Uh tezak mec, Conga udara ka maljem.
Ocekujemo jos jedan klasik Rafa-Nole![]()
Mislim da je dobio opomenu zbog glasnog psovanja ili negodovanja. Valjda je nesto opsovao, pa mu je sudija odmah dao zvanicnu opomenu umesto da ga samo upozori. Dao mu je opomenu jer se psovka jasno cula.
Trebalo bi da je tako bilo, barem tako nesto je pominjao voditelj na Sport Klub 1.
Uh tezak mec, Conga udara ka maljem.
Ocekujemo jos jedan klasik Rafa-Nole![]()
Ne moze Nadal protiv najveceg ikad.POciscen u drugi set.
aj popij casu jaja
Браво Ноле!!!
Оно кад финале мастерса у УСА играју Новак и Милош.. :d
Novak pjeske...
Lijepo bi bilo da se Novak po broju Mastersa izjednači sa Rafom, a opet volio bih da Miloš osvoji svoj prvi ATP 1000.
kad je finale?
Послато са SM-G130HN уз помоћ Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
21,00
Vjecita dilema za kojeg crnogorca navijati, za ovog iz Kanade ili ovog iz Srbije.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Odgledah juce mec Rafa - Nole, Rafa me u nekoliko momenata podsjetio na starog Rafu iz najboljih dana. Radujem se sledecim klasicima bice tu jos dobrog tenisa.
A tek na RG sta ce da bude... jedva cekam![]()
sinoc, povremeno prebacah na tenis, al cak mu ni forhend nije kao sto je nekad bio. nema on snage da konstantno jako udara na GS na 3 dobijena.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Raonic neozbiljan igrac.
Novak opet oborio nekoliko rekorda stigao Nadala u mastersima ima milijardu bodova.Tenis je dosadan ovo je najveca dominacija u istoriji.
aj popij casu jaja
Jos samo da centralnom stadionu daju ime po Novaku.
Sent from my digitron using Tapatalk
Fabricko otkljucavanje za skoro sve marke i modele mobilnih telefona bez gubitka garancije.
27-mi masters alo
Bravo sampione.
Treca uzastopnana IW, peta rekordna ukupno cime je prestigao Federera koji ima 4.
Hvala No1e.
No comment.
Sent from my digitron using Tapatalk
Fabricko otkljucavanje za skoro sve marke i modele mobilnih telefona bez gubitka garancije.
Igra li fedex majami?
Bruka,eto tenisa za 3-4 godine gledace ga samo clanovi familija .
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Dominacija!
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Peti IW, 27. Masters. Šofro u depresiji.
Sjajno veče.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks