Tako je to kad klub vode ljudi koji pojma nemaju o kosarci. Reprezentaciju isto.
Opet se ponavlja ono moje od prije mjesec ipo da buducnost pojma nema.
Da ce ti isti da ceraju trenera i svasta pricaju za igrace.
Nema ko me nije napadao pa su sad ti isti ****** na mene sto sam bio u pravu..
Buducnost pojma nema dobijali su smijesne ekipe dobili su CZV I Cedevitu koji su igrali sa 11% dosli jaki mecevi i vidi se kakva je buducnost dobila ih djeca sa desetkovanim timom.
Mozda je i ovo bolje sto su ispali da se podmladi Buducnost a ne ovi penzioneri sto su umislili da su neki kosarkasi.
Mega popust u voli sjutra.
Tako je to kad klub vode ljudi koji pojma nemaju o kosarci. Reprezentaciju isto.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Zabolje me za Luku. Trebaju ova g**na iz uprave da se ćeraju. Od voli vas voli do predsjednika saveza i njegovih dupelizaca
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ništa, sad stvarno više nema smisla gurat' dalje ovaj koncept, ovo je bila zadnja god sa kakvom-takvom šansom za EL.
Daj tu đecu za kojom se toliko kuka,nek' budu 8,9 koji god 'oće...bar će se znat' da nemaju nekakvih rezultatskih ambicija,pa što god...
Inače, Lujo ima spektakularan trenerski CV- pobjede u Bg Areni i Areni u Tel Avivu...i porazi u Amsterdamu (ili đe se vec igralo protiv Hol) i Sremskoj Mitrovici :-)
Kakva idiotska završnica, kako prosuta sezona...sprdnja.
Shit has hit the fan !
Za ova dva meca sto su igrali, Buducnost je uzela 73 trojke, znaci GSW su zajebali.Deja vu dozivljavam citavu utakmicu iz proslih kvalifikacija sa reprezentacijom dje se sve ono nekako na silu odrzava taj egal i samo se trojke sutiraju u nadi da ce uci neka.
Luka se potrudio da neke lose sportske trenutke prezivimo vise puta.Bilo je mozda 10 sekundi do kraja, protivnicka ekipa u bonusu i povrh svega uzima se jos jedna trojka i onda onaj debilni potez Marica.Lucianu bi najpametnije bilo da se uopste ne vraca nazad, u CG ligu moze ih i Djaletic voditi.
Luka pozove timeout i mlati nesta pola engleski pola naski i vazda kad krene da objasnjava akciju oglasi se sirena za kraj timeouta.Ajde sto on tu kaze ili nesta malo ili nimalo nego sto ga niko ne konstatuje tamo vec blese u parket ili plafon, pokriju se peskirom ili ga jednostavno iskuliraju izmedju sebe.
Ono sto su i svi vec po drustvenim mrezama vec ispisali je da su Buducnost dobili upravo njihovi bivsi igraci, mladi igraci kojih su se lako odrekli.Ivanovic nocas sa 16-8-8 i Nikolic sa onim kljucnim bacanjima su uz Luwawua najzasluzniji za ovaj prolaz Mege.Isto su napisali i Dubljevic i Radovic na twitter maloprije.
Dako ovo barem bude kraj korporativne Buducnosti koja bira gledaoce koji ce im prisustvovati utakmicama i barem da se vrati duh one Buducnosti koja je bila klub pravih ljubitelja kosarke.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ima li još kakvija igrača na umoru po regionu i šire, da se javi Bokanu za sledeću sezonu. Da je bilo još par takvih umjesto Baćovića, Ilića, Slavkovića i Čarapića, đe bi nam kraj bio. Sve ostale zadržati a poćerat ove što slabo griju klupu pa se ove starine ohlade na nju kad sjednu taj minut da predahnu. I Luku obevezno zadržati. Jovovića vratit kao pomoćnika. I da se vrate Mitrović i Barović.
Lisn! Der ar najn seknds, ui hev nou tajm tu plej. Onli uan on uan. - kakav kralj Luciano Luci..
1.200€
to je najveća plata u Megu
Ja sam gledao da neko ne zna da brani pick and roll,al ka sto Subotic ne zna to u zivot nisam vidio..
Koliko prima Kuk? Maric? Itd?
Za one koji nisu vidjeli - kako velikom magu izgleda najvažniji TO u sezoni :-)
od 01:55 do 03:03.
Shit has hit the fan !
luka pavicevic.
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
Samo jedno pitanje. Je li bio Bokan na sastanak sa onim likom i koliko ce morat da prosire kapacitet Morace da bi se igrala EL ?
Slazem se.
Ses miliona greski i izgubljenih lopti i suteva za 3 i famozne trojke u zadnjih 40sek su stvari koje su pokazale kakva je buducnost u playoff svaki put.
Svaka cast megi e da je ovakva nasa buducnost sa mladim podgoricanina i crnogorcima
Bokane mesaru
Podgorica Podgoricanima!
Jos nijesam vidio u zivotu ekipu bez krvi i zelje za pobjedom,lise Tadije i donekle Suada. Kakvi placenici majko moja.
No eto,od sjutra pomorandze u voli 1.30 e,a prsuta 30e kilo. Ko voli nek izvoli
nek se vataju za glavu sad ovi sponzori koje je nasa bokan sto su pare ulozili za nista...
Послато са SM-G130HN уз помоћ Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Kad se sve sagleda, ovako i treba da bude.
Sistem razvoja mladih igrača je pobijedio preplaćivanje stranaca. Košarka je pobijedila.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Tip je Eurohopes skaut iz HrvatskeVedran Modrić @vedranmo
I hope this Mega Leks success will open some eyes in Balkan region.You dont need washed up veterans. Play your talented kids instead.
Oce li mi neko objasnit koji ***** podgoricki dusmani i niksicani toliko pisu i komentarisu na temu kk buducnost?sto je ta muka nije mi jasno?
Posto su radnicima zestoko smanjene plate koje idu igracima buducnosti / mozes misliti koliko primaju.
- u Megu ne vjerujem da iko prima preko 5hiljada mjesecno / uf mnogo sam rekao kakve 5h dok u buducnost kuk i dragicevic zajedno primaju jedno 100hiljada sigurno.
Valjda je u ponedeljak sastanak..Moraju cak i parking mjesta da prosire vidjecemo sto ce biti..Samo ne znam ko moze u EL da im dodje?
A kolki je vas budzet oprosti? Kolko je usuo Vucko i Covke u klub? Za javnost 5 miliona kako kaze Covic, a ovako inace? Kolko prima Cirbes?
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks