zafaljujem.
Neka zovne dhl da im objasni situaciju, mora paket stic u pg.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
zafaljujem.
Obavezno neka pripremi onaj broj posiljke. Ali vidji, nemam iskustva s konkretnom situacijom, samo predlazem sto bi ja uradio.
DHL ce poslati sms, opusteno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Podjoh ja do ekspres poste i pitam jer mi je danas status bio da je pristiglo u ekspres postu... Prvo mi rekose to ce.tek za dva dana na teren ali posto sam bio ljubazan, uze ona ime i tracking i voila, dadose mi posiljku... 3.03. sam platio, danas stiglo -NL posta ruleZ...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Tako bi da je srece trebalo svoma i stalno, a ne kako kome
Sent from my Letv X500 using Tapatalk
Pa jeste, njima lakse, ne moraju da mrdnu...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
EVO je NAPOKON DANAS doslo do BG-a) Poslije mjesec i po skoro. A vec sam mislio da nemam sta gledat na http://www.posta.rs/struktura/eng/ap...i/posiljke.asp
Vec sam mislio da se zalim da posalju ponovo, Buahaahaa :devil::devil::devil:. Sad sam i ja 'hepi'.
Ekspresna pošta Australijske pošte plaćena 50e za smiješan paket, tek danas stiže, a trebala 5-6 (naručio 29.). Da se ko od vas ne zajebe pa naruči nešto preko njih.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Posljednjih par posiljki sa alija su mi sa traking brojevima samo od cifara bez slova... Na sajtu poste nista nema. Dje mogu to pratit? . Prastajte ako je vec bilo pitanje
I ne stize mi nista evo mjesec i nesto
Kreč, kolica i mešalica.
to ti je neki china post. Probaj ovdje http://global.cainiao.com/?spm=a3708...zKbm3D&lang=en
mozes pratiti i na 17track, kad ukucas izaberi china post ordinary small package ili yanwen post,jedna od te dvije je sigurno...
Inace, imam i ja 2-3 posiljke koje su poslate ovim metodom, i vec 45+ dana ne stizu, izgleda da od sad treba obracati paznju i kako prodavac salje
Redovno iz Kine preko "swiss post" cekam 2 mjeseca i 1 nedelju.
Meni stigla jedna stvar sto je ne konstatuje na track and trace poste (donio postar), a ja mislio da je to druga stvar za koju pise neuspio pokusaj urucenja ili tako nesto. Haos od firme, kako ista stigne meni nije jasno.
Sto se tice stizanja poste preko alija obratite paznju prilikom finalnog koraka pred placanje karticom koliki je estimated processing time, jer nekad za otpremu uzimaju 7 dana pa jos su bili neki praznici kroz zemlje istoka proslog mjeseca I neka skladista nijesu radila do 15. Februara I tako dalje.
Sent from my PMP5570C using Tapatalk
11 godina star PC je rahmetli.. Huswel I3 nastavlja posao
www.magicprodesign.weebly.com
unio broj kartice na ali. dobra stvar sad samo kliknem i kupim. ali kako su namazani, nema sanse teoretske da nadjes dje se ,,mice,, ta kartica sa naloga.
f6
A sad nadjoh u sanduce izvjestaj o prispijecu posiljke za ovu stvar sto je pisalo neuspjelo urucenje. Znaci, ludilo.
Je li se desilo nekome da mu Skril skine novac sa racuna bez razloga i registracije?
kako bez registracije? Otkud im broj tvoje kartice ako se nisi reg?
To bih i ja volio da znam Mogu samo da pretpostavljam. Da li je greska ili zloupotreba. Prije ce biti ovo drugo.
Aj postavi screenshot tog izvoda ili sms poruke ili kako si vec obavijesten da ti je novac skinut sa kartice? Zivo me zanima kako ti je neko skinuo novac a da ti nema podatke sa kartice.
Meni je jednom skinuto 30e, koje mi je posle 3 mjeseca banka vratila. Od tad samo posebnu karticu za Internet trgovinu koristim na koju prebacim sumu koju treba da uplatim.
I dalje ne vjerujem dok ne vidim screenshot. Ne moze meni niko da skine novac sa kartice ako se sa tom karticom nedje nisam registrovao i unio podatke, a ni tad nece skinuti novac neovlasceno osim kad se radi o nekom scam sajtu.
Ili ti je neko koristio karticu ili ti je banka nesto skinula, treceg nema.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks