Ali si registrovao karticu na Pandawil?
Meni se desavalo da mi sa pandawila skidaju po cent dva mjesecno, ali mi je srecom brzo kartica istekla..
Ali si registrovao karticu na Pandawil?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Evo i ja da podijelim iskustva u vezi sa online trgovinom.
Narucih cipele(crevlje,gojzerice) sa cortexpower.de. Cijena 82e plus 15.99 dostava i minus 5e vaucer. Samo obratite paznju kada kupujete jer uglavnom prilikom checkout-a imate opciju da li zelite da primate ponude i novosti sa sajta. Ja sam u predzadnjem koraku to uradio i prije nego sam trebao platiti (PayPal) dodje mi na email vaucer od 5e za trgovinu vecu od 40e i tako se nesto usteka.
Stiglo za 7 dana, DHL regularna posiljka.
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk
Last edited by CYBUG; 18-03-16 at 21:48.
Do koliko radi posta kod zeljeznicke subotom ?
sto ne salje njemacki Amazon u CG? http://www.amazon.de/Tonerider-TRT1-...erider+pickups
ili je ovo samo jezik promijenjen a u stvari je roba u UK?
Ne salju svu robu ovamo,ali uglavnom moze da se nadje primjerak koji se saljepotrazi jos malo
Postoji li nacin da narucim sa amazona, prastajte ne mogu da skrolujem uru vremena dok ne nadjem isti post nedje.
U pitanju je CPU za desktop pc.
946.eq
ima forum i pretragu
registruj se na amazon,ukucaj u pretragu to sto ti treba i otvaraj rezultate,odmah vidis da li salju ovamo
ja sam prije par dana drugu narucio,izmedju ostalog, neki i7 proc, oko 300 eura, i dzabe je bio shipping, u ponedeljak stize,tako da je definitivno velika sansa da mozes da narucis to sto hoces
Last edited by smfilip; 19-03-16 at 22:16.
moze? Pitam se za kvalitetnu DDR2 memoriju, 4x2GB, dje je to najbolje potraziti...
(nečitko)
imas i to na amazonu...pogledah par prvih rezultata,sve se salje regularno u CG
nije, 5820K smo narucili![]()
Naravno da sam se registrovao, ovaj slucaj dje Skrill skida pare a nije covjek registrovan je prevara nekakva od neke trece strane, nemam drugo objasnjenje
@smfilip, carina se na to placa, ali bez pdva?
placa se pdv u ovom slucaju,jer su ovi proizvodi oslobodjeni carine (mada mi se cini da nije poslato na carinjenje,pa je vrlo moguce da se prodje bez,mala je kutija ipak...
pdv ces uvijek platiti (naravno ukoliko predjes 150e),jedino carina moze da se izbjegne u odredjenim slucajevima...
Last edited by smfilip; 20-03-16 at 20:56.
@smfilip za koliko stiže roba sa amazona i preko čega stiže ?
btw. ako je preko 150e ne zaboravite i špediciju koja je oko 30e
Love, peace and respect.
meni je stizalo obicnim DHL-om do sad,mada nisam mnogo cackao oko toga,vjerovatno moze i DHL Express i sl... ali sasvim OK je DHL, dodje za 5-7 radnih dana
ja koristim .com, ali svakako se ne oslanjaj na moja iskustva,amazon je malo cudan po meni,ne narucujem bas precesto,jer iz nekog razloga nema pravila sta moze da se poruci,sta ne, pa mi onda sve lakse sa ebay,jedino kad nadjem nesto da je velika razlika u cijeni ili postarini koristim amazon
sad gledah history,a bio sam i zaboravio- dosla mi je prva porudzbina u ovoj godini obicnom postom,tako da DHL izgleda nije default... provjeriti prije narucivanja obavezno
kako ste zadovoljni sa Korea Post ako ste do sad imali prilike da vam salju tom postom?
Neka stvarcica je porucena jos u februaru, ovo je sta se desavalo sa njom, a ja ne razumijem dje je to sad... Pomoc?
Tu es mon héro!
daj ovaj tracking broj, ne vidim ga
Poslao sam ti na pm...
Tu es mon héro!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks