO View Post
    Razvaljuju me kompleksi..
    Milo mi je zbog Luke Pavicevica, grobara crnogorske kosarke, najgoreg trenera i najbeskorisnijeg stvorenja na svijetu. Treba da navijam za Omara Kuka od 50 godina sto prima 30k mjesecno da ladi muda po Podgorici, za veliko pojacanje KANALcevica, za Subotica, malo manje beskorisnijeg od Luke, da navijam za jebeni drzavni projekat u koji se svake godine milioni sipaju, a krajnji domet top 16 eurocupa.
    Milo mi je sto su vam ga vasa djeca stavila. Djeca sto ih zamalo govnjivom motkom ocerase da bi igrali Kukovi, staropodgoricani porijeklom iz Risna.
    Koliko god mi smetalo ponasanje Ivanovica 2-3 puta kad je igrao u Nk, od nocas najvece postovanje za tog momka. Onako se bori, za male pare, za klub iz pizde materine, pa nek se zapitaju kako bi igrao za tim dje je postao igrac, u grad u koji se rodio...
    Jebao ih Omar Kuk. I Luka Pavicevic. I Milo. I Bokan. I Luksic.
    E ovo vec postujem...

U klub iz PODGORICE, prvo ni jednog momks iz PG, ni jednog Crnogorca, sve placenici... pi pi pi... nije im valjao Ivanovic i Nikolic, isti ti momci ih silovase sinoc...

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,033
    Thanked in
    752 Posts

Samson / Staro'Podgoricanin kuk ti prima 350hiljada vise od svakog igraca u czv a tamo ne prima niko vise od 100hiljada bez Cirbes/Miler/Kinsi Dragicevic ti ne prima ispod 200hiljada Maric takodje a igraju kup iz Rozaja boli ih briga uzeli su grdne pare.

Ocekivalo se puno od penzionera a pospremila ih djeca koja primaju 50x manje jer se bore i igraju srcem..Zagorac/Ivanovic/Nikolic ti nemaju ni 10ti dio sto imaju penzioneri u Buducnost a bolji su od citavog tima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Najplaceniji igrac Buducnosti su Kuk i Dzenkins pa onda Tadija. Ako oni primaju izmedju 18-25 k mjesecno,Miler i Kinzi treba da primaju po 130k mjesecno

Thanks Thanks Given 
    9,436
    Thanks Thanks Received 
    6,883
    Thanked in
    2,707 Posts

Biznismene pojma nemas sta mlatis no izgleda je covic popra mozak tom narodu gore. Sve se igra za kikiriki. Inace kuk ove sezone prima ja mislim 18k sto je takodje previse.

Sent from huawei

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakve nebuloze ovaj lik prica, al moram da mu priznam da je jako mastovit, u momentu smislja lazi kao vodeca struktura njegovog kluba. Vidjecemo jos kolko ces kosarku da pratis, nece fmp diva jos dugo ovako

Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by StefanPG View Post
    Kakve nebuloze ovaj lik prica, al moram da mu priznam da je jako mastovit, u momentu smislja lazi kao vodeca struktura njegovog kluba. Vidjecemo jos kolko ces kosarku da pratis, nece fmp diva jos dugo ovako

Vi ste vece budale sto se uopste sa tipom raspravljate i poklanjate paznje njegovim postovima.Pusti coeka neka zivi u ubjedjenju da mu ti ameri igraju za nekih 15-20k mjesecno a ovi domaci igraci vjerovatno igraju za nekih 1000 eura i topli obrok nakon utakmice.

Uostalom koga briga ljudi za pare? Da ne idu iz vaseg dzepa? Placate li vi te igrace? Sta imate vi od toga da neki igrac iz vase ekipe igra za manje od trzisne vrijednosti? Mislite da je to do neke dobre organizacije vaseg tima i skautinga? Nemojte ljudi da se zajebavamo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma mene iskreno bas boli uvo kolko ko zaradjuje. Al ne mogu ovakve gluposti da ne komentarisem. Klub koji se ugasio, kojem su obrisali milione dugova, u koji je usuto isto ko zna koliko miliona, dje su placali isti ti Rakocevica da im igra isto bice za keks. I tek nakon 5 godina miliona i miliona, on nadje da moralise o nacinu poslovanja kkb. Al jbg bas kapiram da lik ne prati sport, ono moj zadnji odgovor njemu. Ide na blok lagano kad vec nece moderatori sa ovog topika da ga sklone, i ako nijedan komentar njegov nije vezan poznavanjem ovog topika nego cistim lupetanjem i pljuvanjem.

Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Ali kad Milojevic Ivanoviću poslije 3 nerezonske trojke kaže samo pucaj ući će kad treba. Tako se prave igrači, u Budućnost bi ga izbacili napolje i be bi vise 5 utakmica zaigravao
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Ono Misko perspektivnu mladjariju zadrzao kod njega a ovim pacerima uvalio isluzene polovne kosarkase koje opet moze da nekom preproda.Tako se radi biznis, dobar menadzer i ovce koje vode klub.Da nam bar oce Milojevica uvaliti za trenera ne bih se bunio
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Page 136 of 655 FirstFirst ... 3686126132133134135136137138139140146186236636 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)